Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Haziran 2022

Başak burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Başak burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Becerikli ana gezegeniniz Merkür 3 Haziran’da doğrudan hareket ettiğinde hepimiz toplu bir şekilde rahat bir nefes alıyoruz ve hepimiz bir şekilde normal hayatlara devam edebiliyoruz. Merkür gerilemesinden sıklıkla en çok etkilenen bir burç olarak, Merkür sabırlı Boğa’da ilerlemeye başladığında, düşüncelerinizi netleştirmekten ve yavaş yavaş yanlış anlaşılmaları gidermeye başlamaktan çok mutlusunuz.

13’ünde, Merkür, yönettiği diğer burç olan inatçı İkizler’e geçiyor ve sizi mevcut veya potansiyel bir partnerle konuşmalarda daha baskın bir rol üstlenmeye teşvik ediyor. Görüşleriniz önemli olsa da, elbette onlarınki de önemlidir. Onları kesmek, anında bir ruh hali katilidir.

14 Haziran’da, Yay burcundaki dolunayı sırasında spontane bir romantik macera sizi hazırlıksız yakalayabilir, ancak Başak, çekingenlerinizi azaltmanın bir yolunu bulabilirseniz, bu ateşli ay, potansiyel bir aşk ilgisine kapılmanıza neden olabilir. Zaten romantik bir partneriniz varsa, bu heyecan verici ay evresinde işler ısınabilir.

Aşk hayatınız, özellikle bazı hoş sürprizler ortaya çıktığında ve gününüzü aydınlattığında, yirminci ayın heyecan verici Merkür-Jüpiter sekstilinden yararlanır. Arabanıza bırakılan elle yazılmış bir aşk notu veya gizemli bir metin size arzu edilir biri olduğunuzu hatırlatır. Sizi doğru yöne yönlendirmesi için kadere güvenin.


Başak Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu, bağlantılarınızı kullanmak için mükemmel bir aydır. 3 Haziran’da, grafiğinizin ağ sektöründe Merkür gerilemesi sona erdiğinde, çevrimiçi iş bağlantılarınızla bağlantı kurma şansınız olabilir. Muhtemelen birlikte çalışmak hakkında konuşmak istediğiniz eski bir meslektaşınız varsa, ayın başlangıcı size ulaşmak için harika bir zamandır. utangaç olma.

Ayın on dördünde Yay burcundaki dolunay sırasında inisiyatif almak sizin için yeni bir profesyonel fırsata yol açabilir. Konuşmak ve onlardan yardım istemek itibarınıza zarar vermez. Aslında, durumunuza yardımcı olabilir ve hatta sizi hayalinizdeki konsere bile götürebilir.

Balık burcundaki Neptün gerilemesi 28 Haziran’da başlıyor ve harcamalarınızı tartışmanız istenecek. Kemerinizi sıkmak istemeyecek olsanız da (sonuçta, zodyakın en müstakbel burcu sizsiniz), mali durumunuzu yeniden değerlendirmenin zamanı geldi. Eğer zam istemek gibi hissediyorsanız, bu iyi bir zaman. Ancak, mevcut işinizden ayrılıp daha iyi bir şeye geçerseniz, çabalarınız için daha fazla para kazanabileceğinizi görebilirsiniz. Arzu ettiğiniz tüm şöhret, beğeni ve paraya yol açabilir.


Başak Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bir flört döngüsünde sıkışıp kaldıktan sonra, 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde yeni bir şey denemeye hazırsınız. Bu, biriyle tanışmak için harika bir zaman, hatta belki akademik bir ortamda. “Tipinize” çok fazla odaklanmayın, Başak. Entelektüel olarak uyarıcı olup olmadıklarına daha fazla odaklanın.

Ardından, on üçünde Merkür İkizler burcuna geçtiğinde romantik geleceğinizi düşünmeye başlayın. Flört etmek eğlencelidir, ancak dikkatlice hazırlanmış beş yıllık planınıza uyan biriyle konuşuyor musunuz? Eğer öyleyseniz, 14 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında onları ailenizle tanıştırın. Bu, bu ilişkinin potansiyelinin gerçek testi olabilir.

Hâlâ bekarsanız, yaza, güneş 21’inde Yengeç burcuna girdiğinde, iyi niyetli bir arkadaş durumuyla başlayın. Ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde patronunuz da dahil olmak üzere işyerindeki birine aşık olabilirsiniz. Bu eğlenceli bir zaman olsa da, aradığınız şey konusunda dürüst olmayı unutmayın.

28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay sırasında bazı flört uygulamaları indirerek Haziran’ı bitirin. Kendi evinizin rahatlığında aşkı bulmak için birçok fırsatınız olacak.


Başak Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Parlayan

Işığını yakmaya devam et Başak. Güneş 21 Haziran’a kadar yüksekten uçan bir bölgede yolculuğuna devam ederken, becerilerinizi, işinizi ve özgeçmişinizi tanıtmanın tam zamanı. Güneş, tesadüfi olan İkizler’in iletişimsel burcundadır. Yaptığınız şey hakkında ne kadar çok tartışır, tweet atar, yayınlar ve yayarsanız, sizin için o kadar iyi olur.

Keyifli Merkür, üç haftalık geri sarma aşamasından sonra üçüncüye doğru dönüyor, bu da gecikmelerin sona ermesi ve iyi bir ilerleme kaydetme şansı anlamına geliyor. Dost Merkür, 13 Haziran’da İkizler’e ve kariyer bölgenize geri dönüyor ve bu da size ikna etmek için daha fazla güç veriyor. Bir şey satmanız gerekiyorsa, harika bir iş çıkaracaksınız.

14’ünde Yay burcunda gerçekleşecek Süper Ay ile birlikte ev ve aile meseleleri gündeminizin üst sıralarına çıkabilir. Bu güçlü dolunay, halının altına süpürülen sorunların intikamla yeniden su yüzüne çıkabileceğini gösteriyor. Bu, havayı temizlemek ve aile içinde üzüntüye neden olan konulara son vermek için mükemmel bir fırsat.

21 Haziran’da güneş, dostluklara ve önemli olaylara ışıltı katmak için Yengeç burcuna ve sosyal sektörünüze giriyor. Önümüzdeki dört hafta, yeni çevrelere girmek, gruplara katılmak ve topluluk projelerinde yer almak için mükemmel.

Uyumlu Venüs yirmi saniyede İkizler burcuna geçerken kariyer ve iş planlarınızı ilerletmek için hala birçok fırsat var. Bu sektörde de Merkür ile hem çekiciliğe hem de zekaya sahip olacaksınız ve karşı konulmaz olabilirsiniz. Çok fazla müzakere yapmanız gerekiyorsa, bu etkiler çok yardımcı olabilir.

Son olarak 28 Haziran’da Yengeç burcundaki yeniay yeni bir başlangıcın yolunu açıyor. Gerçekleştirmek istediğiniz bir dileğiniz veya hayaliniz varsa, şimdi başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.