Günlük Burç Yorumları 7 Ocak 2022

7 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 7 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu, bu sabah çok erken saatlerde rüya gibi Neptün ile kozmik bir ittifak kuruyor ve bu, psişik rüyalara veya perdenin ötesinden gelen mesajlara yol gösterebiliyor. Bu sabah ayıracak birkaç dakikanız varsa, astral alemleri geçerken yaşadığınız maceraları günlüğe kaydetmeye çalışın, çünkü Evren size bir şekilde rehberlik etmeye çalışıyor olabilir. Günün büyük bir kısmı uçup gidiyor gibi görünse de, bu akşam ay burcunuza geçtiğinde bir enerji dalgasının çarptığını hissedeceksiniz. Bu titreşimler, önümüzdeki iki gün boyunca sizi motive edecek ve size ilham verecek, bu yüzden bu gece iyi bir gece uykusu çekmeye çalışın.


Boğa Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu on birinci evinizden geçerken bugün sosyal medya varlığınıza biraz zaman ayırın küçük Boğa. Bu titreşimler çevrim içi arkadaşlıkları beslemek için mükemmeldir, bu yüzden çevrim içi konuştuğunuz ancak yüz yüze görüşmediğiniz kişilerle bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Luna dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantıya girerken bu akşam yolunuza şifa titreşimleri getirecek. Bu kozmik iklim, aydınlanmayı yolunuza sunabilir ve son zamanlarda topluluğunuzda uğraşmak zorunda kaldığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, bir meditasyon seansı almaya çalışın, böylece bu yatıştırıcı enerjiye gerçekten açabilirsiniz.


İkizler Burcu

7 Ocak 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, zodyakın en verimli ve yardımsever üyelerinden birisiniz, ancak bazen üretken doğanız kendinize bakma yeteneğinizi elinizden alabilir. Ay bugün Balık burcunda seyahat ederken, haritanızın kariyeri yöneten sektörüne ışık tutarken, son zamanlarda profesyonel hayatınıza aşırı yatırım yapıp yapmadığınızı düşünmek isteyeceksiniz. Özellikle ayın dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam, ofisle ilgili bağlantılardan veya dramadan bir adım geri atmanın sorun olmadığını unutmayın. Bir kişisel bakım gecesi için işten uzaklaşarak bu titreşimleri kendi yararınıza kullanın.


Yengeç Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu, rüya gibi Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaştığından, haritanızın kişisel felsefeleri yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, ruhsal rüyalar muhtemelen bu sabah erken saatlerde sizi bulacak. Önceki geceden rüyalarınızı günlüğe kaydetmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Astral alem maceralarınız yüzey seviyesinde pek bir anlam ifade etmese bile, muhtemelen diğer tarafla olan bağlantınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olabilecek gizli anlamlar ve sembollerle dolu. Uyurken ne olduğunu hatırlamadan uyanırsanız, işe gitmeden önce bir meditasyon seansı için biraz zaman ayırın.


Aslan Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu içinizde işlemsel bir eğilimi tetiklediğinden, bugün tamamen işiniz olacak küçük Aslan. İnsanlar cömert bir ruh hali içinde olacak ve taleplerinizle çalışmaya daha yatkın olacağından, özellikle mali durumunuz söz konusu olduğunda, şu anda hak ettiğiniz şey için pazarlık yapmaktan çekinmeyin. Ay, burçları ateşli Koç’a çevirdiğinde, bu akşam, haritanızın maneviyatı yöneten sektörünü harekete geçirdiğinde, büyük bir değişim hissedeceksiniz. Son zamanlarda sezgileriniz biraz bozuksa, Evren size içgüdülerinizi izlemeniz için yeşil ışık verdiğinden, psişik olarak daha uyumlu hissetmeye başlayacaksınız.


Başak Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık ayı, haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünü harekete geçirirken, sevgili Başak, gün boyunca çekici bir aura ile seyahat edeceksiniz. Yumuşak, ancak hoş mizacınız birçok kişinin kalbini kazanacak, bu nedenle dikkatinizi, etkilemeyi umduğunuz insanlara yönelttiğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Bu rüya gibi hisler, nihai romantik randevuyu düzenlemek için mükemmeldir, bu yüzden zaten kendinize ait bir sevgiliniz varsa, onları mum ışığında bir akşam yemeği ve kanepede kucaklaşma seansı için ayırdığınızdan emin olun. Yapabiliyorken bu hassas hislerden yararlanın, çünkü bu gece ay ateşli Koç burcuna geçtiğinde öncelikleriniz değişecek.


