Nisan Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Nisan

Yılın 4. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 4. ayı olan Nisan ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Nisan ayı nasıl geçecek? Nisan Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Ruh arama

19 Nisan’a kadar burcunuzdaki güneş, kendinizi ifade etmeniz ve becerilerinizi ve yeteneklerinizi dünyayla paylaşmanız için sizi cesaretlendiriyor. Gerçekleştirmeyi umduğunuz hedeflerin bir listesini yapmak ve bu hedeflere yönelik her gün bir şeyler yapmak iyi bir fikir olacaktır. Bu ayın belirsiz yönleri ve etkileri ile kolayca izini kaybedebilirsiniz. Niyetlerinizi yazmak, onları gerçekleştirmeyi çok daha kolaylaştırabilir.

Önümüzdeki haftalarda, diz çöküp işleri halletmek yerine sürüklenmek ve hayal kurmak kolay olacak. Beşincisinde Venüs Balık burcuna geçiyor, ardından gelecek hafta ateşli Mars takip ediyor, bu da sendelemenize ve ivmenizi kaybetmenize neden olabilir. Yaratıcı, yaratıcı ve başkalarının duygularıyla çok uyumlu olurken, dikkatiniz dağılabilir ve enerji seviyenizin düştüğünü görebilirsiniz. Her şeyin üstünde kalmak istiyorsanız, kendinizi hızlandırmanız gerekecek.

16 Nisan’daki Terazi dolunayı, bir ilişkiyi keskin bir odak noktasına getirebilir. Bu bir arkadaşlık, romantizm veya iş ortaklığı olsun, işleri daha ileri götürmek için duygusal bir baskı hissedebilirsiniz.

Güneşin on dokuzunda Boğa burcuna geçişi, finansmana, değerlere ve kaynaklara vurgu yapıyor. Önümüzdeki dört hafta, büyüme ve konsolidasyon zamanı gibi görünüyor. Bir bütçe oluşturun ve hesaplarınızı düzene sokun, paranızın kontrolünü yeniden kazanmanız gerekiyorsa bu iyi bir şeydir. Ayrıca kazançlı bir yan iş bularak daha fazla kazanmaya hevesli olabilirsiniz.

Son olarak, 30 Nisan’daki Boğa burcundaki güneş tutulması ve para bölgeniz yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Kendi işinizi kurmaya hazır olabilir veya ekstra para kazanmak için parlak bir fikriniz olabilir. Eğer öyleyse, devam etmek ve başarılı olup olamayacağınızı görmek için mükemmel bir zaman.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Güneş Koç burcunda ve ruhsal ve psikolojik sektörünüz Boğa burcunda hareket ediyor, bu nedenle Nisan yaklaşırken daha sessiz bir aşamada olacaksınız. Bu, enerjinizi tüketen konularda gevşeme ve yeniden şarj olma ve kapanış bulma şansınız. Koç burcundaki güneş, sizi yarım kalmış işleri halletmeye ve duygusal yükü boşaltmaya teşvik eder. Bu, 19 Nisan’da güneş burcunuza girdiğinde yeni fırsatlarla meşgul olmanız için size alan verebilir.

Bu sizin için sosyal açıdan yoğun bir ay çünkü sevgili yöneticiniz Venüs 5 Nisan’da Balık burcuna, ardından 14 Nisan’da Mars’a geçiyor. Bu, romantizm ve yeni çevrelerde hareket etmek için harika fırsatlar getiriyor. Artı, onuncu ayda, zeki Merkür burcunuza geçerken, fikirlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmayı daha kolay bulacaksınız. Sosyal medyadan hoşlanıyorsanız, şu anda takipçilerinizi artırabilirsiniz.

16 Nisan’da programınızı basitleştirmek isteyebilirsiniz çünkü Terazi burcundaki dolunay ve yaşam tarzı sektörünüz enerji seviyenizin düşmesine neden olabilir. Bu, biraz kişisel bakım ve şımartmanın size çok iyi gelebileceği bir zamandır. Ancak iş yerinde biraz drama dikkat edin.

