Günlük Burç Yorumları 15 Ocak 2022

15 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 15 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Yengeç burcuna geçiyor ve sizi yumuşak ve besleyici bir ruh haline sokuyor. Sık sık ateşli bir alıcı olarak çalışmanıza rağmen, bugünün havası sizi çok daha rahatlatacak. Bu akşam Luna ve Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, ruhunuza derin bir düzeyde şifa ve iyimserlik getirecek, ancak kalbinizi evrene ve sizi seven insanlara açtığınızdan emin olmanız gerekecek. Gün sona ererken, bu kozmik iklimin yatıştırıcı enerjisinin keyfini çıkarmaya devam edebilmeniz için akşamı evde sevdiğiniz biriyle geçirmeyi planlayın. Ay bu sabah Yengeç burcuna geçiyor ve sizi yumuşak ve besleyici bir ruh haline sokuyor. . Sık sık ateşli bir alıcı olarak çalışmanıza rağmen, bugünün havası sizi çok daha rahatlatacak. Bu akşam Luna ve Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, ruhunuza derin bir düzeyde şifa ve iyimserlik getirecek, ancak kalbinizi evrene ve sizi seven insanlara açtığınızdan emin olmanız gerekecek. Gün sona ererken, bu kozmik iklimin yatıştırıcı enerjisinin keyfini çıkarmaya devam edebilmeniz için akşamı evde sevdiğiniz biriyle geçirmeyi planlayın.


Boğa Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kartlarınızı göğsünüze yakın tutmanın değerini kesinlikle anlasanız da, bugün, Yengeç ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, bugün duygusal olarak daha açık bir yerde olacaksınız. Yakın arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun, böylece sizin için önemli olan bağlantıları besleyebilirsiniz. Duygularınızı ne kadar çok tartışırsanız, sevdiklerinizin iyileştirici desteğinden o kadar çok yararlanacaksınız, bu nedenle mevcut eğiliminizi açıklamak söz konusu olduğunda geri adım atmayın. Biraz cesaretlendirmeye ihtiyacı olan tek kişi sen olmayacağın için konuşmayı her iki yönde de devam ettirmeyi unutma.


İkizler Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcunuzdan çıkıp Yengeç burcuna geçiyor ve son birkaç günde tezahür eden yüksek titreşimlerden sonra sizi dünyaya geri getiriyor. Son zamanlarda meşgul bir arısın, sevgili İkizler, ama şimdi çok ihtiyaç duyulan dinlenme ve rahatlamayı yakalamanın zamanı geldi. Hafta sonları genellikle dışarı çıkıp keşfetmek için bir zaman olarak düşünülse de, özellikle son zamanlarda özellikle iş stresliyse, şu anda bazı düşük anahtar aktiviteleri düşünmek isteyebilirsiniz. Akşam yaklaşırken, yalnızca evrene sessiz bir fısıltı yoluyla da olsa, profesyonel hedefleriniz etrafında bazı niyetler belirlemek için bir dakikanızı ayırın.


Yengeç Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Gün ağır veya stresli bir havayla başlasa da, ay burcunuza girdiğinde öğleden sonra yerleşmeden çok önce bir değişim hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi, gerçek benliğinizle tekrar bağlantı kurmanıza yardımcı olacak, temiz bir nefes gibi hissettirecek. Kendinizi daha enerjik ve sosyalleşme havasında hissedecek olsanız da, enerjinizi olumsuz bir eğilimi olan herkesten koruduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz. Şu anda başkalarının duygularına daha fazla odaklanacaksınız, bu da tüm gününüzü ıslak bir battaniyenin üzerinden atabileceği anlamına geliyor.


Aslan Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah sakin bir ruh halinde olacaksın, Yengeç burcu senden en derin duygularınızla bağlantı kurmanızı ister. Etrafınızdaki insanlar bu içe dönük yanınıza alışkın olmasa da, düşüncelerinizi ve duygularınızı düzenlemek için ihtiyaç duyduğunuz alanı yaratmanız önemli olacaktır. Neyse ki, öğleden sonra Luna ve Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde tüm gün dünyadan saklanmak zorunda kalmayacaksınız. Bu titreşimler, yakın bir düzeyde bağlantı kurmak için mükemmeldir; bu, sevilen birinin gözünden yeni bakış açıları kazanmanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

İhtiyacı olanlara yardım etmekten her zaman mutlusunuz ve bugün bir arkadaşınıza veya aile üyenize duygusal destek sunmaya çağrılıyorsunuz, çünkü Yengeç ayı sevdiklerinizi beslemenizi istiyor. İhtiyacı olan birine pratik tavsiye veya sempati vermek söz konusu olduğunda geri adım atmayın, ancak herkesin sınırlarına saygı duymanın hala önemli olduğunu unutmayın. Herkes kendi iç mücadeleleri hakkında açık sözlü olmadığı için çevrenizdeki pek iyi gitmeyen herkese göz kulak olmanız gerekebilir. Başkalarına ihtiyacınız olduğunda orada olduğunuzu bildirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak istenmeyen diyalogları zorlamaktan vazgeçin.


Terazi Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu profesyonel hayatınıza ışık tutarken, bugün iş arkadaşlarınıza duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedeceksiniz. Bir veya iki iş arkadaşınızla yakın bir arkadaşlık kurduysanız, şimdi ofis dışında bir Hangout oturumu düzenlemek için harika bir zaman olabilir. Bir araya gelmek mümkün değilse, sözleriniz şu anda iyileşme gücüne sahip olacağından, zor zamanlar geçirebilecek biriyle görüştüğünüzden emin olun. Akşam yaklaşırken, Luna ve Jüpiter gökyüzünde tatlı bir bağlantı paylaşacak ve başkalarını besleyerek sizi tatmin edecek.


Akrep Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Küçük Akrep, bugün evrenin sizi sıcak bir battaniyeye sardığını hissedeceksiniz, çünkü Yengeç ayı haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne parlaklık getiriyor. Bu enerji sizi sakin bir yere götürecek, ancak önceden var olan çatışmaların veya olumsuz insanların geçit töreninize yağmur yağmadığından emin olmanız gerekecek. Neyse ki, