Şubat Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Şubat

Yılın 2. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının da 2. ayı olan Şubat ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Şubat ayı nasıl geçecek? Şubat Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok hırslı

Tutkularınızı gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapma dürtüsü hala güçlü, Koç. Oğlak burcundaki Mars, Venüs ve Merkür, hedeflerinize veya onlara ulaşmanızı engelleyen engellere odaklanmanızı sağlayacaktır. Konuşkan Merkür 3 Şubat’ta yön değiştirirken, ay iyi bir başlangıç ​​yapacak ve önümüzdeki haftalarda gecikmeler azalmaya başlayacak.

Düşünceli Merkür on dördünde Kova’ya yeniden giriyor, bu da sosyal hayatınıza daha da fazla heyecan katıyor. Aslında, flört etmekten, partnerinizle romantik ilişkiler kurmaktan ve Sevgililer Günü kutlamasından en iyi şekilde yararlanmak için size en iyi şansı vermek için parti bölgeniz mükemmel bir şekilde vurgulanmıştır.

Bu temayı daha da ileri götürmek için, 16 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay, hafif bir çekimi daha yoğun bir şeye dönüştürerek duyguları harekete geçirebilir. Hiç düşünmeden yeni bir ilişkiye atılabilirsiniz.

On yedinci evdeki iyimser Jüpiter ile trend belirleyici Uranüs arasındaki hoş bir açı, zihninizi daha önce denediğiniz her şeyden farklı yeni fikirlere ve fırsatlara açabilir. Bu, geleceğinizi etkileyebilecek heyecan verici bir zaman olabilir gibi görünüyor.

18 Şubat’ta güneş rüya gibi Balık’a dönerken, rahatlamanın ve yeniden şarj etmenin faydasını görebileceğiniz yılın o zamanına giriyorsunuz. Önümüzdeki dört hafta, yarım kalmış işleri bitirmek ve sizi içten dışa doğru harekete geçiren şeyler hakkında daha fazla şey keşfetmek için harika.

Yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü kişi, sizi yaratıcı ve yaratıcı yönünüzü açığa çıkarmaya teşvik eden hayalperest bir ruh halinde bulabilir.

Son olarak, Jüpiter bir süre daha ruhsal bölgenizde ilerlerken, sezgilerinize olan güveninizin derinleştiğini göreceksiniz. Ayrıca rüyalarınızı yazmaya ve onları nasıl yorumlayacağınızı öğrenmeye daha istekli olabilirsiniz. Siz de yoga ve meditasyonun tadını çıkarabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

heyecan verici zamanlar

Önümüzde heyecan verici zamanlar olan Boğa, çok canlandırıcı bir ay olacak gibi görünüyor. Öne çıkan bir bölgedeki güneş, parıldama ve kendinizi mümkün olduğunca tanıtmaya odaklanma şansınızdır. Ve iletişimci Merkür 3 Şubat’ta doğrudan dönerken işler daha da kolaylaşacak. Geri planda kalan projelere yakında bir başlangıç ​​yapabilirsiniz.

Karıştıran Mars, Oğlak burcunda ve geniş kapsamlı bir bölgede yolculuğuna devam ediyor ve bu sizi yeni fikirler ve seçenekler keşfetmeye teşvik edebilir. Yükseklere uçmaya hazırsanız, dördüncüsü üzerindeki heyecan verici Mars-Jüpiter bağlantısı sizi konfor alanınızdan çıkarabilir.

Chatty Mercury, 14 Şubat’ta Kova’ya geri dönüyor, bu, nakliyeciler ve çalkalayıcılarla ağ kurmak ve tüm doğru insanlar üzerinde harika bir izlenim bırakmak için mükemmel.

Aslan burcundaki on altıncı dolunay, ev ve aile sektörünüzü etkiler ve bastırılmış duyguları açığa çıkarabilir. İnsanlar önemsiz meseleler yüzünden sinirlenebilir, ancak bunun nedeni biraz daha derin meseleler olabilir.

Daha hafif bir notla, evinizde bir araya gelmek biraz gürültülü olsa bile harika bir fırsat olabilir.