On dokuzunda, güneş burcunuzda süzülürken kendinizi gerçekten elementinizde hissedeceksiniz. Bu, kendinizi dünyaya yansıtmak ve sizin için en anlamlı olan plan ve projelere odaklanmak için altın bir fırsattır. Güveniniz ve canlılığınız olumlu bir destek alabilir.

29 Nisan’da, güçlü Plüton uzak ufuklar sektörünüzde geri sarma aşamasına giriyor, böylece inançlarınızı yeniden yapılandırmaya hazır olabilirsiniz.

Son olarak, otuzuncu burcunuzda gerçekleşecek dinamik bir güneş tutulması, yeni bir başlangıcın yolunu açıyor. Bu güçlü tutulma, sizi evrimsel yolunuz boyunca daha da ileriye götürebilir ve büyümenizi önemli ölçüde hızlandırabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksek uçan

Sosyal sektörünüzdeki güneş, en çok sevdiğiniz şeyi yapmanız için size ilham verebilir, İkizler, yani dışarı çıkıp insanlarla tanışmak. Ve 10 Nisan’a kadar burada akıllı Mercury ile, yeni fırsatlara yol açan bazı ışıltılı ve canlandırıcı sohbetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Büyüleyici Venüs, Balık burcuna ve beşinci sırada kariyer bölgenize girerken, ardından on dördüncü ayda Mars’a girerken, kariyeriniz, işiniz ve temel hedefleriniz gelişebilir. Hayal gücü ve yaratıcı yeteneğe sahip diğer kişilere ilgi duyacaksınız ve işiniz medyayı veya yaratıcı sektörü içeriyorsa, aranan biri olabilirsiniz. Aynı şekilde, bu özellikleri herhangi bir işe uygulayabilir ve yaptığınız her şeyin büyük ölçüde geliştiğini görebilirsiniz. Siz de oldukça rekabetçi olabilirsiniz.

Romantizm, 16 Nisan’daki Terazi dolunayı sırasında gelişebilir. Bu güçlü ay evresi, boş zaman bölgenizde gerçekleşir ve bir başkası için duygularınızı vurgular. Ve bu bağın daha samimi bir bölgeye taşınması olasıdır. Aynı zamanda kendinizi şımartmak ve sadece eğlenmek için bir zaman.

Güneş on dokuzunda Boğa burcuna girerken, daha sessiz bir evreye geçiyorsunuz. Bu, pillerinizi yeniden şarj etmek ve önceliklerinizi sıraya koymak için bir fırsattır. Önümüzdeki dört hafta, zorlukları çözmek ve çok uzun süredir devam eden meselelere çözüm bulmak için mükemmel. Bir sorunun profesyonel yardım gerektirdiğini düşünüyorsanız, bu, bir danışman, terapist veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için iyi bir zamandır, böylece ondan kurtulabilir ve potansiyelinizi daha fazla keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Powerbroker Pluto, 29 Nisan’da duygusal bir bölgede gerilemeye başlıyor ve sizi derinlere inmeye ve herhangi bir ilişkinin veya finansal sorunun temel nedenini ortaya çıkarmaya teşvik ediyor.

Son olarak, otuzunda ruhsal sektörünüzdeki güneş tutulması, meditasyon, dikkat veya başka bir ruhsal uygulamaya başlamanın hayatınızı derinden ve olumlu yönde etkileyebileceğini öne sürüyor.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Spot ışığında

Güneş bu ay yüksekten uçtuğu bir bölgede, Yengeç, bu yüzden becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyecek ve başkalarının ne kadar yetenekli olduğunuzu görmesine izin verecek bir konumda olacaksınız. Bu aşama 19 Nisan’a kadar sürüyor ve Koç burcundaki son yeni ayın ek bonusu ile heyecan verici yeni fırsatlar size geliyor.

Ayrıca seyahat sektörünüz ve uzak ufuklar üzerinde çok heyecan verici bir gelişme odağı var. Güzel Venüs beşincide bu bölgeye giriyor, onu on dördüncüde harekete geçiren Mars takip ediyor. Hayatın her kesiminden, diğer ülkelerden ve kültürlerden insanlarla bağlantı kurmak için ilham alacaksınız. Ve yeni fikirlerin ve fırsatların peşinden koşmaya hevesli olacaksınız.

