Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu

Koç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayaller büyük planlara dönüşebilir. Aries, bir sonraki seviyeye geçmeye hazırsın.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, ütopik fikirler evinizde Oğlak burcundaki güneş ile Mars’ın Yay burcunda yarı-sekstil yapmasıyla başlar. Koç, istekleriniz günlük yaşamınızda tezahür etmediği için genel olarak biraz sinirli hissediyor olabilirsiniz. Romanınız üzerinde birkaç dakika çalışmak, gitar çalmak veya işbirliği yapmak istediğiniz birine e-posta göndermek gibi şeyler yapmayı düşünün. Küçük bir adım bir dünya fark yaratabilir.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, psişik yetenek ve yaratıcı potansiyel evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün, biraz puslu olabilirsiniz (hoş da olsa). Kafanız sanat projeleri, para kazanma planları veya dost canlısı keçiler ve mutlu tavuklarla dağlarda çiftliğin hayalleriyle dolu olabilir. Önemli değil. Görselleştirme, tezahür etme sürecinin bir parçasıdır.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eğitiminizi ilerletiyor olabilirsiniz. Boğa, çevrendeki insanlar yardım edebilir.

9 Ocak Pazar günü, eğitim evinizde güneşin Oğlak burcunda olmasıyla, kaynaklar evinizde Yay burcunda Mars’a yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Boğa, diploma almak için okula dönmek için büyük bir arzu duyuyor olabilirsin, ama önünde önemli engeller var. Bu, evde anlaşmazlıklara yol açabilecek rahatsız edici bir durumdur. Bu fikri başka bir gün için bir kenara koyun.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, topluluk evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün, size yardım edebilecek bütün bir topluluk olduğunu kabul ediyorsunuz. Doğal eğiliminiz kendine güvenmektir (kendine yetme noktasına kadar). Her zamanki M.O.’nuz olmayabilir. yardım için sormak. Ancak bu yön, her türlü yardıma erişmenizi sağlar. Yardımı kabul ettiğinizde, topluluğun bir parçası olursunuz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sağlam bir finansal plan yapabilirsiniz. İkizler, bu fırsatları beraberinde getirir.

9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, yatırım ve borç evinizde, ilişkiler evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak hafta başlıyor. Bugün fonların tahsisi konusunda bir aile tartışması olabilir. İkizler, eşiniz evin borcunu ödemek isterken siz yatırım varlıklarını genişletmeye odaklanmış olabilirsiniz. Belki biraz Bitcoin almak yerine öğrenci kredisi borcuyla mücadele etmenin faydalarını tartıyorsunuz. Bu tartışmada açık olun; aksi takdirde bir tartışma çıkabilir.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, kariyer evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. İşiniz aracılığıyla şaşırtıcı bir fırsat ortaya çıkıyor. Bölümünüzdeki bir açıklığın bazı avantajları olabilir. İkizler, şirketinizin bir 401(k) eşleşmesi sunduğunu keşfedebilir ve emeklilik tasarruflarınızı iki kat daha hızlı oluşturabilirsiniz. Bunların hepsi sizin için beklenmedik bir şey olabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşk sizi bekliyor ama programlar zorlu. Kanser, sabra ihtiyacın olacak.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, ilişkiler evinizde, iş evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Yengeç, çalışma zorunluluğundan dolayı bir tarihi iptal etmen gerekebilir. Takvimleriniz yükümlülükler ve sorumluluklarla dolu olduğundan, yeniden planlama, birkaç kez ileri geri gitmek anlamına gelebilir. Günümüzün sinir bozucu enerjisi ile bunu herhangi bir memnuniyetle çözmek zor olacaktır. Sadece yağmur kontrolü istemen daha iyi.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, seyahat evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapacak şekilde ilerliyor. Muhtemelen şimdi seyahat düzenlemeleri yapıyorsunuzdur. Önümüzdeki birkaç ay içinde biri sizi ziyarete gelebilir ve fiyatlar nispeten makulken, yakında bilet almak istersiniz. Belki de soğuk havalardan kurtulmak için kendinize bir gemi turu rezervasyonu yapıyorsunuz. Bu, seyahat vizyonunuzun gerçeğe dönüşebileceği bir gün.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta maceraya hazırsınız. Ama aşırıya kaçma konusunda dikkatli ol Leo, yoksa saymaya devam edeceksin.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, sağlık ve esenlik evinizde, macera evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Leo, bugün dağdan aşağı kayak yapmak veya buzdolabını merdivenlerden aşağı indirmeye çalışmak gibi bazı fiziksel aktiviteler yapıyor olabilirsin. Bugün aşırıya kaçmak sizin için oldukça kolay. Bugün çok fazla şey almaktan kaçının, yoksa yarın bir buz torbasıyla kanepede sıkışıp kalırsınız.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, yatırımlarınız ve pasif gelir kaynaklarınız olan Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün, daha kolay para kazanmanın bir yolunu duyabilirsiniz. Bunun güvenilir bir kaynaktan gelmesi mümkündür – varlıklı amcanız gibi. Ya da tesadüfen tıkladığınız rastgele bir YouTube videosundan geliyor olabilir. Şimdi ateşlendiniz ve gitmeye hazırsınız. Ancak tüm poker fişlerinizi kediye atmadan önce araştırmanızı yaptığınızdan emin olun.