18 Şubat’ta güneş dans ederek Balık burcuna dönüşürken odak noktası değişiyor. Önümüzdeki dört hafta sosyal hayatınız için iyi görünüyor ve ilgi alanlarınızı paylaşan başkalarıyla bağlantı kurmaya hevesli olduğunuzu fark edeceksiniz. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz insanları arıyor olacaksınız çünkü onların yanında olmak sizi gerçekten şarj ediyor.

Hem ateşli Mars hem de görüntü bilincine sahip Venüs, sırasıyla yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü evdeki Neptün ile hizalanır, bu nedenle hayata pembe renkli özelliklerle bakıyor olabilirsiniz. Büyüleyici ve yaratıcı veya bohem bir kaliteye sahip insanlara çekileceksiniz. Onların yanında olmak size sizin de özel yetenekleriniz olduğunu hatırlatabilir; sadece onları kullanmanız gerekiyor.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyük Resim

İkizler, Kova’daki güneş ve 18 Şubat’a kadar olan macera sektörünüz bu ay tempoyu belirliyor ve sizi durmadan yeni fırsatlar ve deneyimler ararken bulabilir. Bu tema bu ay boyunca başka şekillerde tekrarlanıyor.

Kişisel gezegeniniz olan hareketli Merkür, özellikle iş ve finansal konulardaki gecikmelere son verecek olan üçüncüye doğru dönüyor. Herhangi bir planı ertelemek zorunda kaldıysanız, yakında onları tekrar çalışır hale getireceksiniz.

Savaşçı Mars, tatlı Venüs ile birlikte Oğlak burcunda yolculuğuna devam ederken daha yoğun bir odaklanma var. Chatty Mercury de 14 Şubat’a kadar burada olacak. İyi bir getiri veya kar elde etme arzusuyla mevcut koşulları en iyi şekilde değerlendirirken en becerikli olduğunuzda olacaksınız.

Dördüncü, sekizinci ve on yedinci, konfor alanınızdan ayrılmaya istekliyseniz gelişmenizi sağlayan maviden fırsatlar getirebilir.

Tutku potansiyeli de var. 16 Şubat’taki aşk dolu bir Venüs-Mars birleşmesi, Sevgililer Günü kutlaması veya diğer özel tarihler için en iyi gün. Kaynayan bir ilişki daha da ısınabilir.

İstediğinizi alamıyorsanız, aynı gün Aslan burcundaki dolunay, hayal kırıklığınızın zirveye ulaştığı anlamına gelebilir. Tam gelişmiş rant moduna bile girebilirsiniz. Buna değer mi? Sadece başkalarını yabancılaştıracaksınız, bu yüzden bu enerjiyi egzersize veya fiziksel çalışmaya yönlendirmeye çalışın ve işler o kadar da kötü görünmeyebilir.

Son olarak, güneş, on sekizinde, dört hafta boyunca Balık burcuna ve hedef ve hırs sektörünüze girer ve bu sizi spot ışığında veya orada olmak isteyebilir. Kendinizi fark ettirmek ve becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek için bu fırsatı kullanın. Jüpiter’in de bu sektörde olmasıyla birlikte, önümüzdeki haftalar ve aylar birçok olumlu fırsatı yolunuza getirebilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Takım çalışması

Yengeç burcu, Şubat ayı yaklaşırken bağlantıya, kaynakları bir araya getirmeye ve ekip çalışmasına güçlü bir vurgu var. Kova burcundaki güneş ve ilişki sektörünüze yapılan vurgu sizi bağlantı kurmaya, ağ kurmaya ve işbirliği yapmaya teşvik eder.

Güneş, finans ve iş sektörünüzde, mevcut gidişata ve meseleleri iyileştirmek için yapmanız gerekenlere daha fazla ışık tutabilir.

3 Şubat’ta Merkür’ü düşünmek, çabalarınız için büyük bir yardım olacak. Geciktiyseniz ve planları beklemeye almak zorunda kaldıysanız, işler yavaş yavaş düzelmelidir.