16 Nisan’da Terazi burcunda ve ev ve aile sektörünüzde dolunay var, bu da iş/yaşam dengenizin ve bunu geliştirip geliştiremeyeceğinizin daha fazla farkında olmanın zamanı geldi demektir. Bunalmış hissediyorsanız, bir şeylerin değişmesi için iyi bir şans var.

Güneş, yaklaşık dört haftalık bir konaklama için on dokuzunda, Boğa burcuna ve sosyal sektörünüze kayar. Bu süre zarfında, daha fazla dışarı çıkma, gruplara katılma ve dalga boyundaki diğer kişilerle bağlantı kurma havasında olabilirsiniz.

Güçlü Pluto, 29 Nisan’da ilişki sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve sizi devam eden ilişki sorunlarının cevapları için içeri dönmeye teşvik edecek. Bu duygusal blokajları ortadan kaldırmanın ve onlarla başa çıkmaya başlamanın zamanı geldi.

Boğa burcundaki güneş tutulması ve otuzunda sosyal sektörünüz yeni bir aşamayı başlatabilir. Biriyle karşılaşmanız, yeni bir aktiviteye katılmanız için size ilham verebilir ve bu sizin için hayatınızı değiştirebilir. Uzun vadeli bir hedef veya plan üzerinde ilerlemeye hazır mısınız? Eyleme geçmeye zorlanabilirsiniz, çünkü olaylar kaderin elini oynayabileceğini gösteriyor.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

İleriye Doğru Büyük Sıçrayış

Bu senin için heyecan verici bir aya benziyor, Leo, başarı şansını artırabilecek. Seyahat sektörünüzdeki güneş ve uzak ufuklar, sizi erişiminizi genişletmeye ve yeni zorluklar ve fırsatlar üstlenmeye istekli olmaya teşvik eder. Yeni arazileri gezmek, ders çalışmak veya hayatınızın daha büyük bir parçası haline gelebilecek bir ilgi alanına daha fazla dalmak için harekete geçmiş hissedebilirsiniz.

Aynı zamanda, odak Balık burcuna ve derin bir duygusal bölgeye kayar. Bu, güzel Venüs’ün 5 Nisan’da bu burçta hareket etmesi ve ardından 14 Nisan’da ateşli Mars’ın gelmesiyle başlar. İyimser Jüpiter, on ikisinde Balık’ta rüya gibi Neptün ile aynı hizaya geliyor. Bu olaylar, dönüşüm, finans, iş ve derin duygusal bağlar gibi hayatın büyük sorunlarıyla ilişkili haritanızın bir bölümünde meydana gelir. Sizi engelleyen şeyleri keşfetmeye hazır olabilirsiniz, böylece bu sorunları çözebilir ve iyileştirebilirsiniz.

16 Nisan’da Terazi’deki dolunay, özellikle bir şeyleri sonuçlandırmayı umuyorsanız, bir anlaşmaya, anlaşmaya veya önemli tartışmalara ışık tutar. Her zamankinden daha duygusal hissedebilirsin, o yüzden sakin ol. İlerlemenizi engelleyen herhangi bir şey yapmak veya söylemek akıllıca olmaz. Ayrıca, kutlanacak bir şey olacak bir proje tamamlanabilir.

Güneşin on dokuzunda, dünyevi Boğa burcuna geçişi, odak noktanızı hedeflerinize, kariyerinize ve emellerinize verir. Önümüzdeki dört hafta, stok almak ve sonraki hamlelerinizi düşünmek için iyi bir zaman.

Son olarak, 30 Nisan’da Boğa burcunda büyük bir değişim zamanına denk gelebilecek güçlü bir güneş tutulması var. Yeni bir şey denemeye karar verebilirsiniz veya olaylar sizi uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yöne itmek için bir araya gelebilir. Biraz heyecana hazır olun!


