Günlük Burç Yorumları 20 Ocak 2022

20 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 20 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah Başak burcuna geçiyor ve son zamanlarda tipik rutinlerinizden saptıysanız, yolunuza geri dönmenize yardımcı oluyor. Luna, Kova güneşinin dengesiz bir yönünü paylaştığı için sosyal medya sayfalarınızın dikkatini dağıtmamaya çalışın. Kendinizi üretken hissediyor olsanız bile, şu anda hızınızı artırmaya çalışın, aksi takdirde öğleden sonra ayın geniş Jüpiter ile karşı karşıya gelmesiyle duygularınız sizi bunaltmaya başlayabilir. Evren sizi merkezinizden atmaya devam ederken, bu noktadan itibaren durumunuzun kontrolünü kaybetmeye başlayabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz şeyler için üzülmemeye çalışın ve havlu attığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yarın her zaman tekrar deneyebilirsiniz.


Boğa Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Aslan burcu kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girerken gün biraz zor başlayabilir. Evinizde ve romantik yaşamınızda özellikle gergin hissedeceksiniz, ancak bunun güveninizi veya hırsınızı zedelememesine çalışın. Eğer mücadele ediyorsanız ve kendinize odaklanmanız gerekiyorsa, Luna genişleyen Jüpiter ile karşı karşıya kaldığından, arkadaşlarınızdan geçici olarak uzaklaşma konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Başkalarının sorunlarını kendi başınıza yığmak şu anda kimseye fayda sağlamayacaktır, bu nedenle uygun sınırlar belirlediğinizden ve kendinize zaman ayırdığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak burcu evrende bir dizi dengesiz bağlantı kurduğundan, eviniz bugün özellikle kaotik hissedecek. Evden çalışıyorsanız bu sorun özellikle sorunlu olabilir, bu nedenle bu etkilere karşı koymak için alanınızı toplamaya odaklanmanız gerekebilir. Ayrıca ev arkadaşlarınızın, özellikle kendi alanlarında kalabalık hissediyorlarsa, normalden daha huysuz veya gergin olduklarını fark edeceksiniz. Birlikte yaşadığınız insanlarla sınırlar koyarak kendiniz için sessizlik yaratmaya çalışın ve telaşlı çocukları biraz stres atabilmeleri için arka bahçeye gönderin.


Yengeç Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün iletişimsel bir ruh halinde olsanız da, Başak ayı gökyüzünde birkaç darbeye çarptığından düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Bu titreşimler, sevdiklerinizle derin bir düzeyde bağlantı kurmanızı zorlaştırabilir ve mesafe yanılsaması yaratabilir. En yakınınız ve en sevdikleriniz şu anda uzakta hissediyorsa umutsuzluğa kapılmayın. Bu enerji kısacıktır ve bir günden fazla sürmez. Önem verdiğiniz insanlarla nasıl bağlantı kuracağınızı vurgulamak yerine, meditatif bir yürüyüş veya rahatlatıcı bir banyo ile zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemeye odaklanın.


Aslan Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir şey ne kadar sevimli olursa olsun veya onu ne kadar çok isterseniz isteyin, şu anda düşünmeden harcamaktan kaçının! Ay, Başak burcunda ilerlerken, sizi finansal düzeyde etkilemeye ayarlanmış bir dizi belirsiz veya zor yön tarafından sular altında kalacak. Özellikle önce ürünlerinizi araştırmazsanız veya aşırıya kaçarsanız ve bütçe kısıtlamalarınızı unutursanız, alışveriş çılgınlığı alıcıların pişmanlık duymasına neden olabilir. İlişkinizde finansal olarak iç içeyseniz, öğleden sonra ay Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinden, sizin veya eşinizin harcama alışkanlıkları konusunda işler gerginleşebilir.


Başak Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah burcuna ay giriyor ama bu, gün boyunca esintiler taşıyacağın anlamına gelmiyor. Luna gökyüzünde hareket ederken, diğer gezegenlerle ilgili sorunlarla karşılaşacak ve sizi tipik rutininizden uzaklaştıracak. Kontrol ihtiyacının şu anda size hizmet etmesi pek mümkün olmadığından, işler şu anda plana göre gitmezse korkmamaya çalışın. Başka bir güne ertelenebilecek herhangi bir sosyal durumdan veya görevden uzaklaşmak için kendinize izin verin ve ellerinizi kaldırıp bu 24 saati yıkamak için kendinizi suçlu hissetmeyin.


