Yengeç Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşk sizi bekliyor ama programlar zorlu. Kanser, sabra ihtiyacın olacak.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, ilişkiler evinizde, iş evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Yengeç, çalışma zorunluluğundan dolayı bir tarihi iptal etmen gerekebilir. Takvimleriniz yükümlülükler ve sorumluluklarla dolu olduğundan, yeniden planlama, birkaç kez ileri geri gitmek anlamına gelebilir. Günümüzün sinir bozucu enerjisi ile bunu herhangi bir memnuniyetle çözmek zor olacaktır. Sadece yağmur kontrolü istemen daha iyi.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, seyahat evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapacak şekilde ilerliyor. Muhtemelen şimdi seyahat düzenlemeleri yapıyorsunuzdur. Önümüzdeki birkaç ay içinde biri sizi ziyarete gelebilir ve fiyatlar nispeten makulken, yakında bilet almak istersiniz. Belki de soğuk havalardan kurtulmak için kendinize bir gemi turu rezervasyonu yapıyorsunuz. Bu, seyahat vizyonunuzun gerçeğe dönüşebileceği bir gün.


Yengeç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haritanızın ortaklık sektörü, 8 Ocak’ta Oğlak burcundaki Venüs Yıldız Noktası sırasında dikkat çekmek için haykırıyor, ancak dengenizi yeniden kazanmak için ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz, hassas Yengeç. Ofiste geçen uzun saatler veya özel uğraşlarınız üzerinde çalışmak, sevgilinizle daha az yüz yüze zaman geçirmeniz anlamına gelebilir, bu nedenle dikkatinizi yeniden aşk hayatınıza vermenin zamanı geldi. İş ve diğer yaşam sorumlulukları arasında sıkışıp kalsanız da ilişkinize daha fazla zaman ayırmak, eşinizin desteğe ihtiyacınız olduğunu görmesine yardımcı olacaktır. Eski yapılacaklar listesinden geçerken, özlem duyduğunuz besleyici enerjiyi size verecekler. Kamusal görevlerinize daha fazla enerji vermeden önce görevlerinizi artırın. Bekarsanız, en yakın ve en sevdiğiniz arkadaşlarınızı görmek için zaman ayırın. Bakış açısı kazanmanıza yardımcı olmaktan çok mutlu olacağından, neyin strese girdiğini bildiğinizden emin olun. Sonuç olarak insanlığa olan inancınız büyük bir destek alacak. Ne kadar çok paylaşırsanız, tüm ilişkileriniz o kadar iyi olur. Ve bundan daha harika bir şey yok.


Yengeç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kanser, profesyonel yolunuzda yeni zirvelere ulaşmak makul ama deneme yanılma olmadan değil!

9 Ocak Pazar gününden itibaren Koç burcundaki ilk dördün, kariyer, kamu statüsü ve başarı sektörünüzü aydınlatıyor. Ateşli Luna’nın altında, profesyonel çabalarınızda büyüme ve parlama niyetini belirleyin. Neptün, güneşe altmışlık açı yaptığı ama Mars’la kare açı yaptığı için haftanın başında büyük bir rol oynar. Altmışlık yeni büyüme ve genişleme araçlarına ilham verdiğinden, taahhütlerinizi yeni zirvelere taşımayı hayal edebilirsiniz. Bununla birlikte, meydan, idealist olduğu kadar gerçekçi olmanızı da engelleyen hafif bir barikat olabilir. Neptün sisi ve hayal gücünün ardından, Merkür 12 Ocak Çarşamba ile 15 Ocak Cumartesi arasında geri giden Uranüs ile kare açı yapıyor. Radikal kare size dahiyane bir içgörü patlaması sunarak hangi hayallerin veya profesyonel ağ oluşturma fırsatlarının sizin için değerli olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir. yatırım. Bu kare açılırken, Merkür 14 Ocak Cuma günü geri hareket yapacak. Kova burcundaki Merkür gerilemesi, profesyonel yatırımlarınızı ve birleştirilmiş varlıklarınızı yeniden gözden geçirmeniz için sizi teşvik ediyor. Beyin fırtınası yapmak için kareyi kullanın, ancak taahhütte bulunmadan önce dikkatli olun.


Yengeç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında kendinizi oldukça güçlü hissediyor olsanız da, hızla ilerliyor gibi görünen her şeyi yine de yavaşlatmaya çalışmalısınız. Tökezleyecek gibi değilsin, ama yolculuğun tadını çıkarmayı tercih ediyorsun. Haftanın ilerleyen saatlerinde masaj veya pahalı bir şey gibi güzel bir şeyle kendinizi şımartın. Onu tamamen kazandın. İçeride hissettiklerinle bu hafta sonu halkına gösterdiğin yön uyuşmayacak ama üstesinden geleceksin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.