Aşk ve romantizm de başroldedir ve özellikle konfor bölgenizden çıkarsanız, bu özel kişiyle olası olmayan durumlarda tanışabilirsiniz. Aslında, önemli unsurlar sizi ve bir başkasını daha da yakınlaştırdığı ve uzun vadeli bir bağdaki tutkuyu yeniden alevlendirdiği için muhteşem bir Sevgililer Günü ve ayının tadını çıkarabilirsiniz.

Ayın on altısında sakin olun, çünkü Aslan burcundaki dolunay sizi kontrolden çıkan bir harcama çılgınlığına sürükleyebilir. Alışveriş yapmak zorundaysanız, kendinize bir harcama limiti belirleyin ve buna bağlı kalın. Bunu yapmak gereksiz satın alımları önleyebilir.

17 Şubat’ta Jüpiter ve Uranüs arasında çok canlandırıcı bir açı, sizi olumlu gelişmelerin önünü açan heyecan verici bir plana dahil olmaya istekli bulabilir.

Güneşin on sekizincide Balık burcuna geçişi, uzak ufuklardaki sektörünüzü aydınlatıyor. Fikirleri ve yerleri keşfetmeye ve fırsatları yakalamaya teşvik eder. Ve bir süredir bu bölgede bulunan iyimser Jüpiter ile yeni maceralara atılabilirsiniz.

Bununla birlikte, sırasıyla 23 Şubat ve 24 Şubat’ta alıngan Mars ve baştan çıkarıcı Venüs Neptün’e doğru açı yaptığında, ulaşılmaz olsa bile kendinizi bir şeyi veya birini özlerken bulabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Üretken ve Verimli

Bu, ufukta ilerleme işaretleri olan, canlandırıcı bir ay olacak gibi görünüyor, Leo. Her şey, 3 Şubat’ta iş ve yaşam tarzı sektörünüzde Merkür’ün doğrudan dönmesiyle başlıyor. Bu, önümüzdeki haftalarda oldukça büyük bir fark yaratabilir, çünkü askıya alınması gereken planlar ve projeler artık çözülmeye ve yeniden harekete geçmeye başlayabilir.

İlişkilendirme sektörünüze yapılan vurgu, birlikteliği ve ekip çalışmasını teşvik eder, bu, istediğiniz hayatı şekillendirmek için eşinizle daha yakından çalışmak veya bir grupla işbirliği yapmak anlamına gelse de. Bu ay sayılarda güç var.

Ayrıca işte veya çeşitli görev ve projelerle çok meşgul görünüyorsunuz. Dinamik Mars, Oğlak burcundan güç alıyor, bu nedenle enerji seviyeniz yüksek olabilir ve organizasyon becerileriniz çok ön planda olabilir. Bu sizin için verimli bir zaman olabilir gibi görünüyor.

Ayrıca son haftalarda ve aylarda harcadığınız çabanın sonucu olan yeni fırsatlar ve şanslı molalar da var. Birlikte işe girdiğinizi görebilecek biriyle verimli bir bağlantı kurabilirsiniz.

16’sında, dolunay döneminde sakin olun, çünkü duygular mantığın önüne geçebilir ve bazı aceleci kararlar verebilirsiniz. Dikkate muhtaç hissedebilirsiniz, bu da durumları bilinçsizce dramatize etmenize ve ortalığı karıştırmanıza neden olabilir. Artı tarafta, sosyal bir akşam veya etkinlikte gösterinin yıldızı olabilirsiniz.

Son olarak, 18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçişi, finans, iş dünyası ve derin duygusal bağlara dikkat çekiyor. Bu alanlarda olumlu değişim yaratmak için yapılması gerekenlerin çok farkında olacaksınız. İhtiyacın olan tek şey senin işe başlaman.


Başak Burcu

Başak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

daha iyi ve daha iyi

Başak, bu ay işler iyi gidiyor, çünkü Şubat ayının iyimser enerjileri birçok yönden gelişmenize yardımcı olabilir. 18 Şubat’a kadar iş ve yaşam alanınızdaki güneş, rutinlerinizi öne çıkarır ve işlerinizi düzene sokmanız için sizi teşvik eder. Yararlı bir amaca hizmet etmeyen faaliyetleri bırakırsanız, daha kısa sürede daha fazlasını yapacaksınız.

