Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Burç Yorumları 19 Mayıs 2022

Aslan burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 19 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 19 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hala bir mıknatıs gibi seksileri kendine çekiyorsun, bu yüzden acele etme ve tüm olasılıkları görene kadar bir karar verme. Hayat bundan biraz daha iyi olabilir – ama fazla değil.


19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ne yaptığınızı biliyorsunuz, bu yüzden kontrolü elinize almaktan ve işleri ilerletmekten çekinmeyin.


19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Oğlak burcu Ayı Kayron ve ardından Venüs ile sert bir bağlantı kurduğundan, bugün günlük rutininizden veya işinizden biraz ilham alabilirsiniz. Ayrıca, içinde bulunduğunuz koşullar tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeye başlayabilir veya sorumluluklarınız evrenle bağlantı kurma yeteneğinizden uzaklaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yaşamınızda memnuniyetsizliğe neden olan şeylere odaklanmak yerine, Dünya’nın iyileştirici enerjisinden ve çevrenizdeki güzellikten faydalanabilmeniz için dışarı çıkmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, güneş ve Plüton arasındaki destekleyici bir bağlantı, koşullarınızı değiştirmek için motivasyon bulmanıza yardımcı olabilir. Ancak, onunla birlikte gelebilecek yıkım konusunda rahat olmanız gerekecek.


19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, güneş Boğa burcunda Plüton retrosu Oğlak burcunda geri giderken, günlük iş hayatında genel kariyer yolunuzu olumlu yönde etkileyebilecek küçük değişiklikler yapma gücünüz var. Şu anda, işinizde günlük operasyonlarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz, bu da sonunda kariyer yolunuzun gidişatını ve hatta profesyonel itibarınızı stabilize edebilir. İkizler burcunda geri giden Merkür aynı zamanda Koç burcunda Jüpiter’e altmışlık açı yaptığı için şans sizden yana! Mesleki gelişiminizi ilerletmek için rüyalarla ilgili belirli konuşmaları tekrar gözden geçirmek veya belirli bağlantılarla çalışmak isteyebilirsiniz.


19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik maceralar seni bekliyor, ama önce hala yapman gereken bazı işler var, Leo. Örneğin, Ay, sorumlu günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizden oluşan altıncı evinizde parıldamaya devam ediyor, bu da muhtemelen sağlık rutininizden sıkıcı yapılacaklar listenize kadar her şeyle meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Sevimli bir iş arkadaşı için duyguları yakalamak? Onlarla toplum kolejinizde veya iş yerinde tanışmış olsanız da, romantik macera arzunuz mevcut rutininiz veya başkaları için ruh haliniz tarafından boğulabilir. Anahtar, daha çok çalışabilmek için çok çalışmaktır.


Exit mobile version