Site icon Rüya Yorumcum

Akrep Burç Yorumları 15 Mart 2022

Akrep burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm eski işinizi bir kenara bırakın ve tamamen yeni ve sıcak bir şeye başlayın. Rekabete ayak uydurursanız, yeni emin şey olabilirsiniz.


15 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kötü bir alışkanlığa son verin – yeni bir yöne doğru bir adım atarken sırtınızı sıvazlayın!


15 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah iş arkadaşlarınızla duygusal sınırlar belirlemeniz gerekebilir, çünkü Aslan burcu kısıtlayıcı Satürn ile karşı karşıya gelecek. Ne yazık ki, Luna ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare sayesinde iş arkadaşlarınızla çizgi çizmek istediğiniz kadar sorunsuz gitmeyebilir. Bu nedenle, ofisten biri zamanınızı veya enerjinizi tekeline almaya çalışırsa, işinize kapıldığınızı açıklayarak radarın altında uçmayı düşünebilirsiniz. Neyse ki, bu akşam Ay Başak burcuna geçtiğinde, sağlıklı bağlantıları benimsemenize yardımcı olacak şekilde yeniden bir araya gelme şansınız olacak.


15 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gösterişli Aslan ve onuncu otorite eviniz, patron hareketleri ve dünyadaki itibarınız aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yapılandırılmış Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Akrep, bekar veya alıngan, bugünün astro-havası, aşk hayatınızda inisiyatif alma konusunda sizi engelleyen şeyleri düşünmeye çağırıyor. Her ne kadar bazılarınız için bu, içe dönüp bu bastırılmış duyguları ele almak konusunda isteksiz olmanız kadar basit olabilir. Her iki durumda da, kendinize verdiğiniz iş, romantik ortaklıklarınıza açıkça yansıyacaktır.


Exit mobile version