Günlük İş Burç Yorumları 22 Ocak 2022

22 Ocak Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 22 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, bugün karşı burcunuz Terazi için pratik Başak’tan ayrılırken dünyevi enerjiden uzaklaşmanın zamanı geldi. Koç, ay sosyal Terazi’de ortaya çıkarken dikkatiniz taahhütlerinize çevrilecek. Yeni veya eski, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz veya ortaklarınızla bir konuşma başlatma eğiliminde olabilirsiniz. Terazi’nin sosyal enerjisi, işte karşılıklı uyum için mükemmel olabilir. Sohbet etmekle meşgul olmadığınızda, belgelerinize doğru çekildiğini hissedebilirsiniz. Yasal Luna, anlaşmalarınızdaki ve sözleşmelerinizdeki küçük yazıları yeniden okumayı düşünmeniz için sizi ikna edebilir.


Boğa Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kalk ve ez, Boğa. Ay, günlük iş ve rutin sektörünüzde size bir ivme kazandırarak Başak’tan Terazi’ye geçti. Terazi kararsız bir enerji olabilse de yine de kardinaldir, bu nedenle profesyonel konularda liderliği ele alabilirsiniz. Ay enerjisinden en iyi şekilde yararlanmak için kontrol listenizde birkaç gerekli yapılacak işi tanımlamayı düşünün. Ardından, işinizi halletmek için Luna’nın rehberliğinde harekete geçin. Sonuç olarak, birkaç acil projeyi veya yükümlülüğü yerine getirdikten sonra kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ayın Başak burcunda olduğu karede olmanın verdiği huzursuzluk, bugün Ay Terazi burcuna geçerken hafifliyor. Şimdi, burcunuz beyin fırtınası için mükemmel olan ay ile üçgen. İkizler, profesyonel tarzınız, markanız veya imzanızla özellikle ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı projeler veya tutkulu hissettiğiniz bir yan iş de karşınıza çıkacak! Venusian Luna, profesyonel sürecinize tanrıça benzeri bir yetenek katmaya hazır. İş yerinde biraz baharat eklemek mükemmel bir ay olabilir. Kim bilir, iş aşkınla da ekstra flörtöz hissedebilirsin!


Yengeç Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Evine bakma zamanı, Yengeç. Gezegen yöneticiniz ay, şimdi ev yaşamınızdaki potansiyel dengesizliklere ışık tutan kardinal Terazi’de. Mesleki görevlerinizden uzaklaşmak yerine, bunun yerine ev içi görevleriniz üzerinde çalışmaya çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Uyum arayan Luna, iş-yaşam dengenizden “hayatınıza” öncelik vermeniz için sizi teşvik ediyor. Özel hayatınızda daha uyumlu hissetmek için ev projelerinizde ay enerjisini kullanın. Sonuç olarak, her şey dengede olduğunda profesyonel hayatınız hakkında daha iyi hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, Leo! Kozmos, son birkaç gündür iş ve para hakkında düşünmeniz için size çok şey verdi. Bu nedenle, Ay Terazi’ye girerken, aklınızdakileri ele alıp almamayı düşünebilirsiniz. Birçok nedenden dolayı ileri geri gidiyor olabilirsiniz, ancak yüzleşme sizi geride tutabilir. Seçeneklerinizi düşünürken, bir şey söylerseniz ne olacağına dair bir artılar ve eksiler listesi yazmalısınız. Ayrıca, konuşmayı nasıl kolaylaştıracağınıza dair bir fikir edinmek için işte söyleyeceklerinizi rol oynayabilirsiniz.


Başak Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzdan ayrılırken, kendinizi daha az eleştirel ve iş yerinde daha az bilinçli hissedebilirsiniz. Ancak bugün Terazi’ye girerken paranıza, bütçenize ve değerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Başak, kitaplarını dengelemenin zamanı gelmedi mi? Maaş çeklerinizi nasıl daha iyi bütçeleyebileceğinizi anlamak için bugün banka hesaplarınızı ve gelir-borç oranınızı kontrol edin. Bu konuda konuşmak için çağrıldığınızı bile hissedebilirsiniz, bu nedenle bir mali danışmanla veya hatta zam alma olasılıkları hakkında soru sormayı düşünüyorsanız patronunuzla olabilir.