Oğlak burcuna ve eğlence ve boş zaman sektörünüze yapılan vurgu, hobilere kendinizi şımartma, romantizmi artırma ve hayattan olabildiğince çok neşe alma şansı ile cızırtılı bir dokunuş katıyor.

Kişisel gezegeniniz olan Zeki Merkür, bir hayal kırıklığı ve gecikme süresinden sonra artan üretkenliğin yolunu açarak doğrudan üçüncüye döner. Artık işler sizin için güçten güçlenmeye gidebilir.

16 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay ve ruhsal sektörünüz bazı canlı ve dramatik rüyalar getirebilir. Aynı zamanda biraz öz bakım ve tefekkür etmenin tadını çıkarmak için bir şans. Biraz sessiz zamandan ve kendinize yetişme şansından yararlanacaksınız, bu yüzden bu sefer programınızı basitleştirmeye çalışın.

Aynı gün, Oğlak burcundaki güçlü bir Venüs-Mars birleşmesi, bir sonraki seviyeye bir ilişki kurmaya yardımcı olabilir. Ve son zamanlarda aşk hayatınızda tutku eksikliği varsa, bu dünyevi yönün onu geri çektiğini görebilirsiniz.

Bu ay aynı zamanda sizi yaratıcı olmaya ve hayata ve onun birçok olasılığına dinamik bir bakış açısına sahip olan kişilerle bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Oyunu değiştirebilecek bir yön, on yedinci gündeki şanslı Jüpiter ile elektrikli Uranüs arasındaki bağdır. Kaçırılamayacak kadar iyi bir fikir veya teklifle sizi şaşırtabilir.

18 Şubat’ta güneş, dört haftalık bir konaklama için Balık burcuna geçerek kilit ilişkilere odaklanıyor. Bu, başkalarına ulaşmanın, eşinizle kaliteli zaman geçirmenin ve kendinizi iyi hissediyorsanız sosyal olarak daha fazla dahil olmanın zamanıdır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı Olmak

Terazi, 18 Şubat’a kadar yaratıcılık sektörünüzde güneş, yeteneklerinizi geliştirmek için en iyi zamanlardan biri haline getiriyor. İster sanatçı, zanaatkar, müzisyen veya girişimci olun, ışığınızı bir fıçının altına saklamayın. Yeteneklerinizi, yaratımlarınızı ve hizmetlerinizi paylaşmaktan büyük faydalar elde edeceksiniz.

Ayrıca, tüm ay boyunca bu sektörde hareket eden kırmızı-sıcak Mars ile kendi bölgenize olumlu bir odaklanma var. Küçük bir ev işi kurarak iyi para kazanabilirsiniz. Başarı şansınızı artıran ve şanslı molalar getiren kilit unsurlarla, yanlış gidemezsiniz. Ayrıca, organize olmak önemli olabilir ve sadece yer kaplayan her şeyi atmak size daha fazla zihinsel netlik ve fiziksel enerji verebilir.

Chatty Mercury, üçüncüde doğrudan dönerek işleri halletmeyi kolaylaştırır. Önemli planlar askıya alındıysa, işler yakında tekrar hareket etmelidir.

Partiye hazır mısın? 16 Şubat’ta Aslan’daki dolunay izlenmesi gerekenlerden biri. Bir etkinliğe gidiyorsanız, muhtemelen bir topunuz olacaktır. Ve eğer romantizm arıyorsanız, bir karşılaşma vaatlerle dolup taşabilir.

Aynı gün, güçlü bir Venüs-Mars birleşimi, bir ilişkide tutku kıvılcımının yeniden alevlendiğini görebilir. Özellikle yavaş yavaş ısınıyorsa, yeni bir romantizm de başlayabilir.

Genişleyen Jüpiter ile trend belirleyici Uranüs arasında on yedinci evde pozitif bir uyum, sizin için kaçırılmayacak kadar iyi bir fırsat getirebilir.

18 Şubat’ta güneş Balık burcuna ve yaşam tarzınıza kayarken, günlerinizi nasıl geçirdiğinize ve ne kadar verimli olduğunuza bakmanın zamanı geldi. Sürekli bir karışıklık içinde gibi görünüyorsanız, bu zamanı organize olmak veya daha iyi zaman yönetimi becerileri geliştirmek için kullanın.

Yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü kişi sizi idealist ve yaratıcı bir ruh hali içinde bulabilir, ancak aynı zamanda parlak fikirlerinizi sonuç alan pratik eylemlere de çevirebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Kazançlı Fırsatlar

Akrep, 3 Şubat’ta esnek Merkür iletişim sektörünüzde doğrudan dönerken, işler bu ay harika bir başlangıç ​​yapıyor. Yakında tüm silindirlere ateş edeceksiniz.

Güneş, dinlenmeye ve toparlanmaya, evinizi temizleyip güzelleştirmeye, sevdiklerinizle vakit geçirmeye önem vererek on sekizinci yaşına kadar ev ve aile sektörünüzdeki yolculuğuna devam ediyor. Bu aynı zamanda evinizde bulunan ve ekstra para getirebilecek teknoloji tabanlı bir işe başlama fırsatınız olabilir.

Konuşma ve düşünce sektörünüze yapılan vurgu, bazı heyecan verici fırsatları keşfetme şansı verir. Mevcut faaliyetlerinizi genişletmeye ve onları yeni bir düzeye taşımaya açık olacaksınız. Ve karşılaşmalar, birdenbire çok heyecanlanabileceğiniz teklifler getirebilir. İyi şeyler sana doğru geliyor.

Leo’daki dolunay, 16 Şubat’ta haritanızın en üst sektöründe yer alıyor ve sizi ilgi odağı haline getirebilir. İyi bir izlenim bırakmak istiyorsanız, kendinizi, becerilerinizi ve yeteneklerinizi tanıtmanın tam zamanı. Sadece çok tartışmalı bir şeyi tartışmaktan kaçınmaya çalışın.

Aynı gün, nefis Venüs, sizin için mükemmel görünen kazançlı bir anlaşma veya fırsatla çakışabilecek Oğlak burcundaki ateşli Mars ile aynı hizaya geliyor. Birine aşık olduğunuzu fark ederseniz, bu tutkulu yön, işlerin bundan sonra ciddileşebileceğini gösterir.

On yedinci ayın hoş bir yönü, birdenbire bir teklif veya fırsat getirebilir. Bu, heyecan verici bulduğunuz yenilikçi veya geniş kapsamlı fikirleri içeren özel bir şey olabilir.

Son olarak, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna ve yaratıcılık sektörünüze yaklaşırken, boş zaman ve romantizm önümüzdeki haftalarda çok canlandırıcı olacak gibi görünüyor. Bu, ilham perinizle ve bazı güzel şeyler yaratma yeteneğinizle temasa geçmek için bir fırsat.


Yay Burcu

Yay Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Farklı birşey

Yay burcu, güneşte insancıl Kova burcunda 18 Şubat’a kadar size ilham kaynağı olabilir. Yeni insanlarla bağlantı kurma potansiyeli ve bunu yaparak kazanılacak fırsatlar sizi heyecanlandıracak.

Ve üçüncü ayda zeki Merkür para bölgenize doğrudan dönerken, nakit akışınız iyileşebilir ve yaşadığınız gecikmeler hafiflemeye başlayabilir. Bir miktar para bekliyorsanız, yakında size doğru yola çıkabilir.

Finans sektörünüzü güçlendiren Feisty Mars, fırsatlar ararken, ek bir koşuşturma başlatırken veya size daha fazla para kazandırabilecek bir iş bulurken proaktif olmanızı teşvik edebilir. Ayrıca, Mars’ın bu ay bazı hareketli açılar yapmasıyla, küçük bir şekilde başlayan bir şey yakında çiçek açmaya başlayabilir.

16 Şubat’ta Aslan’daki dolunay çok ışıltılı ve dinamik görünüyor. Ve seyahat sektörünüzde ve uzak ufuklarda meydana geldiğinden, geleceğinizi ve yaptığınız planların işe yarayıp yaramadığını düşünmenizi sağlayabilir. Bu zamanda, karar vermenize yardımcı olabilecek şeyleri çok daha net görebileceksiniz. Duygusal olarak çekildiğinizi hissettiğiniz bir şey sizi ilerlemeye zorlayabilir.

