Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 12 Mart 2022

12 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 12 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı ve uğurlu Jüpiter arasındaki destekleyici enerji akışı sayesinde bu sabah iyimser, minnettar ve huzurlu bir şekilde uyanmalısınız tatlı koç. Neşeli tavrınızı geri tutmayın ve arkadaşlarınız ve ailenizle bol bol sevgi ve pozitifliği paylaştığınızdan emin olun. Balık güneşi mistik Neptün’e uyum sağlarken, hava gün boyunca özellikle hafif ve rüya gibi olacak. Bu kozmik akım, bu akşam, ay bu gök cisimlerine bir öpücük üfleyerek, umutlarınız ve hayallerinizle temele dokunmanızı istediğinde, sizi duygusal bir seviyede vuracak.


Boğa Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı neşeli Jüpiter ile bağlantı kurarken, sevgili Boğa, bugün en yakınınız ve en sevdiğinizin değerini anlamak için biraz zaman ayırın. Bu titreşimler, sevdiğiniz insanları kutlamak için mükemmeldir ve en iyi arkadaşınıza brunch randevusu ısmarlamak için iyi bir zaman oluşturur. Güneş ve rüya gibi Neptün arasındaki kozmik ittifak sayesinde, BFF’nizle kendi küçük dünyanıza kaçma fırsatına sahip olacaksınız. Luna, bu göksel ittifaka bir öpücük göndererek, arkadaşlarınız tarafından yargılanma korkusu olmadan umutlarınızı ve hayallerinizi paylaşmanızı isterken, bu titreşimler akşama kadar devam edecek.


İkizler Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı bu sabah pırıl pırıl Jüpiter ile bağlantı kurarken, sevgili İkizler, sıkı çalışmanızın meyvelerini topladığınız için kendinizi kötü hissetmeyin. Bir alışveriş çılgınlığı veya kişisel savurganlık için geciktiyseniz, devam edin ve kendinizi şımartın, ancak bütçenizden tamamen vazgeçmemeye çalışın. Güneş mistik Neptün’e sığınırken, çalışma hayatınız hakkındaki aydınlanma bugün de ruhunuza girebilir. Özellikle yeni bir profesyonel yol izlemeye çağrıldığınızı düşünüyorsanız, sezginizi takip etmekten korkmayın. Bununla birlikte, gerçek mutluluğun içeriden geldiğini ve kazandığınız para miktarına veya onu nasıl kazandığınıza bağlı olmadığını hatırlamak da önemli olacaktır.


Yengeç Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, uğurlu Jüpiter’e açı vererek burcunuzdan geçerken, bugün kalbinizde bir şarkıyla uyanmalısınız, tatlı Yengeç. Bu kozmik iklim, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirecek, içinizde ve çevrenizde var olan yaşam gücüyle bir olduğunuzu hissetmenize yardımcı olacaktır. Meditasyon veya dini bir uygulama yoluyla evrenle bağlantı kurmak, özellikle hayatınızın rehberliğe ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir yönü varsa, bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Bu akşam Luna, şu anda gökyüzünde dolaşan güneşe ve Neptün’e bir öpücük üflediğinde, huzurlu bir enerji havayı dolduracak.


Aslan Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Yengeç ayı ile iyimser Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah kendinizin yeni ve gelişmiş bir versiyonu gibi hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim sizden en yüksek potansiyelinizi takip etmenizi isteyecek ve sizi derin evrimden alıkoyan insanları, durumları veya alışkanlıkları ortadan kaldırmanız için size ilham verecek. Güneş ve Neptün gökyüzünde süzülürken, gün boyunca iyi hisler akmaya devam edecek ve en yakınlarınız ve sevdiklerinizle daha derin bir düzeyde bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, bu bağlar organik olarak ortaya çıkacak, bu nedenle, büyümeyi umduğunuz bağları güçlendirmek için kendi yolunuzdan çıkmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin.


Başak Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Yengeç ayı ve uğurlu Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, sosyal ve aşk hayatınız bugün bazı iyi hislerden faydalanacak. Bir ilişkiniz varsa, bu, sevdiğinizle yeniden arkadaş olmak için mükemmel bir zamandır, bu yüzden sevgilinizle eğlenceli bir gezi planladığınızdan emin olun. Şu anda arkadaşlarınızdan biriyle ilgileniyorsanız, şimdi biraz flört etmek için iyi bir zaman olabilir, çünkü bu onların kafasında çarkları döndürmeye başlayabilir ve aşkınızın sizi yeni ve potansiyel olarak romantik bir ışıkta görmesine neden olabilir.