Başak Burcu

Başak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Değişim için istekli

Küçük değişiklikler tek bir büyük kaymaya neden olabilir, Başak. 19 Nisan’a kadar dönüşüm sektörünüzde güneş dolarken, daha fazla para, daha fazla iş ve daha gerçek mutluluk yaratmak için ne üzerinde çalışmanız gerektiğini hissedeceksiniz. Zor veya engellenmiş duygularla çalışmak, tüm bu alanlardaki enerji akışını artırabilir.

Aynı zamanda, ilişkilendirme sektörünüzde işler daha hareketli hale gelir. Büyüleyici Venüs beşinci evde, ardından on dördüncü evde, duyguları harekete geçirebilecek ve romantizm faktörünü güçlendirebilecek kızgın Mars geliyor. Önümüzdeki haftalar, önümüzdeki aylar için hedefler oluşturmak üzere eşinizle birlikte çalışmak için mükemmeldir.

10 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi, sizi yeni seçenekleri keşfetmeye hazır bulabilir, bu ister çalışma, seyahat veya başka bir heyecan verici olasılık anlamına gelebilir. Bir ders almak, seçtiğiniz alanda başarılı olma yeteneğinizi geliştirmeniz için size beceriler kazandırabilir.

16’sında, para bölgenizdeki Terazi dolunayı tarafından teşvik edilen bir harcama çılgınlığına gitmek için ilham alabilirsiniz. Biraz duygusal hissediyorsanız, biraz perakende terapisi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak şey olabilir.

19 Nisan’da güneşin yaklaşık bir aylığına Boğa burcuna geçişi, kendinizi daha hafif ve mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Son birkaç hafta yoğun geçtiyse, bu hafiflemeye başlamalıdır. Yeni seçenekleri keşfetmek ve geleceğin neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyor olacaksınız.

Son olarak, otuzunda Boğa burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması ile heyecan verici bir şey yaklaşıyor gibi görünüyor. Hayatınızı yeni bir düzeye taşıyan bir fırsatı keşfetmeye çekilebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelebilir, ancak risk alırsanız buna değebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlü Geçişler

Bu ay bazı büyük şeyleri başardığını görebilirsin, Terazi. Rutinlerinizde olumlu değişiklikler yaptığınızda, hayatınız yerine oturabilir ve daha tatmin edici ve tatmin edici hale gelebilir. Her şey, önceliklerinizi sıfırlamak ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bir kenara atmakla ilgili.

19 Nisan’a kadar dostluklara ve önemli bağlara ışık tutan güneş, ay başlarken ilişkilendirme sektörünüzde. Bu haftalarda, özellikle zorluklar yaşıyor gibi görünen ilişkileriniz üzerinde çalışma fırsatınız var. Ayrıca, dalga boyunuzda başkalarıyla bağlantı kurmak için motive olacaksınız.

On altıncı ayında Terazi burcundaki dolunay, halının altına süpürülmüş olabilecek bir konuyu vurgulayabilir. Bu, onu açığa çıkarma ve sonsuza kadar çözme şansınız olabilir. Yine de sakin ol, çünkü duygular yükseliyor olabilir. Bunu çözecekseniz, sorundan biraz uzaklaşmanız gerekecek.

Güneşin 19 Nisan’da Boğa burcuna geçişi, sizi derinlere inmeye ve başarılı olmanızı engelleyebilecek duygusal blokları ortadan kaldırmaya teşvik ediyor. Yoğun bir bölgeden geçerken, hayatınızın sizi engelleyen yönlerini çözme şansı verir. Bir terapistin, danışmanın veya yaşam koçunun yardımına ihtiyacınız varsa, onu almaya çalışın.

Powerbroker Pluto, yirmi dokuzunda, ev ve aile sektörünüzde retroya geçecek ve bu aynı zamanda ruhunuza ve benlik duygunuzla ilgili hislerinize ve bunun sizin için ne anlama geldiğine daha derinlemesine bakmanız için size ilham verebilir. Ailenizle ne kadar iç içesiniz? Sizi bir birey yapan şeyin ne olduğunu bulmak çok özgürleştirici olabilir.