Başak Burcu

Başak Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bazı sınırlar koyuyorsun. Başak, dengeyi buluyorsun.

9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcundayken – çocuklarınızın ve genç akrabalarınızın evinde – ailenizin evinde Mars’a Yay burcunda yarı-sekstil yapmasıyla başlıyor. Başak, bugün bir aile toplantısı yapabilir, bir doğum gününü kutlayabilir veya çocuğunuzun üniversiteye geri dönmesi için bir iyi yolculuklar partisi düzenleyebilirsiniz. Ancak bugün her şey plana göre gitmiyor. Ordövrleri yakmak, birayı soğutmayı unutmak veya oyun başlamak üzereyken kablo sinyalinizi kaybetmek oldukça kolaydır. Bugün soğukkanlılığınızı korumak zor olacak.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, iş-yaşam dengesi evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Kararlarınızdan biri, iş ve oyun arasında bir denge bulmak olabilir. Bu, evdeki bazı sorumlulukları dağıtmakla veya kendinize daha erken yatma zamanı vermekle başlayabilir. Bugün, hayatınızın farklı alanlarını dengelemeye bakıyorsunuz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

İlerlemek için zorlayabileceğiniz hafta. Terazi, biraz kısıtlama göstermen gerekecek.

9 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda, evinizin ve ailenizin evinde, iletişim evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün rahatsız edici miktarda yanlış iletişim olabilir. Bu, gençlerinizin çöpü çıkarmalarını veya bulaşık makinesini boşaltmalarını istediğinizde dinlememelerinin ötesine geçiyor. Metin ve e-posta gönderirken dikkatli olun, çünkü bir yanlış iletişim sizi biraz sıcak suya sokabilir.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, iş evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün Terazi, akışın içindesin ve her şey sihirli bir şekilde bir araya geliyor gibi görünüyor. Bakkalın hemen girişinde bir park yeri var, Amazon bir gün erken teslimat yapıyor ve biri bulaşık makinesini boşalttı. Neden küçük bir günlük kaydı yaparak, bir arkadaşınızı arayarak veya bir piyango kazıyıcı satın alarak bu enerjiden faydalanmıyorsunuz?


Akrep Burcu

Akrep Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta menüde romantizm ve samimiyet var. Akrep, biraz akşam keyfi bulabilirsin.

9 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda, planlama evinizde, harcama evinizde Mars’a Yay burcunda yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Bu, bazı istemeden harcamalara neden olabilecek zorlu bir özelliktir. Belki de “harcama yok” bir ay geçiriyordunuz ve şimdi gerçekten bir şeye ihtiyacınız olduğunu görüyorsunuz. Muhtemelen o kadar iyi bir anlaşma var ki, nasıl karşı koyacağınızı bilmiyorsunuz. Ancak bu rahatsız edici enerjinin temizlenmesi için bir veya iki gün beklemek daha iyi olabilir.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, romantik evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Akrep, bugün sihirli bir şekilde romantik bir gün olabilir – mum ışığında bir akşam yemeği, kanepeye kıvrılma ve sevgilinizle samimi bir yastık sohbeti yapabilmeniz için erken dönmeyi içerir. İlk randevunuz varsa, bu kişiyi oldukça çekici bulabilirsiniz ve o size aşıktır.