Terazi Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç ayı cömert Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için bu sabah yardımsever ve besleyici bir ruh halinde olacaksınız. Şu anda arkadaşlarınızı ve ailenizi biraz şımartmak için kendinize izin verin, özellikle de size neşe ve tatmin duygusu getirecekse. Bununla birlikte, güneş ve Neptün arasındaki bir bağlantı, özellikle kişisel bakım uygulamanız veya kendinizi şımartmanızın üzerinden bir süre geçmişse, kendi ihtiyaçlarınıza da öncelik vermenizi isteyecektir. Bu titreşimler, uzun bir yoga veya esneme seansı için mükemmeldir, ancak bir masaj veya enerji çalışması randevusu için sıçramayı da düşünebilirsiniz.


Akrep Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç ayı ışıltılı Jüpiter ile bağlantı kurarken, beşinci ve dokuzuncu evlerinizi harekete geçirirken, perdenin ötesinden gelen herhangi bir işarete veya mesaja yaslanın. Evren sizden özür dilemeden kendiniz olmanızı istediğinde, bu titreşimler özünüzde kim olduğunuzu kucaklamak için mükemmeldir. Özgün bir şekilde yaşamak size bir özgürlük ve huzur duygusu verecektir, bu yüzden enerjinizi gerçek benliğinizden uzaklaştıran hiçbir kişiye veya duruma vermeyin. Güneş ve Neptün gökyüzünde hizalandıkça daha iyi hisler akacak ve ilham ve dinginlik duygusu getirecek.


Yay Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, ışıltılı Jüpiter ile tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, günümüzün kozmik iklimi, alanınıza manevi bir öğe getirmek için mükemmeldir. Bu enerjiyi sunağınızı yenilemek, ritüel bir temizlik yapmak veya diğer tarafı evinize davet etmek için bir meditasyon alanı yaratmak için bir bahane olarak kullanın. Güneş ve rüya gibi Neptün arasındaki bağlantı, aynı zamanda, vurgulu bir duvar boyamanız veya mobilyalarınızın arasında gezinmeniz için size ilham verebilecek iç tasarım seçimlerinizde yaratıcı olmak için iyi bir zaman sağlar. Bu titreşimler yüzeyin çok altında olacağından, ülke içinde üstlendiğiniz her şeyde niyeti kullandığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir ilişkiniz varsa, Yengeç ayı uğurlu Jüpiter ile bağlantı kurduğundan, sevgilinize onları ne kadar sevdiğinizi göstermekten çekinmeyin. Aşk diliniz ne olursa olsun, ne kadar önemsediğinizi iletmenin yollarını aramalısınız, bu da bağlantınızı yeni zirvelere taşıyacaktır. Şu anda bekarsanız, bu enerjiyi özür dilemeden kendinizi sevmek için bir bahane olarak kullanın ve kendi ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılamaktan korkmayın. Güneş ve Neptün arasındaki kozmik bir ittifak sayesinde sözleriniz de belirli bir şiir düzeyi taşıyacak ve sesinizi kullanmanızı önemli kılacaktır.


Kova Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, şu anda hedeflerinizi ve bunlarla örtüşen yapılacaklar listelerini kontrol etmek için biraz zaman ayırın. Yengeç ayı uğurlu Jüpiter ile bağlantı kurarken, bu sabah hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken işi biraz daha ufalamak size bir huzur ve tatmin duygusu getirecek. Çabalarınız da biraz kozmik şansla karşılanacak, ancak evren kendi zaman diliminde işleme eğiliminde olduğu için bu tesadüfi sonuçları hemen göremeyebilirsiniz. Ayın güneşe ve rüya gibi Neptün’e bir öpücük üflediği bu akşam, rahatlatıcı bir aktiviteye kaçmak için kendinize izin verin.


Balık Burcu

12 Mart 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, güneş sizin yönetici gezegeniniz Neptün’e yaklaşırken, bugün sizin için yılın en parlak ve en güzel günlerinden biri olacak. Bu kozmik iklim, auranızı yumuşak ama manyetik bir enerjiyle kutsayacak ve umutlarınıza ve hayallerinize giden yolu temizlemenize yardımcı olacaktır. Yengeç ayı bu sabah Jüpiter’e bağlanırken daha iyi hisler akacak ve yolunuza yaratıcı bir enerji akışı getirecek. Kendinizi iyi bir zamanda kaybetmek istiyorsanız kendinizi suçlu hissetmeyin, çünkü bu enerji hayatta size neşe getiren ve sizi yükselten şeyleri kucaklamakla ilgilidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version