Terazi Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay rahat Balık burcunda yolculuğunu tamamlarken, bugün rahat bir duruş sergilerken hedeflerinize doğru çalışmak arasında mükemmel bir denge bulacaksınız. Gün içindeki görevlerin tam olarak ne olduğunu bilmek, bu öğleden sonra daha eğlenceli görevlere odaklanabilmeniz için onları yapılacaklar listenizden çabucak kontrol etmenize yardımcı olabilir. Ay, dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, akşam gelmeden önce sanatsal bir çıkış için biraz zaman ayırmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızla oynamak, şu anda size ciddi duygusal faydalar sağlayacaktır, bu nedenle iş kurnazlığa geldiğinde geri adım atmayın.


Akrep Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, hafta sonu senin için erken başlayacak, Balık burcu beşinci evinden geçerken vahşi yönünüzü benimsemeniz için size ilham verecek. Şu anda işle ilgili sorumlulukları yerine getirmekte sıkışıp kalsanız bile, bu tür günlük işleri iyi bir zamandan ödün vermeden yapmanın yollarını bulacaksınız. Dönüştürücü konuşmalar öğleden sonra Luna’nın yönetici gezegeniniz Pluto’ya bir öpücük üflemesi ile gerçekleşebilir. Gün sona ererken, ay Koç’a girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz ve bu da önümüzdeki günlerde sağlığınıza, organizasyonunuza ve kişisel sorumluluklarınıza odaklanacak.


Yay Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu hızla yaklaşırken, Balık burcu dördüncü evinizi harekete geçirirken, bugün işleri hafife aldığınızdan ve kendinizi beslediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Özellikle bu titreşimler hassas yönünüzü tetikleyebileceğinden, kendi hızınızda hareket ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, bu akşam ay ateşli Koç burcuna geçtiğinde daha neşeli ve partiye hazır hissetmeye başlayacaksınız. Bu titreşimler, en yakınınız ve en sevdiklerinizle eğlenmek için yola çıkarken sizi haftanın en sevdiğiniz kısmına götürecek. Sadece aşırıya kaçmamayı unutmayın, çünkü çalışma haftası bir kez daha döndüğünde savaş halinde olmanız gerekecek.


Oğlak Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu ve ruhsal Neptün arasındaki kozmik bir ittifak size perdenin ötesinden mesajlar getirebileceğinden, bu sabah uyandığınızda rüyalarınızı hatırlamaya çalışmak için bir saniye ayırın. Gününüz gelişmeye devam ederken, aileniz ve arkadaşlarınızla görüşmeyi unutmayın – sadece onları düşündüğünüzü bilmelerini sağlamak için. Öğleden sonra, Ay, güç merkezi Plüton ile destekleyici bir bağlantı kurduğunda, sözleriniz çok fazla ağırlık taşıyacak, bu nedenle, belirtmek istediğiniz önemli noktalar varsa, şimdi bunu yapmanın tam zamanı.


Kova Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu, haritanızın parayı yöneten sektöründe seyahat ederken, sevgili Kova, hanımefendi serveti bugün sizin yanınızda olacak. Bu enerjiyi, ortaya çıkan herhangi bir ekonomik fırsatı aramak ve harekete geçmek için kullanın, çünkü kesinlikle bir miktar kozmik mali yardımın alıcı tarafında olacaksınız. Gün sona ererken, Leydi Luna ateşli Koç burcuna geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Bir projeye başlamak veya hayatınızda yeni bir bölüm açmak istiyorsanız bu titreşimler işinize yarayacaktır, bu nedenle bu tür hedefleri gerçekleştirmeye yönelik proaktif bir yaklaşım izlediğinizden emin olun.


Balık Burcu

7 Ocak 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün son adımlarını senin burcunla atıyor, küçük Balık, hafta sonu başlamadan önce halletmen gereken yarım kalmış işleri tamamlamana yardım ediyor. Bu öğleden sonra leydi Luna ve güç merkezi Pluto arasındaki tatlı bir bakış, topluluk içinde kendinize bir konum belirlemenize yardımcı olabilir, ancak gücünüzü kullanmak ve kendinizi öne sürmek konusunda rahat olmanız gerekir. Ay bu akşam Koç burcuna geçtiğinde büyük bir değişim hissedeceksiniz, bu da size duygusal bir sıfırlama sağlarken, kişisel mali durumunuzu yöneten grafiğinizin sektörüne bir ışık tutuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.