Günlük İş Burç Yorumları 6 Ocak 2022

6 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 6 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Venüs’ün Neptün’ün altmışlık açı yaptığı son gün, bu yüzden mesleğinizle ilgili kozmik yüklemelere kendinizi alıştırmaya çalışın. Sezginize, bir içgörü patlamasıyla neyin geldiğine ve zihninizin bugün kariyer yolunuzu nasıl gördüğüne dikkat edin. Koç, bu altmışlığın son gününün tadını çıkarırken, kariyerinizi ve gelecekteki başarılarınızı hafif yürekli bir mercekle tasavvur etmeye çalışın. Altmışlık sona erecek olsa da, bu Venüs retrosunun da biteceği anlamına gelmez. Bu nedenle, bu geçişten ilerlerken kariyer yolunuzu nasıl yapılandırmayı veya yenilemeyi seçtiğinize dikkat edin!


Boğa Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Venüs ile Neptün arasındaki altmışlık bugün sona eriyor. Kariyer yolunuzun girebileceği potansiyel ufukları düşündüğünüzde, son birkaç gün özellikle hafif yürekli gelmiş olabilir. Size yakın ve uzak bağlantılar, size hızlı bir tavsiye ve hatta destek sunmaya hazır olan ahşap işlerinden çıkmış olabilir. . Boğa, çevrimiçi olarak da birkaç fırsat fark etmiş olabilirsin, bu da sana ne yapmak istediğine veya bir sonraki nereye gitmek istediğine dair bir yön duygusu vermiş olabilir. Altmışlık, size gelecek için umut veriyor!


İkizler Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs retrosu bugün Neptün ile altmışlık açısını sonlandırıyor ve size düşünmeniz için biraz yiyecek veriyor. Son birkaç gün iyimser olabilir, çünkü varlıklarınız veya yatırımlarınız hakkında daha profesyonel olarak sürdürülebilir olmak için neleri değiştirebileceğinizi fark etmiş olabilirsiniz. Sonuç olarak, kariyer yolunuzda neyin geçerli olduğu konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Altmıştan hareketle, keşifleriniz veya içgörüleriniz hakkında daha umutlu hissetmelisiniz. İkizler, Neptün yanlışlıkla sizi yeniden yönlendirebileceğinden, av profesyonel tadilatlarla yolda kalacak. Hedefleriniz için kendinizi sorumlu tutun!


Yengeç Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcu, bugün ilerlerken, altmışlıktan öğrendiklerinizi aklınızda tutmalısınız! Son birkaç gündür Venüs retrosu, taahhütleriniz hakkında daha iyimser düşünmenizi teşvik etmek için Neptün ile birlikte çalışıyor. Neptün’ün her yönün nereye gidebileceğini hayal etmesi kadar mükemmel olan bu süre boyunca sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı ve ortaklık dinamiklerinizi gözden geçirme sürecinde olabilirsiniz. Altmışlığın bitiminden sonra, profesyonel taahhütlerinizi yenilemeye devam ederken yeni ufuklara ulaşma vizyonlarını aklınızda tutmalısınız.


Aslan Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, Venüs retrosu-Neptün altmışlık açısının bitişini işaret ediyor, bu da size ilerlerken göz önünde bulundurmanız gereken bir şey bırakıyor. Son birkaç gündür işinizde yeni yatırımlar veya dönüşüm fırsatları hayal etmiş olabilirsiniz. Şimdi ilerlerken, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi, Leo. Ne de olsa Venüs retrosu profesyonel yaşamınızı ve rutininizi yeniden düşünmeye devam ediyor, bu nedenle altmışlık boyunca aklınızdan geçen her şey, tartışmasız gerileme döneminin geri kalanında uygulanabilir. Öyleyse, iş hayatınızı yenilemek için geçişten en iyi şekilde yararlanın!


Başak Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, iş için daha iyi bir yaratıcı yönünüz olabilir! Son birkaç gün boyunca Venüs retrosu, Neptün ile işteki yaratıcı çabalarınız hakkında konuşmakla meşguldü. Ancak, bu rüya gibi, yaratıcı gezegenler arasındaki altmışlık bugün sona eriyor. Transit sona ermiş olsa da, ilerlerken hala üzerinde çalışacağınız çok şey var. Her şeyden önce, profesyonel katılımlarınızda ve ortaklıklarınızda yaratıcılığa kendinizi adamalısınız. Tarzdan markalaşmaya kadar, vizyonunuzu geliştirirken profesyonel niteliklerinizi tanımlayabilecek, tartışmasız yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki!


