Kova Burç Yorumları 22 Ocak 2022

Kova burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Saçınızı boyama veya dövme yaptırma dürtüsü mü hissediyorsunuz? Kişisel görünümünüzde herhangi bir büyük değişiklik yapmadan önce iki kez düşünün. Yarın farklı hissedebilirsin.


22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İlham almak için, hayatınızda bir hayal kırıklığı kaynağı olan şeylere bakın.


22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu hafta psişenizde belirmiş olabilecek örümcek ağlarını temizlemeye yardımcı olmak için evde güzel ve rahatlatıcı bir gün geçirin, tatlı Kova. Arkadaşlarınız brunch veya alışveriş gezisi için sizi cezbetmeye çalışsa da, en sevdiğiniz pijamalarınızla çok daha mutlu hissedeceksiniz. Bu akşam Ay Terazi’ye geçtiğinde, güneş ve Merkür ile tatlı bir bağlantı kurduğunda, psişik olarak uyum içinde ve evrenle bağlantılı hissedeceksiniz. Bu enerji, perdenin ötesinden mesajlar almak için mükemmeldir, bu nedenle tarot kartlarınızı çıkardığınızdan veya sağlam bir meditasyon seansı aldığınızdan emin olun.


22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, sonraki adımları planlıyorsunuz ve görünüşe göre, şu an için düşük bir profili koruyorsunuz. Örneğin, macera dolu dokuzuncu eviniz, inanç sistemleriniz, yüksek öğreniminiz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla ay uyum arayan Terazi’ye geçtiğinde, Luna burcunuzda geri giden Merkür ile buluşacak. Merkür’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönettiğini unutmayın; bu, romantik bir ilgiye yaklaşmanın farklı yolları üzerinde alçakgönüllü stratejiler geliştirebileceğiniz anlamına gelir. Daha da önemlisi, Venüs Oğlak burcunda geri giderken – onikinci sırlar ve bilinçaltı kalıplarınız aracılığıyla – ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya çağrılıyorsunuz.


22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni profesyonel dönüm noktalarına ulaşmanız için sizi motive eden nedir, Kova? Ay bir hava burcundayken, Terazi, önünüzdeki yolculuğa odaklanmış olabilirsiniz. Eğitiminiz, ideolojileriniz, keşifleriniz ve hatta seyahatleriniz kariyerinizdeki bir sonraki adıma ilham verebilir. Bazıları için bu, kariyerinizde ciddi bir şekilde ilerlemek için okulu düşünmek için bir teşvik olabilir. Diğerleri için, yolculuğunuzda ilerlemek için yeni fiziksel ve profesyonel arazileri keşfetmek için bunu bir işaret olarak düşünün. Terazi burcunu göz önünde bulundurarak hukuk, moda, adalet, sanat, güzellik ve ilişkiler gibi konulardan profesyonel ilham alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.