Yay Burcu

Yay Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yol yer yer kayalık. Ancak Yay, yüksek puanlar düşük puanlardan daha ağır basacaktır.

9 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda, para evinizde, ulaşım evinizde Yay burcunda Mars’a yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Yeni bir araç satın alıyor olabilirsiniz. Yay, test sürüşü yapıyor ve farklı seçenekleri değerlendiriyor olabilirsiniz. Ya da belki arabanızı tamir ettiriyorsunuz. Ne yazık ki, bu rahatsız edici bir durum ve bu enerjiyle uzun vadeli taahhütlerde bulunmak akıllıca değil. Araba tamiri: evet. Yeni bir araba satın almak: hayır.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, eviniz ve ocağınız olan Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Bugün ev gibisi yok. Bugün, baba-uzun bacaklarını temizlemek için çiçek kokularını etkisiz hale getirebilir, yerleri süpürebilir ve köşeleri tozlayabilirsiniz. Eve, seni dışarıdaki fırtınalardan koruduğu için ne kadar minnettar olduğunu söylemek güzel.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yıldızların ritmiyle hareket ediyorsunuz. Oğlak, akıştasın.

9 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda (doğum günün kutlu olsun!) güven evinizde, sezgi evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yapmasıyla hafta başlıyor. Artık psişik yeteneğiniz arttı ve diğer insanların duygularını bir sünger gibi alıyorsunuz. Bu senin için biraz zorlayıcı olabilir, Oğlak. Bir toprak burcu olarak normalde kaya gibi sağlamsın. Bugün, başkaları üzüldüğünde, kendinizi üzgün hissetmeye başlayabilirsiniz. Ve insanlar hiper olduğunda, duvarlardan zıplıyor olabilirsiniz.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, hareket ve dans evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün ritmin var. Oğlak, egzersiz sınıfında olabilir, balo salonu dansı dersi alabilir veya çoraplarınızın içinde muşamba mutfağınızın zemininde bir shuffle dansı deniyorsunuz. Güzel hareketler içinde olmak için harika bir gün.


Kova Burcu

Kova Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hesabınızda fazladan bir miktar para kalabilir. Kova, refah enerjisine doğru ilerliyorsunuz.

9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde, dostluk evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak hafta başlıyor. Bir arkadaşınızla akşam yemeği planları ertelenebilir, ancak esneksiniz. Bira getirmeyi unutabilirler, ama – endişelenmeyin – tatilden kalan şaraplarınız var. Kova, bugün küçük rahatsızlıklar olabilir, ancak genel olarak eğlenceli olabilir.

10 Ocak Pazartesi günü, güneş para evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Belki bir geri ödeme çeki, küçük bir toplu davadan elde edilen gelirler veya işinizden küçük bir ikramiye ile ek para kazanırsınız. Bu çok büyük bir para olmasa da, bu 2022’de daha büyük refah fırsatlarının gelebileceğinin bir işareti. Kova, para ortaya çıktığında ne yapacağınıza dair bir plan yapmak için iyi bir zaman.


Balık Burcu

Balık Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin müziğini duyuyorsunuz. Balık, her zamankinden daha psişiksin.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, arkadaşlık evinizde, Oğlak burcunda güneşle, kariyer evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Balık, bir arkadaşınız size harika bir iş fikriyle gelebilir. Hazır bir iş planına, iletişim kurulacak bir müşteri listesine sahip olabilirler ve web sitesi çalışır durumda. Ancak başka bir projeyi üstlenmek için zamanınız ve/veya enerjiniz olmayabilir. Bu bugün zor bir enerjidir. Kararınızı başka bir güne saklamaya çalışın.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, kendi Balık burcunuzda Neptün ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Şimdi sezginiz çizelgelerin dışında. Çevrenizdeki çoğu kişinin düşüncelerini ve duygularını topluyorsunuz. Balık, izlenimlerinizi yazarak ve ardından gerçekte olanlarla karşılaştırarak yeteneklerinizi geliştirmek için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.