Son olarak, 30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması, dinamik yeni olasılıklarla aynı zamana denk gelebilir. Bu, iş, ilişki veya yeni bir fırsatı kucaklama ile ilgili olsun, yeni bir başlangıç ​​için bir şanstır.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcılıktan Yararlanma

Astroloji açısından yoğun bir ay, Akrep, kozmos sizi organize olmaya ve bazı olumlu günlük alışkanlıklar yaratmaya teşvik ediyor. Yaşam tarzı sektörünüzdeki güneş, rutinlerinizi değiştirmeye ve hiçbir yararlı amaca hizmet etmeyen bu faaliyetleri bir kenara bırakmaya teşvik ediyor. Bir alışkanlık takipçisi kullanmak büyük ödüller kazanabilir ve sizi tutarlı ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlayabilir.

Ayrıca romantizm, yaratıcılık ve boş zaman aktivitelerine artan bir vurgu vardır. Tatlı Venüs ve go-getter Mars, sırasıyla 5 Nisan ve 14 Nisan’da Balık burcuna geçerek karışıma daha fazla cızırtı katıyor. Flört döngüsüne geri dönüyorsan, harika zaman geçirebilirsin.

Terazi burcundaki dolunay on altıncı ayda tenha bir bölgede gerçekleşiyor ve programınızı basitleştirebilirseniz daha kolay bulabilirsiniz. Her zamankinden daha yorgun hissediyorsanız, vücudunuzu dinleyin ve kendinize bir mola verin. Biraz şımartmaya sığabilirseniz, bunun için gidin.

Güneş 19 Nisan’da yaklaşık bir aylık bir konaklama için Boğa burcunda süzülürken, ilişkiler ve etkileşimler daha önemli hale geliyor. Planlarınızla ilgili aldığınız geri bildirimlerden keyif alacaksınız ve bağlantı kurduğunuz kişilerin üzerinde düşünmediğiniz fikirleri olabilir. Odak noktası, solo gitmekten ziyade bir ekip olarak çalışmaktır.

Ayrıca otuzunda bu sektörde bazı değişikliklere neden olabilecek bir güneş tutulması var. Bu turbo şarjlı yeni ay, bir sonraki seviyeye bir ilişki alma veya bir iş ya da romantik ortaklığa başlama şansı getiriyor. Ayrıca yeni bir sayfa açmaya karar verdiğiniz zaman da olabilir. Bir bağ umduğunuz gibi çalışmıyorsa ve bir süredir çatlaklar görülüyorsa, onu bitirmeye ve yeni bir başlangıç ​​yapmaya hazır olabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

eğlence ve güzellik

Güneş, Koç burcunda ve boş zaman bölgeniz Yay burcunda yolculuğuna devam ediyor, bu nedenle yeni maceralar ve gevşeme fırsatı arıyor olacaksınız. Dışarı çıkıp farklı bir şey yapmak için bir fırsata ihtiyacınız var ve eğer biraz risk içeriyorsa, çok daha iyi.

Spordan hoşlanıyorsanız, kaya tırmanışı, dağ bisikleti veya sizi dışarı çıkaran diğer aktiviteler gibi size çekici gelen her şeyi deneme şansına atlarsınız.

Güzel Venüs 5 Nisan’da Balık burcuna, ardından 14 Nisan’da iddialı Mars’a geçerken, ev bölgenizdeki vurgu artar. Daha huzurlu, yaratıcı ve mutlu hissetmenizi sağlamak için yerinizi güzelleştirmek için güçlü bir arzunuz olabilir. Ayrıca, yararlanmak isteyebileceğiniz romantik bir hava da var.

Partiye hazır mısın? On altıncı aydaki Terazi dolunayı böyle bir durum için mükemmel olabilir ve oldukça fırtınalı olabilir. Küçük bir tükürme potansiyeli var, bu yüzden bu dikkat edilmesi gereken bir şey olurdu.