Aynı gün, baştan çıkarıcı Venüs, değerler sektörünüzde savaşçı Mars ile aynı hizaya gelir; bu, iş ve finansın başrol oynadığı bir karşılaşmayla örtüşebilir. Belki birinin başarısı sizi heyecanlandırıyor ve para ve zenginlik konusundaki tutumunuz nedeniyle size çekiliyorlar.

Güneş, on sekizinde Balık’a ve ev ve aile sektörünüze süzülür ve dinlenme ve iyileşme zamanını teşvik eder. Önümüzdeki dört hafta boyunca, kendinize biraz zaman ayırmak, dinlendirici bir uyku ve iyi yemeklerin tadını çıkarmak için zaman ayırmak akıllıca olacaktır. İhtiyaçlarınıza birazcık dikkat etmeniz bile bir dünya fark yaratabilir ve kendinizi gençleşmiş hissetmenizi sağlayabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

İleri Sınır

Oğlak burcu, Şubat ayı, anlaşma yapıcı Merkür’ün üçüncü ayda doğrudan burcunuza dönmesiyle harika bir başlangıç ​​yapıyor. Planlandığı gibi gitmeyen şeylerden bıktıysanız, önümüzdeki haftaları çok daha kolay bulabilirsiniz. Son olarak, ilerleme mümkündür.

Sadece burcunuza dinamik bir odaklanma değil, aynı zamanda para bölgenizdeki güneş, gelirinizi artırma olasılıklarını vurgular. 18 Şubat’a kadar burada olan bu parlak küre ile, bir bütçe oluşturarak, masrafları azaltarak ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamanın yollarını bularak organize olmanın zamanı geldi.

Canlı Mars, bu ay üretkenliğinizi artırabilecek ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek bazı olumlu yönler sunuyor.

Aslan burcundaki dolunay ve on altıncı ayındaki derin duygusal bölge, yaşamınızdaki diğer insanlar aracılığıyla size gelen olumlu ve olumsuz şeyleri vurgulayabilir. Bu ay evresi, sona erdirilmesi veya temizlenmesi gereken alanları da vurgulayabilir. Geçmişten veya yeni bir ilişkiden olabilirler, ancak bir kapanış bulmanız gerekiyorsa, bu süreci başlatmanın tam zamanı.

Aynı gün, ilişkilendirilebilir Venüs, rekabetçi Mars ile hizalanır, bu nedenle, bir şeyi veya birini takip etmek için harcadığınız uzun bir sürenin ardından ödülünüzü alabilirsiniz. Memnuniyet duygusu muazzam olabilir.

17 Şubat’ta, bir başka canlandırıcı yön, oyunun kurallarını değiştirebilir. Jüpiter ve Uranüs arasındaki uğurlu bağ, yolunuza iyi şans getirebilir. Bir hedef için çalışıyorsanız, şanslı bir müdahale başarıya giden yolu açabilir.

On sekizinde, güneş Balık burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze giriyor, böylece önümüzdeki dört hafta sizi her türlü fırsattan yararlanmaya istekli bulabilir. Yerel bölgeniz hakkında yeni bir şeyler keşfedebilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve kendi dalga boyunuzda başkalarıyla iletişim kurmaya istekli olabilirsiniz. Bir karar vermeniz gerekiyorsa, sezginizin rehberiniz olmasına izin verin.


Kova Burcu

Kova Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Rüyalar Gerçek Olur

Kova, on sekizine kadar güneş burcundayken, en çok keyif aldığınız aktivitelerle kendinizi şımartmanın ve kendinizi şımartmanın tam zamanı. Ve son zamanlarda kendinizi şımartmaya veya kişisel bakıma izin vermediyseniz, bunun için gitme zamanı geldi. Diğer insanlar sizi bir numaraya dikkat ettiğiniz için bencil olarak görse de, bu tam olarak kimliğinizi yeniden onaylamanın ve kendini ifade etmenin tam zamanıdır.

Ayrıca, 3 Şubat’ta Merkür ile etkileşime girmek doğrudan ruhsal bölgenize döner, bu nedenle daha önce mantıklı olmayan şeyler şimdi belirgin hale gelebilir. Noktaları birleştirmek ve karar vermek daha kolay olacaktır.

Çekici Venüs ile birlikte içinden geçen ateşli Mars ile ruhsal sektörünüze oldukça vurgu yapılıyor. Bu, herhangi bir ikilemi çözmek için içe bakmanızı ve ayrıca içsel oyununuzu geliştirmenizi teşvik edebilir. Tüm potansiyelinizi yaşamaya hazır mısınız? Önümüzdeki haftalar, isterseniz kendinizi geliştirme ve kendinizi güçlendirme zamanı olabilir.

16’sında, ilişki sektörünüzde dolunay sırasında birinden duygularınızı gizlemek zor olabilir. Onlara aşık olsanız da, onlara kızmış olsanız da, muhtemelen gösterecektir. Biraz dram da olabilir, özellikle biriniz yeterince ilgi görmediğinizi hissediyorsa.

Aynı gün, ışıltılı bir Venüs-Mars birleşmesi, vaatlerle dolup taşan bir ilişkiye denk gelebilir, ancak şimdilik gizli tutmak istersiniz.

18 Şubat’ta güneş Balık burcuna ve para bölgenize kayarken, önümüzdeki ay finansal hedeflerinizi belirleme ve devam eden sorunları çözme şansı veriyor. Gelirinizi artırmak için istekli misiniz? Sezginiz bunu başarmanın en iyi yolunu ortaya çıkarabilir.

Son olarak, yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü kişi, sizin ilgili ve şefkatli yönünüzü çok ön planda bulabilir. Zamanınız veya paranızla birine veya bir hayır kurumuna yardım edebilecekseniz, muhtemelen yapacaksınız.


Balık Burcu

Balık Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

dinlendirici uyanıklık

Balık, Güneş Kova burcunda ve maneviyat sektörünüzdeyken, dünyadan çekilme ve iç benliğinize odaklanma ihtiyacı hissedebilirsiniz. 18 Şubat’a kadar sakin bir bölgede bulunan bu ışıltılı küre ile, yarım kalmış işleri tamamlama ve enerjinizi tüketen sorunlara bir çözüm bulma şansınız var.

Aynı zamanda sosyal sektörünüze canlı bir odaklanma var, bu nedenle grup etkinlikleri, topluluk projeleri ve her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için perde arkasındaki meselelerle meşgul olacaksınız.

Aktivite ve durgunluk arasındaki doğru dengeyi bulmak için harika bir zaman. Günde bir veya iki kısa meditasyon periyodunun size daha akıllı kararlar ve daha fazla üretkenliğe dönüşen büyük netlik ve enerji verdiğini görebilirsiniz.

Chatty Mercury üçüncüde doğrudan dönüyor, bu nedenle retrograd aşamasında meydana gelen yanlış anlamaları çözmek için daha iyi bir konumda olacaksınız. Biriyle iletişim kurmakta zorluk yaşadıysanız, konuşma ve düşünce gezegeni tekrar rayına oturdukça sizden haber almaya daha açık olabilirler.

Arzu edilen Venüs, 16 Şubat’ta güçlü Mars ile birleşiyor ve bu muhteşem yön, bir Sevgililer Günü kutlaması için mükemmel olabilir. Bu, ateşli bir çekimin fiziksel bir gerçeklik haline gelmesi olabilir. Platonikten samimi olana kadar sınır çizgisini geçebilirsin.

Ayrıca o gün, özellikle dikkat eksikliği nedeniyle kendinizi muhtaç hissediyorsanız, Leo’da ve yaşam tarzı bölgenizde sizi şımartabilecek bir dolunay var. Kendinizi bir spa günü veya masajla şımartabilirseniz, dünya ile daha barış içinde hissetmenizi sağlayabilir.

Güneş on sekizinde burcunuza giriyor ve önümüzdeki dört hafta size ve kimliğinize, kişisel görünümünüze ve kendinizi ifade etmenize önem veriyor. Başlatma arzunuz sizi ileriye ve yukarıya doğru teşvik eder. Fırsatları değerlendirme zamanı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.