Koç Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Koç burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Koç burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Koç burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayaller büyük planlara dönüşebilir. Aries, bir sonraki seviyeye geçmeye hazırsın.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, ütopik fikirler evinizde Oğlak burcundaki güneş ile Mars’ın Yay burcunda yarı-sekstil yapmasıyla başlar. Koç, istekleriniz günlük yaşamınızda tezahür etmediği için genel olarak biraz sinirli hissediyor olabilirsiniz. Romanınız üzerinde birkaç dakika çalışmak, gitar çalmak veya işbirliği yapmak istediğiniz birine e-posta göndermek gibi şeyler yapmayı düşünün. Küçük bir adım bir dünya fark yaratabilir.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, psişik yetenek ve yaratıcı potansiyel evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün, biraz puslu olabilirsiniz (hoş da olsa). Kafanız sanat projeleri, para kazanma planları veya dost canlısı keçiler ve mutlu tavuklarla dağlarda çiftliğin hayalleriyle dolu olabilir. Önemli değil. Görselleştirme, tezahür etme sürecinin bir parçasıdır.


Koç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Dang, bu hafta gergin misin? 8 Ocak’taki Venüs Yıldız Noktası, hafta boyunca baştan çıkarıcı enerjinizi ortaya çıkaracak ve seksi konuşma arzunuzu vurgulayacak (diğer bir deyişle seks mesajı). Hafta sizin için bir patlama ile başlar, arzularınızı yükseltir ve belinizi ısıtır. 11 Ocak, modası geçmiş görünümlerinizi değiştirme ve onları biraz havalı şeylerle değiştirme arzunuzu vurguluyor. Adımınızdaki moral, yeni aşkınızın size çok fazla ilgi göstermesi ve temel inançlarınıza meydan okumasıdır. Belki de yeni bir fetişe olan ilginiz size kişiliğiniz hakkında fikir verir. Fantezileri yeni bir düzeye taşırken, rüya gibi rol yapma arzunuz on birinci günde vurgulanır. Siz ve eşinizin kanını kaynatacak olan geçmişteki dönüşleri tekrar ziyaret etmeye karar verebilirsiniz. Ayın on dördünde başlayacak olan Merkür gerilemesi, yeni keşfettiğin seksi kütüphaneci oynama aşkını sevgilinle paylaşma isteğini dile getirmediğin sürece cinsel sırlarını güvende tutacak.


Koç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Önünüzde büyük bir haftaya hazır olun, Koç! Bu hafta boyunca, birkaç yeni transit 2022’nin gidişatını belirlemeye başlayacak.

9 Ocak Pazar gününden başlayarak, burcunuzdaki ilk dördün, kendinizi geliştirmek için (profesyonel tarzınızı veya algınızı güncellemek) NYE hedeflerinize başlamanız için sizi teşvik eder. Önümüzdeki birkaç gün içinde, Yay burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaparak değişken bir çılgınlık yaratıyor. Kare, profesyonel bir risk almanın potansiyel artılarını ve eksilerini tartma yeteneğinizi çarpıtacağından, işte doğrudan harekete geçmek karmaşık olacaktır. Ayrıca, kare başlamanıza engel olduğu için profesyonel rüyalarınızda da engellenmiş hissediyorsunuz. Ardından, Kova’daki Merkür, Boğa’da geri giden Uranüs ile bir kare oluşturur, bu aslında aydınlatıcı olabilir – biraz radikal olsa bile. Kare, 12 Ocak Çarşamba ile 15 Ocak Cumartesi arasında sürecek. Transit sırasında, Merkür ayrıca 14 Ocak Cuma günü geri harekette olacak. Bu nedenle, inanılmaz içgörü veya ilham patlamalarına sahip olsanız da, uyarılırsınız. sakin ol ve bir karar vermeden önce her şeyi düşün.


Koç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünya size yetişmesi gerektiğini anlamaya başladığından, bu hafta başında birkaç gün ağır ağır dayanmanız gerekebilir. Yine de gitmesi gereken çok yer var, bu yüzden Çarşambaya kadar iyi olmalısın. Aslında, fiziksel ya da ruhsal olarak uzanmak ve yeni bir bölge keşfetmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu boyunca arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi en son aşık olduğunuzda size yardımcı olması için kullanmanın bir yolunu bulacaksınız ve tamamen yeni bir yöne gidebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.