Güneş 19 Nisan’da Boğa burcuna geçerken iş ve sorumluluk vurgulanıyor ve önümüzdeki dört hafta, organize olmanız ve hedeflerinize doğru ilerlemeye başlamanız için bir çağrı olabilir. Rutinleriniz karışıksa ve istediğiniz kadar başaramıyorsanız, daha iyi zaman yönetimine ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek diğer sistemlere bakmak için iyi bir zaman.

Ayın otuzunda aynı sektörde bir güneş tutulması, yeni bir başlangıç ​​için zamanın olgunlaştığını gösteriyor. Hiçbir sonuç vermeyen ve TV izlemek veya cihazlarınızda gezinmek için çok fazla zaman harcayan hedefler de dahil olmak üzere, sizin için çalışmayan etkinlikleri bir kenara bırakmanız gerekebilir. Önceliklerinizi sıralayın ve yakında ilerleme kaydedeceksiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Rüya Yapıcı

Oğlak burcu, iç sektörünüze verilen önem, hayattan bir adım geri atmanıza ve olaylara perspektiften bakmanıza ilham verebilir. 19 Nisan’a kadar Koç’taki güneş, kendinizi beslemek, daha fazla uyumak ve yeniden şarj etmek için bu zamanı yapar. Aileniz, eviniz, mülkle ilgili endişeleriniz ve atalarınız şu anda önemli olabilir.

Aynı zamanda, iletişim sektörünüze yapılan vurgu artıyor. Uyumlu Venüs beşincide Balık burcuna geçiyor, ardından on dördüncüde iddialı Mars geliyor. Bu, özellikle hassasiyet ve dikkatli işlem gerektiren tartışmalar ve müzakereler yapmak için iyi bir zamandır.

Yine de 12 Nisan civarında özellikle dikkatli olun, çünkü ruhani bir Jüpiter-Neptün geçişi gerçekçi olmayan beklentilere yol açabilir. Ayaklarınızı yerde tutmaya çalışın yoksa kaybedebilirsiniz.

On altısında, kendinizi spot ışığında bulabilirsiniz. Terazi burcundaki dolunay, belki de sosyal medyada bir şeyleri herkese açık hale getirmeniz için size ilham verebilir, çünkü diğer insanlar bunu yapmanızdan fayda sağlayacaktır. Bu, sizinkine benzer bir deneyim yaşayan herkes için çok yararlı olabilir. Sadece daha sonra eylemlerinizden pişman olmayacağınızdan emin olun.

Güneşin 19 Nisan’da Boğa burcuna geçişi, boş zamanlarınızı ve zevk alanlarınızı canlandırıyor. Bir ay sessiz kaldıktan sonra dışarı çıkıp kendinizi ifade etmeye hazır olacaksınız. Bu sizin için oldukça eğlenceli ve eğlenceli bir zaman olabilir ve çeşitli beceri ve yeteneklerinizi sergilemeye istekli olacaksınız.

Powerbroker Pluto, yirmi dokuzuncu gün burcunuzda retroya döner ve birkaç ay boyunca öyle kalır ve sizi iç oyununuzu geliştirmeye teşvik eder.

Son olarak, 30 Nisan’daki Boğa burcundaki güneş tutulması ve boş zaman bölgeniz, sanat veya zanaat çalışmalarınızı başkaları için erişilebilir kılmak için bir çağrı olabilir. Bu, herhangi bir güvensizlik tarafından yönetilme zamanı değil, gurur duyabileceğiniz bir işi büyütme zamanı.


Kova Burcu

Kova Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

verme dürtüsü

Kova, Nisan, Koç’ta güneş ve konuşkan Merkür ve konuşma ve düşünce sektörünüz ile canlı bir notla başlar. Fikirlerle dolup taşacak ve onları paylaşmak, ağ kurmak ve akraba ruhlarla bağlantı kurmak için başkalarıyla bağlantı kurmaya istekli olacaksınız. 19 Nisan’a kadar güneşle birlikte bu sektörde kendinizi ifade etmenin ve fikirlerinizi paylaşmanın keyfine varacaksınız. Ve bir şey satmanız gerekiyorsa, çok ikna edici olabilirsiniz.