Terazi Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Onu kesmenin güzel bir yolu yok sevgili Terazi. Bugün senin için zor geçecek. Ay, Başak’tan geçerken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken, kozmik sular biraz dalgalanacak. Bu titreşimler, özellikle geçmişten gelen garip anılarla karşı karşıya kalırsanız, üstesinden geleceğinizi düşündüğünüz güvensizlikleri tetikleyebilir. Şu anda yargılayıcı aile üyelerinden veya arkadaşlardan kaçınmanız da önemli olacaktır, bu nedenle telefonunuzu geçici olarak “rahatsız etmeyin” moduna almanız veya aile kısa mesaj dizinize ara vermeniz gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin.


Akrep Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Küçük Akrep, Başak burcu sizi alışkın olduğunuzdan daha kritik bir boşluğa soktuğundan, bugün insanlar sinirlerinizi bozabilir. İş arkadaşlarınızı veya ev arkadaşlarınızı, içsel düzeyde olsa bile yargılarken aşırıya kaçmamaya çalışın. Aklınızdaki veya sözlü olarak başkalarının kusurlarını seçmek, ilişkilerinizde çatlaklara neden olabilir, sonuçta başkalarının da size aynı şekilde bakıyor olabileceği olasılığı konusunda daha bilinçli hissetmenizi sağlayacaktır. Kaçmayı başarabilir ve kendinize biraz zaman ayırabilirseniz, yapın! Meditasyon, topraklama ve sessizlik, günümüzün ürkütücü titreşimlerinden kurtulmanıza yardımcı olabilir ve yanlışlıkla “nazar”ı çağırmanızı engelleyecektir.


Yay Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bugün iş yerinde strese dikkat edin, Başak ayı bir dizi sert açıyla karşılaşırken, haritanızın kariyeri yöneten bölümünü harekete geçirir. İş arkadaşlarınızla bir hata yaptıkları, Cuma günü yemeklerini buzdolabında bıraktığı veya ortak alanlarda dağınıklık bıraktığı için yüzleşmek isteyebilirsiniz. Yine de, bu tür etkileşimler siz farkına varmadan hızla ısınabilir. Günü sonuçsuz bir şekilde geçirmeyi başarabilirseniz, bunu yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün oldukça düzensiz ve kaotik hissedeceksiniz, bu da tipik rutininizden kaçmayı her zamankinden daha cazip hale getirecek.


Oğlak Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizi mutsuz veya mutsuz bir durumda kapana kısılmış hissettiyseniz, Başak ayı gökyüzünde bir dizi hoş olmayan açıdan hareket ederken bu sizi ruhsal olarak üzmeye başlayabilir. Özellikle hem Merkür hem de Venüs şu anda geri harekette olduğundan, tezahür oyununuz veya sezginiz son zamanlarda hissettiyse sabırsızlanmamaya çalışın. Mali darbeler ve beklenmedik maliyetler sizi her zamankinden daha umutsuz hissetmenize neden olabilir, ancak banka hesabınızın zamanla yenileneceğini unutmayın. Harcayacak paranız olsa bile, şu anda duygusal harcamalardan kaçınmalısınız, çünkü her şey söylendiğinde ve yapıldığında sizi daha iyi hissettirmesi olası değildir.


Kova Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Ay Başak burcuna geçerken güneşle dengesiz bir açı oluştururken kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Bazı işlerin üst üste yığılmasına izin vermiş olmanız çok olası olsa da, bugün hangi görevlerin tamamlanması gerektiğinin stresine çok fazla kapılmamaya çalışın ve bunun yerine bunları birer birer listenizden çıkarmaya odaklanın. Gün içinde çıldırırken fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi unutmayın ve bir saatin baskısını hissetseniz bile kısa molalar vermeye dikkat edin.


Balık Burcu

20 Ocak 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, haritanızın romantik bağlantılarını yöneten sektöründe seyahat ederken, romantik ilişkileriniz bugün dağınık olabilir, küçük Balık. Karşınızdakinin bir şeyler sakladığını hissedebilirsiniz, ancak bu duygular gerektiği gibi tedavi edilmemiş eski yaralardan kaynaklanan paranoyanın sonucu olabilir. Mevcut partnerinizi geçmişte çıktığınız kişilerden ayırmaya çalışın, ancak kırmızı bayrakları da göz ardı etmediğinizden emin olun. Şu anda endişelerinize bir çözüm bulamayabilirsiniz, ancak sonsuza kadar arafta sıkışıp kalmayacağınıza güvenmeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.