Terazi Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzda olduğu için odak artık sizin üzerinizde! Terazi, iş yerinizde daha özgüvenli hissetmek için ne yapabilirsiniz? İdeal olarak, iş arkadaşlarınız tarafından sevilmek, huzurlu ilişkilere sahip olmak ve mümkünse biraz yaratıcı bir şeyler yapmak istersiniz. Ay, algınızı ve konumunuzu bugün odak noktanızın ön saflarına çekiyor. İlk başta biraz öz-bilinçli gelebilir, ancak işte nasıl göründüğünüz konusunda güven bulmak için ideal olabilir. Kendinize daha fazla güvenmek için, kendinizi harika hissettiren en sevdiğiniz profesyonel aksesuarı giyin!


Akrep Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Terazi için Başak’tan ayrılırken, bugün daha az dışa dönük ve daha içe dönük hissedebilirsiniz. Akrep, ay enerjisi bilinçaltınızın gizli yeteneklerini ve zayıflıklarını vurgular. Harekete geçmek istediğinizi bilmenize rağmen bugün özellikle kararsız hissedebilirsiniz. Ay, inisiyasyonu arzulayacak – ama onaylanmadan değil. Ayrıca iş hayatınıza nasıl biraz daha huzur, güzellik ve bağlılık katabileceğinizi merak edebilirsiniz. Venüs’ten ilham alın ve büyülü bir şey yaratmak için meslektaşlarınızla birlikte çalışmak için ay enerjisinin ışık özelliklerinden yararlanın.


Yay Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Başak için Terazi’den ayrıldığında gerilim azalır, bu da odak noktanızı kariyerinizden ağınıza kaydırır. Yay, profesyonel yolculuğunuzda harika dönüm noktalarına ulaşmak için büyük planlarınız varsa, oraya ulaşmak için bir yardım eline ihtiyacınız olabilir. Sosyal kelebek Luna, bugün sizi daha büyük topluluğa bağlamanıza yardımcı olabilir. Her bağlantı, kariyer yolunuza uygun mükemmel girişimi sunabileceğinden, iş arkadaşlarınıza çevrimiçi ve çevrimdışı olarak ulaşma eğiliminde olabilirsiniz. Ama “merhaba!” diyene kadar asla bilemezsiniz.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu muhtemelen kim olduğunuzu söylemeye gerek yok, ancak kariyer yolunuza yoğun bir şekilde odaklanmanın zamanı geldi. Oğlak burcu, ay şimdi Terazi’de, sadece kariyerinizi değil, aynı zamanda başarılarınızı ve kamuoyundaki imajınızı da vurgulayan sektörünüzü vurguluyor. Ay bu sektördeyken aniden sektörünüzde veya alanınızda kötü bir üne sahip olabilirsiniz. Terazi’nin güzellik, adalet, barış, bağlılık, sanat ve para idealleriyle, özellikle de sosyal açıdan öne çıkan ilişkiler yoluyla tanınabilirsiniz. Bunun yanı sıra, daha sonra ne yapacağınızdan emin olamayabileceğiniz için ay enerjisi sizi zıt yönlere çekebilir.


Kova Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni profesyonel dönüm noktalarına ulaşmanız için sizi motive eden nedir, Kova? Ay bir hava burcundayken, Terazi, önünüzdeki yolculuğa odaklanmış olabilirsiniz. Eğitiminiz, ideolojileriniz, keşifleriniz ve hatta seyahatleriniz kariyerinizdeki bir sonraki adıma ilham verebilir. Bazıları için bu, kariyerinizde ciddi bir şekilde ilerlemek için okulu düşünmek için bir teşvik olabilir. Diğerleri için, yolculuğunuzda ilerlemek için yeni fiziksel ve profesyonel arazileri keşfetmek için bunu bir işaret olarak düşünün. Terazi burcunu göz önünde bulundurarak hukuk, moda, adalet, sanat, güzellik ve ilişkiler gibi konulardan profesyonel ilham alabilirsiniz.


Balık Burcu

22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seçeneklerinizi düşünmek için geri çekilme zamanı gelebilir, Balık. Ay, size düşünce için yiyecek veren Terazi için Başak’tan ayrıldı. Son birkaç gün, hangi taahhütlerin ve ortakların zaman ayırmaya değer olduğuna odaklanmış olabilir. Şimdi, ay sana yatırıma değecek şeyin ne olduğunu soruyor. İdeal olarak, mali açıdan tesadüfi olabilecek karşılıklı bir ortaklığı davet etmek istersiniz. Ancak ay kararsızdır, bu nedenle ne ile ilerlemeniz gerektiği konusunda ileri geri gidebilirsiniz. Yardımcı olacaksa, düşüncelerinizi düzenlemek için her fırsat için bir artılar ve eksiler listesi yazın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.