Aynı zamanda, sevimli Venüs Balık burcuna ve beşinci haftada para bölgenize, ardından gelecek hafta lezzetli Mars’a geçiyor. Venüs sizi birkaç lükse savurganlık yapmaya meyletebilirken, Mars, özellikle son zamanlarda yolunu kaybettiyseniz, işleri yoluna koymanız için sizi teşvik edebilir.

12 Nisan civarında dikkatli olun çünkü istediğiniz bir şey göründüğü gibi olmayabilir. İade etmeniz gerekebileceğinden makbuzları ve evrakları sakladığınızdan emin olun.

Terazi burcunda dolunay ve on altıncısında seyahat ve macera sektörünüzle birlikte, her şeyden uzaklaşmak için bir özlem duyabilirsiniz. Başka yerlere ve yüzlere duyulan arzu, hak ettiğiniz bir molanın tadını çıkarabilmeniz için hızlı bir kaçamak yapmanızı teşvik edebilir.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna ve ev bölgenize kayar, bu da önümüzdeki ayın dinlenmek ve pillerinizi yeniden şarj etmek için mükemmel olduğu anlamına gelir. Hala meşgul olsanız da, daha sessiz bir sektöre odaklanmak sizi bir adım geri atmaya ve hayatınıza farklı bir perspektiften bakmaya teşvik eder. Bunu yaparsanız, bazı değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Sinirli Pluto, 29 Nisan’da ruhsal bölgenizde geri hareketine başlayacak ve bu geri sarma aşaması birkaç ay sürecek. Derinlere dalmak ve bu zor sorunları çözmek için bu şansı kullanın.

Son olarak, Boğa burcundaki güneş tutulması ve otuzuncu gündeki ev bölgeniz, sizi çok gecikmiş olabilecek bazı büyük değişiklikler yapmaya sevk edebilir.


Balık Burcu

Balık Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

yetkilendirilmiş

Balık, Koç’taki güneş ve 19 Nisan’a kadar para bölgeniz, mali durumunuzu düzene sokmak ve yol boyunca herhangi bir düğümü çözmek için mükemmeldir. Stok almak ve işlerin nasıl gittiğini görmek için bir şans. Konuları iyileştirmek için ne gibi değişiklikler yapabilirsiniz? İster bir iş kurmaya, ister ek iş yapmaya, bir bütçe oluşturmaya veya artık ihtiyacınız olmayan ürünleri satmaya karar verin, ileride daha iyi zamanlara giden yolda iyi olacaksınız.

Beşincisinde büyüleyici Venüs, ardından ondördüncüsinde iddialı Mars sizin burcunuzda ilerlerken, kendinizi güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Her iki gezegen de ruhsal ve yaratıcı niteliklerinizi geliştirmek ve içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için neşeli Jüpiter ve eterik Neptün’e katılır. Ancak, sizi yolda tutmak için hedeflerinizi ve niyetlerinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda ve finans ve iş sektörünüzde dolunay, savurganlık dürtüsü getirebilir. Zor bir gün geçiriyorsanız, biraz perakende terapi, yaşam hakkında daha iyi hissetmek için ihtiyacınız olan şey olabilir. Yine de kolay gelsin. Zor kazanılan paranızı anlamsız eşyalara harcamak yerine değerli bir şeye yatırım yapın.

Güneş on dokuzunda, yaklaşık dört haftalık bir konaklama için Boğa burcunda dans ederken iletişim daha önemli hale geliyor. Konuşma ve düşünce sektörünüze girerken, yazmaya, öğretmeye, çevrimiçi veya medya projelerine geçmeye hazır olacaksınız. Beceri setinizi geliştirmek istiyorsanız, size yardımcı olabilecek bir ders almak için iyi bir zaman.

29 Nisan’da, güçlü Plüton sosyal sektörünüzde retro hareketine geçiyor ve birkaç ay boyunca öyle kalıyor, bu da birinin amaçlarını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, otuzunda Boğa burcundaki güneş tutulması yeni bir sözleşme, iş fırsatı veya oyunun kurallarını değiştiren bir karşılaşma ile aynı zamana denk gelebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.