Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Haziran 2022

Akrep burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Göz kamaştırıcı derecede güçlü lideriniz Mars, bu ayın başlarında dinamik Koç burcuna bağlı olduğundan, istediğinizi elde etme konusunda neredeyse durdurulamazsınız. Aşkı bir oyun olarak görebilir ve kazanmaya hazırsınız demektir. Ve diğer herkesin bilgisine, gözünüz ödüldeyken, sizi durdurmaya çalışan herkese iyi şanslar.

4 Haziran’da, güçlü, çalışkan Satürn, fütüristik Kova ile seyahat ederken, sizi çok ileri görüşlü bir kafa (ve kalp) alanına sokan retrograd bir döngü başlatıyor. Geçmişteki ilişkiler hakkında pişmanlıklarınız varsa, bunlar şimdi ortaya çıkabilir Akrep, ancak bu akıllı geçiş, bu olumsuz duyguları onlara tutunmak yerine serbest bırakmanın bir yolunu bulmanıza yardımcı olmakta iyidir.

Aşk hayatınız, özellikle son zamanlarda işler biraz durgunsa, on dördünde, coşkulu Yay dolunayından aldığı tutkulu, maceralı infüzyonu kesinlikle kullanabilir. Ve eğer konfor alanınızdan çıkmak ve bazı çekingenliklerinizden kurtulmak istiyorsanız, bu ay tutulması sırasında romantik davetlere verilen cevaplar her zaman kesin, vurgulu bir “evet!” olmalıdır.

28 Haziran’da idealist su burcu Balık, yöneticisinin gerileme döngüsüne ev sahipliği yaparak sizi uyandırır ve mevcut romantik durumun gerçekliğini görmenize yardımcı olur. Düşündüğünüz gibi değilse, muhtemelen devam etme zamanı.


Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ayın başlangıcı, profesyonel ve özel hayatınız arasındaki dengeyi kurmaya odaklanır. Bir denge kurmanız ve işkolik eğilimlerinizi frenlemeniz gerekiyor.

4 Haziran’da Satürn, Kova burcunda geri hareketine başlıyor ve sizi kişisel hedeflerinizi ve hayallerinizi dönüştürmeye çağırıyor. Kartlarınızı doğru oynarsanız ve bu enerjinin daha yüksek titreşimine yaslanırsanız, ikinci plana attığınız bir vizyonla yeniden bağlantı kurabilirsiniz.

On dördünde, finans evinizde dolunay yüzüyor ve bir meslektaşınız veya iş arkadaşınızla bağlantı kurmayı düşünebilirsiniz. Bu kişi, finansal hedefleriniz hakkında size önemli geri bildirimler verebilir ve onları bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir. İyi haber şu ki, bu rüyayı dolunayın altında gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Bu, daha önce tasavvur etmediğiniz daha büyük bir profesyonel plan düşündüğünüzde, kariyerinizde büyük bir başarı zamanı olabilir.

Sadece Haziran’ın planlamak ve uygulamamak için olduğunu anlayın. Artık tüm ördeklerinizi sıraya dizmeye başlayabilir ve profesyonel hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak planlar yapmaya başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Zor bir gerilemeden sonra, 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde ilişkiniz nihayet iyileşmeye başlar. Bu, incinmiş duyguları onarmak ve eski sevgilileri tamamen kaybolmadan önce geri kazanmaya çalışmak için ideal bir zamandır.

13’ünde Merkür İkizler’e geçtiğinde, ilişkinizdeki büyük sorunlar hakkında yakınlaşarak başlayın. Bütçelerden dolandırıcılığa kadar hiçbir konu sınırsız değildir. Her şey yolunda giderse, ertesi gün Yay burcundaki dolunay, ay içinizdeki ateşli tutkuyu ortaya çıkarırken samimi bir randevu gecesi getirecektir. Duygusallığınızı kucaklayın, Akrep!

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde aşk hayatınız bir dönüm noktasına ulaşır. Yılın en uzun gününde nihayet ne istediğinizi anlayacak ve eşiniz hakkında yeni bir şey keşfedeceksiniz. En iyi randevu geceniz, ertesi gün Venüs’ün İkizler’e girdiği zamandır. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.

Yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, aşk hayatınıza anlayışlı bir gözle bakarken bir kimlik krizini ortaya çıkardığında, ayınız çok ihtiyaç duyulan kişisel bakımla sona eriyor. Çıkma söz konusu olduğunda yeni bir bakış açısı deneyin.


Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Ortaya Çıkan Sırlar

Akrep, İkizler’deki güneş ve gizem ve dönüşüm sektörünüz bu ayın hem güçlü hem de özgürleştirici olabileceğini ortaya koyuyor. 21 Haziran’a kadar bu burçta kalacak ve bu haftalarda derinlere inme ve sizi mutluluktan, zenginlikten ve sağlıklı ilişkilerden alıkoyan tüm blokları serbest bırakmak için çalışma şansınız var.

Bu, sıkışmış duyguları çözmenize ve kökleri geçmişte olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olabilecek bir danışman, terapist veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir.

Bu bölge, iletişimci Merkür on üçüncüde hareket ederken, onu yirmi ikincide uyumlu Venüs takip ederken, tüm ay odakta olmaya devam ediyor. Bu etkiler aynı zamanda güdülerinizi anlamanıza ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmanıza da katkıda bulunabilir. Belirli inançların sizi nasıl engellediğinin farkındalığını kazanabilirsiniz ve bu, bu konuda bir şeyler yapmanız için size ilham verebilir.

14 Haziran’da Yay burcunda ve kişisel finans sektörünüzde bir süper ay var. Bu turbo şarjlı dolunay, özellikle alışveriş yapmak zor duygularla başa çıkma yönteminizse, savurganlık arzusuyla çakışabilir. Yine de kolay gelsin, çünkü daha sonra bazı satın alımlarınızdan pişman olabilirsiniz. Kendinizi şımartılmış ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak rahatlatıcı bir masaj veya kaplıca tedavisine gitmek daha iyi olabilir.

Güneş dört haftalık bir konaklama için yirmi birincisinde Yengeç burcuna girerken seyahat ve macera sektörünüz vurgulanıyor. Bu süre zarfında potansiyelinizi daha fazla keşfetmeye istekli olacaksınız. Bu, bir kurs almak, bir derece veya sertifika almak için çalışmak, seyahat etmek ve yeni deneyimler benimsemek anlamına gelebilir.

28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, yeni planlar ve projeler başlatmak için en iyi zamandır. Bu tarihte veya bu tarihte başlarsanız, ay gelgiti çabalarınızı destekleyecek ve hızla ivme kazanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.