Günlük Burç Yorumları 24 Ocak 2022

24 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 24 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, bu sabah erken saatlerde Ay ve Neptün arasındaki kozmik bir dengesizlik bilinçaltınızı bir döngüye sokabileceğinden, dün geceki rüyalarınızı çok fazla okumamaya çalışın. Bu arada, yönetici gezegeniniz Mars, Oğlak burcuna girerek, önümüzdeki haftalarda pragmatik olarak kendinizi hedeflerinize adamanızı istiyor. İşi halletmek için bir görevde olacak olsanız da, güne sabırla yaklaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, dengenizi aşırıya kaçmaya çalışmaktan yana tutun. Çalışırken kendinize dikkat ettiğinizden emin olun, aksi takdirde Luna ve Pluto arasındaki sert açı nedeniyle üretkenliğiniz bu öğleden sonra duvara çarpabilir.


Boğa Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Aksiyon gezegeni Mars, bu sabah yapıyı seven Oğlak burcuna geçerek dokuzuncu evinizi harekete geçiriyor. Evren, önümüzdeki bir buçuk ay boyunca adanmış bir ruhsal uygulamayı benimsemenizi isteyecek, bu yüzden bunun sizin için nasıl görünebileceğini düşünmeye çalışın. Ayrıca, özellikle ayın Plüton ile sert bir açıya girdiği bu akşam, kendinize ne kadar iyi baktığınıza bağlı olarak sezginizin dalgalanacağını da unutmamak gerekir. Şu anda üçüncü gözünüze dönmeden önce öz bakımınıza odaklanın, özellikle de psişik telleriniz muhtemelen şu anda biraz çarpık olduğundan.


İkizler Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Terazi ayı puslu Neptün ile dengesiz bir açı paylaştığı için bu sabah biraz dağınık olmanıza izin verin. Çalışmanın ilk birkaç saatinde odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz, ancak daha sonra yetişebildiğiniz sürece, görevlerinizi yavaş yavaş kolaylaştırabilirsiniz. Gün ilerledikçe, daha çok kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız, bu da tekrar yola çıkmanıza yardımcı olabilir. Luna ve Pluto gökyüzünde sert bir kare oluşturduğunda, öğleden sonra ortasında dalgalı sulara dikkat edin. Bu titreşimler güç mücadelelerine yol açabilir, bu yüzden ağırlığınızı başka yere vermekten kaçının, ancak başkalarının da size zorbalık etmesine izin vermeyin.


Yengeç Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay uyumlu Terazi burcunda ilerlerken gün boyunca kendinizi beslemenin yollarını arayın. Saatler geçtikçe etrafınızdaki titreşim artabilir ve azalabilir, bu nedenle kendiniz için güvenli ve sakin bir alan yaratmanız önemli olacaktır. Evde stresli hissediyorsanız, özellikle bahar temizliği için gecikmişseniz, bazı işleri halletmenin zamanı gelmiş olabilir. Akşam yaklaşırken ve ay gizemli Akrep burcuna geçerken, biraz eğlence adına temizlik havlularınızı atmanız için size ilham verirken kendinize bir mola verdiğinizden emin olun!


Aslan Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Terazi burcunda seyahat ediyor, tatlı Aslan, sizi konuşkan ve çapkın bir ruh haline sokuyor. Ne yazık ki, özellikle bu öğleden sonra Luna, düşünceli Pluto ile zorlu bir kareye girdiğinde, herkes senin çekiciliğin tarafından sallanmayacak. Bu titreşimler, kendinizi işte sıcak suyun içinde bulursanız özellikle zahmetli hale gelebilir, çünkü karizmanız elinizdeki herhangi bir sorundan kaçmanıza yardımcı olmaz. Neyse ki, bu enerji, ay dönüştürücü Akrep burcuna geçtiğinde akşama kadar parçalanacak. Bu enerjiyi gün boyunca ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir stresi atmak için kullanın, ancak değiştiremeyeceğiniz durumlara takılıp kalmamaya çalışın.


Başak Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı sizi lüks açlığıyla baştan çıkardığından, harcama dürtüsü şu anda gerçek olacak. Kendinizi biraz şımartmak tamamen sorun değil, ancak aşırıya kaçmayın ve makul bir bütçeye bağlı kaldığınızdan emin olun. Tutkulu Mars, dengeleyici Oğlak burcuna girerken, ev hayatınıza daha fazla yapı getirmek için ilham alacaksınız. Bu enerjiyi, ihtiyacınız olan herhangi bir yerel değişikliği uygulamak için kullanın, çünkü bu değişimler şu anda daha kolay geçecektir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ay, önümüzdeki birkaç gün boyunca auranıza gizemli bir hava getirerek gizli Akrep burcuna giriyor.


