Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Burç Yorumları 11 Nisan 2022

Aslan burcunun 11 Nisan 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 11 Nisan 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 11 Nisan 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 11 Nisan 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 11 Nisan 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 11 Nisan 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kalyonunuza yelken açın ve güvenilir Conquistador’un miğferini takın – yeni bir dünyayı keşfetme zamanı. Çok şey öğrenmeye hazırlanın (özellikle tanıştığınız herkese karşı cömert ve alçakgönüllüyseniz).


11 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün insanlardan fazla bir şey beklememek akıllıca olur. Çok fazla komplo var.


11 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ay burcunuzda hareket ederek Satürn ve kaderin düğümleriyle güçlü bir büyük haç oluşturarak bugün büyük şeyler olabilir. Bu kozmik iklim yolunuzun gidişatını değiştirecek kadar önemli olsa da, bu onun zorlukları olmadan geleceği anlamına gelmez. Son zamanlarda aşka çok fazla odaklandığınızı ve bunun kariyer yolunuzu olumsuz etkilediğini hissedebilirsiniz. Ya da tam tersi devreye girerek, profesyonel yaşamınızda paylaşacak kimse olmadan kendinizi tatmin hissetmenize neden olabilir. Hemen dengeyi bulmak için kendinize çok fazla baskı uygulamayın, ancak gelecekte her şeye sahip olmanın yollarını düşünmeye çalışın.


11 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın burcunuzda parıldamasına rağmen, Luna’nın görev yöneticisi Satürn’e karşı taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla stresli muhalefeti, bire bir taahhütlerinizle ilgili sürtüşme ve genel gerilim yaratır. Leo, iyi haber şu ki, ilişki sektörünüzde çömelmiş Zaman Baba ile çalışmaya başladınız, ancak bu, zorlukları daha az zorlaştırmıyor. Bununla birlikte, Venüs, birleşmeler, ortak işbirlikleri ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizi göz kamaştırırken, siz ve önemli bir kişi arasındaki ruhsal sinerjiye – veya eksikliğine – daha fazla odaklanılır. İyisiyle kötüsüyle işe başlamanın zamanı geldi.


11 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel mükemmelliğe kendini ada, Leo! Sabit bir işaret olarak, kararınızı verdikten sonra taahhütlerinize son derece sadık olma eğilimindesiniz. Ancak, topu yuvarlamak tamamen başka bir konuşmadır. Boğa burcundaki kuzey düğümündeki Kova karesindeki Satürn ile, kariyer yolunuzun kaderinde ve servetinde rol oynama taahhüdünüze güvenebilirsiniz. Ancak, daha iyi beklentilere odaklanmak için belirli ilişkilerden ve yükümlülüklerden vazgeçmek veya hatta zorlu bir dönemde çalışmak gibi bazı engellerin yol boyunca ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz.


Exit mobile version