Günlük Burç Yorumları 26 Ocak 2022

26 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 26 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve Neptün arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah havayı rüya gibi bir hava dolduracak. Bu titreşimler, son zamanlarda tutunduğunuz hoş olmayan duyguları veya stresi atmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden duygularınızdan kaçmamaya çalışın. Bunun yerine onları kabul edip serbest bırakmayı seçin. Bu arada Merkür, kaderin düğümleri ile destekleyici titreşimleri paylaşacak ve daha istikrarlı bir geleceğe ilerleyebilmeniz için geçmiş hatalarınızdan öğrenmenize yardımcı olacak. Bu akşam gardınızı düşürmeye çalışın, özellikle de değer verdiğiniz biriyle geçmişi temizlemeyi umuyorsanız.


Boğa Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sevgiyi hissedeceksiniz, küçük Boğa, ay Akrep’te hareket etmeye devam ederken, haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörünü vurguluyor. Bu sabah Luna ve rüya gibi Neptün arasındaki tatlı bir bağlantı, geliştirmek istediğiniz tüm arkadaşlıklara yeni derinlikler getirebilir ve romantik bağlantılarınızın da daha tutkulu ve organik hissedeceğinden emin olabilirsiniz. Akşam olurken, ay Plüton ve ardından Merkür ile tatlı bağlantılar paylaştığından, ruhsal pratiğinizle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Evren sizinle iletişim kurmanın yollarını ararken, bu kozmik iklim sizi perdenin ötesinden gelen mesajlara açacaktır.


İkizler Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Akrep ayı ile rüya gibi Neptün arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde bu sabah işin içinden süzülerek geçeceksiniz. Evren sizi hayallerinize yönlendirmekten mutluluk duyacağından, şu anda hedeflerinizi ve özlemlerinizi kovaladığınızdan emin olun. Bu titreşimlerin hepsinin sonunda uzun bir yolculuğa eklenecek küçük adımlarla ilgili olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve arzu ettiğiniz geleceğin temellerini atmakla meşgul olun. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde ay, yönetici gezegeniniz Merkür’e bir öpücük göndererek sizi perdenin ötesinden gelen mesajlara açacak.


Yengeç Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı rüya gibi Neptün için destekleyici bir açı oluşturduğundan, bu sabah küçük Yengeç, ruhsal bir sakinlik üzerinize inecek. Evren sizinle bağlantı kurmanın yollarını araacağından, perdenin ötesinden gelen mesajlara kendinizi açmaya çalışın. Gün gelişmeye devam ederken, odağınız eğlenceye kayacak ve en iyi tomurcuklarınıza ulaşmanız için size ilham verecek. Ay, Plüton’u ve ardından Merkür’ü öperken, kozmik iklim hem platonik hem de romantik ilişkileri beslemek için mükemmel olacağından, bu akşam en yakınınız ve en sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirdiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Evinizin çevresinde işler ağırlaştıysa, Akrep ayı ile şifa veren Neptün arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde bu öğleden sonra enerji yükselecek. Ev aleminizdeki iyi titreşimleri sorgulamamaya çalışın, alanınızda ve içinde yaşayan herkeste uyumun var olmasına izin verin. Ay, Plüton ve Merkür’ün faydalı yönlerine girerken, bu akşam biraz temizlik ve organizasyon yapmaya çalışın. Gün sona ererken ve ay güney ay düğümüne yaklaştıkça kendinizi biraz nostaljik hissedebilirsiniz, ancak bunun gelecek için heyecanınızı düşürmesine izin vermemeye çalışın.


Başak Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün konuşmalarınız derinleşebilir, çünkü Akrep ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirir. Sosyal bir ruh halindeyken, kiminle konuşacağınız konusunda seçici olmak isteyeceksiniz veya bu kadar kişisel olmayı ummadığınız biriyle yoğun bir tartışmaya girebilirsiniz. Ruhunuzu açığa çıkarmak kolay olacağından, güvenebileceğinizden emin olmadığınız birine bilgi vermemeniz de önemlidir, aksi takdirde daha sonra sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. Gün sona ererken, yaratıcı bir çıkışa odaklanabilmek için fişi çekmeye söz verin.


