Kova Burç Yorumları 25 Ocak 2022

Kova burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 25 Ocak 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, iyi haber şu ki, Merkür gerilemesi bugün burcunuzdan ayrılacak. Kötü haber şu ki, Şubat ayının başına kadar geri dönmeye devam edecek. Bununla birlikte, on ikinci sırlar ve bilinçsiz kalıplar eviniz aracılığıyla pragmatik Oğlak burcuna yeniden girdikten sonra, bir zamanlar bilinçli zihninizden gizlenmiş olan şeyleri fark etmeye başlayabilirsiniz. Merkür’ün romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönettiğini unutmayın, bu nedenle bu aydınlanma ve aydınlanma anı, kalbinizin arzuları veya belki de romantik bir ilgi etrafında çok iyi dönebilir. Ay ve şanslı Jüpiter arasındaki tatlı üçgen, sizi inançlı olmaya ve inisiyatif almaya teşvik eder.


25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğer insanlar senin sos trenine otostop çekmeye çalışıyor, ama sen rahatsız olamazsın. Bunu bir iltifat olarak al. Seni yavaşlatırlarsa, terleme. Kesinlikle karşı konulamazsın.


25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bunaldın mı, Kova? Merkür retrosu bugün Oğlak burcunuzdan ayrıldığında odak daha içsel hale geliyor. Şimdi Oğlak burcunda, Merkür gerilemesi, işteki yetenekleriniz hakkında bazı şüphelere sahip olmanıza neden olabilir. İş yerinde nasıl daha verimli konuşabileceğinizi, sunabileceğinizi veya yazabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Durum buysa, iş dışında cıvalı yeteneklerinizi uygulamak için bu gerilemeyi kullanın. Konuşmalarınızı aynada prova edin, nasıl geliştirebileceğinizi okuyun ve yeteneklerinize daha fazla güvenmek için belgelerinizi düzeltin.


25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cesur davranın — af dilemek, izin istemekten çok daha kolaydır.


25 Ocak 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve uğurlu Jüpiter arasındaki faydalı bağlantı sayesinde, bu sabah profesyonel düzeyde iyi şanslar sizi bulacak. Evren hayallerinizi desteklemenin yollarını ararken, hedeflerinizi takip etmek ve kendiniz için fırsatlar yaratmak için bu titreşimleri kullanın. Luna ve Uranüs arasındaki sert muhalefet sayesinde, öğleden sonra işler biraz stresli olabilir. Ev arkadaşlarınızdan ve onların alışkanlıklarından rahatsız olsanız bile, şu anda evde herhangi bir tartışmaya girmemeye çalışın. Gün sona ererken, ilerlemenin temellerini atmaya yardımcı olmak için biraz profesyonel araştırma yapmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.