Site icon Rüya Yorumcum

Başak Burç Yorumları 19 Mayıs 2022

Başak burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 19 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dürüstlük şu anda kesinlikle en iyi politikadır. Bunu hak eden veya ihtiyacı olan herkese açık olduğunuzdan emin olmaya çalışın ve neredeyse kesinlikle karşılık vereceklerdir.


19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün herhangi bir ulaşım durumunda, genel enerji sakin ve sessiz olacaktır.


19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa güneşi derin Plüton ile bağlantı kurarken, haritanızın yaratıcılığı ve maneviyatı yöneten sektörlerini aktive ederken, sevgili Başak, ilahi ilham sizi bugün bulabilir. Bu titreşimler, özellikle sanatsal bir çıkış yolu ile yapılıyorsa, size kendinizi felsefi ve derin yollarla ifade etme fırsatı verecektir. Luna ve Neptün arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde havayı rüya gibi bir atmosfer dolduracak. Bu kozmik iklim, bir randevu gecesi veya ciddi bir kişisel bakım zamanı için mükemmeldir, çünkü evren, sevgiyi kucaklayarak ve duyularınızı, tutkularınızı veya fantezilerinizi şımartarak sizi anlık olarak gerçeklikten kaçmaya teşvik eder.


19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı arayışlar ve profesyonel kendini ifade etme, harika bir şeye yol açabilir, Başak. Güneş Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcundayken, mevcut tutkularınızı mesleki gelişiminize nasıl dahil edeceğinizi düşünmelisiniz. Farklı bir şey hayal gücünüze çarpıyorsa, kariyer yolunuza dahil edilip edilemeyeceğini görmek için daha fazla takip etmeyi düşünün. İkizler’de geri giden Merkür ve Koç’ta Jüpiter’e altmışlık açı yaptığından, yatırım yapmayı seçtiğiniz şey, kariyer yolunuzda bazı şanslı değişiklikler ve yeniden yönlendirme hakkında konuşmalar getirebilir. Seçeneklerinizi keşfedin!


19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcunda parıldayan ay ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz ile muhtemelen romantik ilginize daha ciddi bakıyorsunuz. Bu, bir dünya işareti için çok uygundur ve ayın kız kardeşiniz Oğlak burcundaki yolculuğu da bir istisna değildir. Ancak burada bir yakalama var, Başak. Örneğin, ay tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizde dolaşırken, seks, birleşme ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla Venüs ile karşı karşıya gelecek. Bunun anlamı şudur: Kalbinizin arzuları, mevcut taahhütlerinizle mutlaka uyumlu olmayabilir. Akıllıca seçim.


Exit mobile version