Terazi Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam programınızı dengelemek, Venüs retrosu altmışlık Neptün’den ilerlemek daha kolay olabilir. Altmışlık, son birkaç gün içinde mesleki ve kişisel stres etkenlerinizi hafifletmiş olabilir, bu da tüm sorumluluklarınızı yönetmenizi kolaylaştırabilirdi. Terazi, ilerledikçe bunu hayatında daha çok temel bir unsur haline getirmeyi düşünmelisin. Altmışlık size bu yaşam tarzına ve huzura her gün sahip olabileceğinizi gösterdi. Bu nedenle, geçişten sonra daha barışçıl bir iş-yaşam dengesi kurmayı düşünmelisiniz. Venüs retrosu taahhütlerinize dahil etmeye değer bir şey bile olabilir!


Akrep Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde Mercurial özellikleriniz pembe bir renk almış olabilir. Akrep, Venüs retrosu Neptün’e altmış açıda olduğu için daha sanatsal bir yazı veya sunum tarzına sahip olabilirsin. Bugün itibariyle, altmışlık sona eriyor, ancak yaratıcı Mercurial becerilerinizin sona ermesi gerekmiyor. Venüs retrosu, yazma ve konuşma becerilerinize olan bağlılığınızı yeniden tanımlamakla meşgul, bu nedenle Mercurial stilinizi yenilerken altmışlığı göz önünde bulundurmalısınız. Yaratıcılık ve profesyonellik arasında mutlu bir ortam bulun, böylece işte biraz yeteneğin tadını çıkarabilirsiniz.


Yay Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Venüs’ün Neptün ile altmışlık açı yapması sayesinde son birkaç gün her zamankinden daha büyülü hissettirmiş olabilir. Yay burcu, mali durumunuz ve ev işlerine yatırım yapma fırsatlarınız konusunda daha umutlu hissedebilirsiniz. Ayrıca becerileriniz, uzmanlığınız ve katkılarınız için işte daha fazla takdir edilmiş hissedebilirdiniz. Altmışlığı takiben, bu sihri günlük hayata nasıl dahil edeceğinizi düşünmelisiniz. Mali durumunuz hakkında nasıl umutlu kalabileceğinizi veya işyerindeki profesyonel varlığınız için kendinizi düzenli olarak nasıl doğrulayabileceğinizi düşünün.


Oğlak Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Venüs ile Neptün arasındaki altmışlık görüşünüzü yeniden tanımladığı için, son birkaç gün sizi düşünmeniz için yiyecekle baş başa bırakacak. Oğlak, şu anda profesyonel bir parlama geçiriyorsun, bu yüzden sekstil sana yapmak istediğin şey için daha iyi bir yön vermiş olabilir. Altmışlık, işte neyin işe yarayıp neyin yaramadığını ima etmiş olabilir. Tarz anlayışınız veya profesyonel durumları nasıl değerlendirdiğiniz meslektaşlarınız tarafından not edilmiş olabilir. Altmıştan başlayarak profesyonel kişiliğinize başvururken olumlu geri bildirimleri adım adım atın.


Kova Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Venüs ile Neptün arasındaki altmışlık açı sayesinde son birkaç gün normalden daha hafif geçmiş olabilir. Kova, finansal durumunuz, işte size nasıl değer verildiği ve hatta işinizi nasıl gördüğünüz konusunda daha iyimser hissetmiş olabilirsiniz. Altmışlık bugün bitiyor olsa da, bu oldukça tatlı zihniyete ayak uydurmayı düşünmelisiniz. Şu anda Venüs retrosu, bilinçaltı görüşlerinizi ve bakış açılarınızı yeniden şekillendiriyor. Bu nedenle, altmışlığın olumlu bakış açısını retrogradın bilinçaltı yeniden yapılanmasına uygulamayı düşünmelisiniz. Bakış açınızı değiştirerek yaptığınız iş ve işiniz hakkında daha iyi hissedebilirsiniz!


Balık Burcu

6 Ocak 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs geri giden altmışlık Neptün yeni rüyalar, bağlantılar ve fırsatlar getirebileceğinden, son birkaç gün özellikle harika hissettirmiş olabilir. Bu geçiş sırasında profesyonel ağınızdan daha fazla destek almış olabilirsiniz. Profesyonel hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ilham da ortaya çıkacaktı! Profesyonel bağlantılarınız nedeniyle yeni fırsatlar muhtemelen çevrimiçi ve çevrimdışı olarak ortaya çıkmış olabilir. Balık, ilerlerken bu olumlu yönleri topluluklarının, hayallerinin ve sosyal medya platformlarının reformuna uygulamalısın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.