Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Haziran 2022

Balık burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Balık burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Puslu yöneticiniz Neptün, rüya gibi burcunuzdan geçerken bu ay fantezileriniz canlı. Hayal gücünüz, gerçek olmayabilecek her türlü yaratıcı romantik senaryoyu akla getirir, ancak onlar size gerçekmiş gibi gelir. İşler yolunda gitmediğinde iyimser bilinçaltınızı bir dikkat dağıtma aracı olarak kullanmanın yanlış bir tarafı yok.

Büyük, ciddi Satürn, 4 Haziran’da radikal Kova ile eşleşirken bazı kaotik düşüncelere ve kafa karışıklığına neden olabilir. Bununla birlikte, gerçekten endişelenecek bir şey yok, çünkü uzun bir süre boyunca bu düşüncelerin herhangi biri üzerinde hareket etmeniz istenmeyecek. Bunu, bir gün bazı olumlu değişiklikler yapmak için işe koymaya karar verirseniz neler olabileceğine dair bir düşünme dönemi olarak kullanın.

Ayın on dördünde, bilgi arayan Yay burcundaki dolunay, bir öğretmene, öğretmene, profesöre, DIY ünlülerine veya herhangi bir öğretim rolündeki herhangi bir kişiye olan ilginizi yoğunlaştırıyor. Halihazırda sizden daha çılgın veya daha bilge biriyle birlikteyseniz, bu ay enerjisi onları daha da çok takdir etmenizi sağlar.

Neptün, 28 Haziran’da hala yansıtıcı, psişik burcunuzdayken geri gidiyor ve size bir değişiklik için olayları gerçekte oldukları gibi görme şansı veriyor. Artık gözlerin sonuna kadar açıldı Balık, gerçeklerden çekinme. Sizi özgür bırakabilir.


Balık Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Son zamanlarda banka hesabınıza para kolay kolay akmıyor. Bu ay mali cephede herhangi bir büyük değişiklik vaat etmiyor, ancak gerginliğin azalmaya başlayabileceğini gösteriyor.

4 Haziran’da Satürn gerilemeye başlayacak ve şansınız değişmeye başlayabilir. Yaratıcı ve kazançlı bir fırsat kucağınıza düşebilir ve size finansal geleceğinizi planlama şansı verebilir.

On dördünde dolunay, kararlarınızı ikinci kez tahmin etmenize neden olabilir. Kursta kalmak, nakit akışınızı artırmanın yanı sıra borsadaki iniş çıkışlardan kurtulmanın en iyi yolu olacaktır.

28 Haziran’da Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketinin başlaması ve Yengeç yeni ayı sırasında sis kalkmaya başlayacak. Sadece rakamlara, gerçeklere ve rakamlara bakmak yerine finansal planlamanız konusunda daha proaktif olmanız isteniyor. Paranızı sezgisel olarak size doğru gelen bir fona yatırmayı tercih edebilirsiniz. İçgüdülerinizin arzu ettiği ve umut verici bulduğu durumlara eğilirseniz, bu sizi yolda en iyi para kazancına götürebilir. Sonunda, getiri çok büyük olabilir. Aslına bakarsanız, hayatınızın CEO’su sizsiniz. Yapabilirsin.


Balık Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Haftalarca dilsiz kaldıktan sonra, nihayet 3 Haziran’da Merkür Boğa burcuna geçtiğinde tam olarak nasıl hissettiğinizi söyleyecek sözlere sahipsiniz. Aşkınızla konuşmak ve hatta birine çıkma teklif etmek için cesaretiniz olacak. Cesur ol, Balık.

Flört tavsiyesine mi ihtiyacınız var? 13’ünde Merkür İkizler’e geçtiğinde bunu güvenilir bir aile üyesiyle konuşun. Sana yardım edecekler. Biraz güvenle, ertesi gün Yay burcundaki dolunay sırasında birinin DM’lerine girebileceksiniz. İş yerinde bile vurulabilirsin!

Yaz gündönümü, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde buharlı aşk ilişkileri olasılığını getiriyor. Bu, bir yaz romantizmi yaşamak için büyük fırsatınız olabilir. Özellikle ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde aşık olmayı özlediğiniz için. Sadece romantizm hakkında hayal kurmayın – şimdiden birine çıkma teklif edin!

En iyi randevu geceniz, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay sırasında. Bu, siz ve sevgiliniz arasında havai fişekleri ateşleyebilecek yaratıcı bir randevuya çıkmak için harika bir gece. Bu gece kalbini koluna takmaktan korkma.


Balık Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

iyi ruhlar içinde

Balık, olumlu kazançlar elde edebileceğiniz istisnai bir ay olacak gibi görünüyor. Ateşli Mars ve geniş Jüpiter para bölgenizde hareket ederken, girişimcilik konusunda en iyi durumda olacaksınız. Fikirlerinizi eyleme geçirecek ve harika sonuçlar elde edecek enerjiye sahip olacaksınız. Tek sorun, sabretmen gerektiğidir. Büyük umutlarla başlayıp sonra ilginizi kaybetmeyin.

Zeki Merkür, 3 Haziran’da doğrudan dönüyor, bu da bekletmelerin ve gecikmelerin erimeye başlayacağı ve yakında yükseklere uçacağınız anlamına geliyor.

21’e kadar İkizler’deki güneş sizi evde daha fazla zaman geçirme şansının tadını çıkarırken bulabilir. Daha fazla uyumak, iyi yemek yemek ve rahatlamak için bu fırsatı kullanın. 13 Haziran’da akıllı Merkür’ün bu burçta hareket etmesi ve ardından bir hafta sonra yaratıcı Venüs’ün gelmesiyle, uygulamaya hevesli olacağınız harika fikirleriniz olacak. Ve bu, ev tabanlı bir iş kurmayı düşünmek için iyi bir zaman olabilir.

Yay burcundaki süper ay ve ondördünde yüksekten uçan bir bölge sırasında duygular yükselebilir. Bu size biraz tanınma sağlayabilir ve diğerleri sosyal medya veya başka yollarla size çekilebilir. Patronlar ve yöneticiler de sizi daha fazla fark edebilir, bu da dikkat edilmesi gereken bir şeydir.

Güneş dört haftalık bir konaklama için Yengeç burcuna geçiş yaparken 21 Haziran’da eğlence etkinlikleri sizi bekliyor. Bu süre zarfında, en sevdiğiniz hobilerle kendinizi şımartmak, yeni beceriler öğrenmek veya yeni ilgi alanlarına dalmak isteyebilirsiniz. Romantizm senin de aklında olabilir. İlişki durumunuz ne olursa olsun, rahatlayıp yakınlaşmak isteyeceksiniz.

Son olarak, size yeni bir şeye başlama fırsatı verdiği için yirmi sekizinde Yengeç burcundaki yeni ayı karşılayın. İster bir ilişki, ister arkadaşlık, hobi veya işbirliği olsun, her şeyin nasıl ilerlediğini görmekten keyif alacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.