Site icon Rüya Yorumcum

Yengeç Burç Yorumları 22 Mart 2022

Yengeç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyanın geri kalanı bugün yolundan çekilse iyi olur, özellikle de her şeyi bilenler ve diğer otoriter tipler. Onları düzeltmek için zaman kaybetmeyeceksiniz – sadece bir bakış onları susturabilir.



22 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin istediğini istiyor, Yengeç. Bu, özellikle ayın Akrep’teki tutku dolu yolculuğunu ve aşk, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Ayın Oğlak burcundaki Plüton’a karşı olan 60’lık çekiciliği – taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla – aşk dilinizden cinsel içgüdülerinize kadar her şeye için için için yanan bir yoğunluk katmanı ekler. İç bilgeliğinizi takip etmenin zamanı geldi mi? Birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde cızırdayan Cesur Mars, isyankar Uranüs ile ters düşecek. Kurtulmak ya da sıraya girmek, işte bütün mesele bu.


22 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendi hızında git, Yengeç. Ay Yay burcuna girerken enerjiniz yükselmeye başlayacak. Bu yeni keşfedilen enerji patlaması ile işyerinde olağan yapılacaklar listenizin üstesinden gelmek daha kolay olabilir. Ancak aşırıya kaçmamaya çalışın, özellikle de Kova’daki Mars, Boğa’daki Uranüs’le kare açı yaptığından. Kare, dikkatli olmazsanız beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilecek kararlı eylemi teşvik eder. Profesyonel varlıklarınızı ve kaynaklarınızı dönüştürmek için benzersiz fırsatlarla agresif olmak istiyorsanız, olası olmayan makul sonuçları kabul etmeniz gerekebilir. Süreci acele etmemeye çalışın!


22 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Akrep ayı ve yoğun Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde arkadaşlarınız bugün kendinizi aile gibi hissedecek. Bağlarınız şu anda kahkaha anları, aptalca metin alışverişleri ve sadakat gösterileriyle organik olarak yoğunlaşacak. Bu kozmik iklimi, son zamanlarda bağlantı kurmadığınız arkadaşlarınıza ulaşmak için bir bahane olarak kullanın, çünkü en küçük dostluk gösterisi bile derin ve anlamlı şekillerde etki edecektir. Ay, Yay burcuna ve altıncı evinize girdiğinde, bu öğleden sonra odağınız kişisel üretkenliğe kayacak. Bu ay yerleşimi, işlerinizi halletmeniz için sizi motive edecek ve yapılacaklar listenizdeki öğeleri geçmenize yardımcı olacaktır.


Exit mobile version