Terazi Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Normal rutininize bağlı kalmak, her zamanki gibi iş gibi gelmese de, bu sabah topraklanmış kalmanıza yardımcı olacaktır. Akrep ayı ve rüya gibi Neptün arasındaki bağlantı, havayı yükseltecek, minnettarlığınıza ve sizi çevreleyen güzelliğe erişmenize yardımcı olacaktır. Evren sizden ev içi mali durumunuzu hesaba katmanızı istediğinde, odak bu akşam ev hayatınıza kayacak. Şu anda biriyle yaşıyorsanız, para biriktirmenin herhangi bir yolu olup olmadığını görmek için faturalarınızı yeniden değerlendirmek için iyi bir zaman olabilir. Bu aynı zamanda evinize yatırım yapmayı tartışmak için de harika bir zaman, ancak önce bir bütçe planlamak isteyeceksiniz.


Akrep Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah kendin için giyin, çünkü ay ve Neptün, egonuzu biraz kucaklamanız için sizi cesaretlendiren tatlı bir açıyı paylaşıyor. Bu arada Merkür, kaderin düğümleriyle bağlantılarını paylaşarak, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, geleceğiniz hakkında düşünmeniz için size ilham verir. Şu anda bir ilişkiniz varsa, ikinizin de aynı sayfada olduğundan emin olmak için şimdi eşinizle görüşmek için iyi bir zaman olabilir. Bu akşam sevgilinize çok fazla baskı uygulamamaya çalışın, aksi takdirde ay ve kuzey düğümü gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde geri tepebilir.


Yay Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, sevgili Okçu, bu sabah eviniz bir sığınak gibi hissedilecek. Bu titreşimler, özellikle kendi ev içi alanınızın tadını çıkarabiliyorsanız, bilinçaltı bir düzeyde size huzur getirecektir. Özellikle uzaktan çalışıyorsanız, biraz mum yakarak ve ruh hali müziği açarak bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Bu akşam, ayın güney düğümüne gelip geçmiş günlerden anıları canlandırdığı nostaljik bir enerji sizi bulacak. Eski güzel günleri düşünmek için kendinize izin verin, ancak bunun şimdiki zaman için takdirinizi almasına izin vermeyin.


Oğlak Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı rüya gibi Neptün ile bir bağlantı kurarak hem yakın hem de uzak arkadaşlarla iletişim kurma arzusunu tetiklediğinden, bugün oldukça sosyal bir kelebek olacaksınız. Arkadaşlarınıza yetişmek için biraz ertelemek için kendinize izin verin, ancak tüm günü sosyal medya platformlarında geçirmeyin. Bu akşam hava daha da konuşkan hale gelecek ve gelen kutularınızı dünyanın her yerinden tanıdıklarınızdan gelen mesajlarla aydınlatacak. Luna ve güney ay düğümü arasındaki bir bağlantı, geçmişten gelen hayaletleri geri getirebilir ve kendi yollarında kaybolan arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.


Kova Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

İşinizi sevmiyor olsanız bile, bu sabah Akrep ayı rüya gibi Neptün'ü öptüğünde, işinizi takdir etmenin yollarını bulabilmelisiniz. Mümkün olduğunda minnettarlığınızdan yararlanarak, inşa ettiğiniz her şey için kendinize ve evrene teşekkür ederek bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Bu akşam evde sıcak bir yemek, rahat pijamalar ve en sevdiğiniz müzikle ev mutluluğunun konforunu kucaklayarak bir akşam geçirmeyi planlayın. Ancak, televizyonun önüne geçmemeye çalışın ve bunun yerine kendinizle ve hedeflerinizle yeniden bağlantı kurun.


Balık Burcu

26 Ocak 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı ve rüya gibi Neptün arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde auranız bu sabah yumuşak, saf ve çevrenizdeki dünyayla bağlantılı olacak. Kendinize bu titreşimleri sürmek, gününüz boyunca süzülmek ve onunla birlikte gelen tüm görevler için izin verin. Bu öğleden sonra, enerji biraz dağıldığında dünyaya geri döneceksiniz, ancak evren hala sizinle bağlantı kurmanın yollarını arayacak, bu yüzden işaretler için gözlerinizi dört açın. Bu akşam psişenizden yeni fikirler ve konseptler fışkıracak, bu yüzden günlük tutmak veya başka bir yaratıcı çıkış için biraz zaman ayırmaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.