Terazi Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzdan geçmeye devam ediyor tatlı Terazi, ancak bu saatler boyunca sorunsuz bir şekilde yelken açacağınız anlamına gelmiyor. Sabahları bir sis ortaya çıkacak ve bu, işinizi veya görevlerinizi geride bırakmanıza neden olabilir, ancak makul bir yapılacaklar listesine bağlı kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Luna ve Pluto arasındaki bazı kozmik türbülanslar sayesinde bu öğleden sonra ev hayatınızda gerilimler yükselebilir. Neyse ki, bu akşam ay Akrep'e girdiğinde hava değişecek ve sizi daha topraklanmış ve şehvetli bir tepe boşluğuna sokacak. Bu akşam fişini çekmeye çalışın, ancak çok değer verdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirdiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Örtünün altında kalma arzusu bu sabah gerçek olacak, küçük Akrep, ama onlarla yüzleşmek istemiyorsun diye sorumluluklarını terk etmediğinden emin olmalısın. Neyse ki, yönetici gezegeniniz Mars, bir kez başladığınızda görevde kalmanıza yardımcı olabilir, ancak başlangıçta çalışmaya başlamak için kendinizi zorlamanız gerekebilir. Bu öğleden sonra Luna, güvensizlikleri veya değersizlik duygularını harekete geçirebilecek yoğun Pluto ile karşı karşıya geldiğinde, kendinizi rahat bırakın. Neyse ki, bu akşam ay burcunuza geçtiğinde, kendinize olan güveninizi yeniden tesis ettiğinizde, kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz.


Yay Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Ay Terazi'deki yolculuğunu tamamlarken, bugün sosyal hayatında bir artış göreceksin. Ancak, sosyal medya sayfalarınızın ve kısa mesaj dizilerinin işinizi yapmanıza engel olmadığından emin olmanız gerekir, aksi takdirde öğleden sonra yaklaşırken biraz sıcak suya düşebilirsiniz. Neyse ki, bir şansınız olacak. Ayın Akrep burcuna geçtiği bu akşam günün ilerleyen saatlerinde basıncı azaltmak ve sallamak için. Ateşli Mars ile faydalı bir bağlantı, bu kozmik iklimin iyileştirici titreşimlerini vurgulayacaktır, ancak bu titreşimlerden tam olarak yararlanmak için topraklı kalmaya odaklanmanız gerekecek.


Oğlak Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu puslu Neptün'e dengesiz bir açı oluşturduğundan, bu sabah işinizi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun, bu da sizi beyin sisi veya kopukluk duygularıyla rahatsız edebilir. Ne yazık ki, Luna ve Pluto arasındaki bazı kozmik gerilim nedeniyle yaptığınız herhangi bir hata muhtemelen bu öğleden sonra sizi yakalayacaktır. Sonunda bir hataya düşerseniz, durumu düzeltmeyi teklif etmeden önce sorumluluğu kabul ettiğinizden emin olun, çünkü insanlar dürüstlüğünüze ve hesap verebilirliğinize saygı duyacaktır. Ateşli Mars burcunuza girerken, önümüzdeki haftalarda motorunuzu hızlandıracak, bugün büyük değişimler getirecek.


Kova Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah bir meditasyon seansına girmeye çalışın, tatlı Kova, çünkü Terazi ayı ruhsal merkezinize ışık getirir. Evren sizinle iletişim kurmanın yollarını arayacak, bu da kendinizi onun mesajlarına açmanızı önemli hale getirecek. Bu öğleden sonra, ay ve Plüton arasındaki sert açı, dikkatli olmazsanız sizi takıntılı bir kafa boşluğuna sokabileceğinden, bu öğleden sonra melek sayılarına veya eşzamanlılıklara fazla kapılmamaya çalışın. Gün boyunca topraklanmış ve nefesinize bağlı kalmaya çalışın ve önemli kararlar vermeden önce kendiniz ve mantığınızla kontrol ettiğinizden emin olun.


Balık Burcu

24 Ocak 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, sekizinci evinizi harekete geçirerek Terazi'deki yolculuğunu tamamlarken, küçük Balık, bugün sizin için heyecan inişli çıkışlı olacak. Duygularınız çok yoğunlaşmadan önce kendinizi yakalamaya çalışın ve çalışmanız gerektiğinde ilişkilerinize takılıp kalmaktan kaçının. Bu öğleden sonra, ay düşünceli Plüton ile kare açı yaptığında birkaç takipçi kaybedebilirsiniz, bu nedenle şu anda tartışmalı gönderiler yapmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bu akşam, ay sizi evrenle ve maneviyatınızla yeniden bağlayarak Akrep'e girdiğinde, kendinizi daha huzurlu hissetmeye başlayacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.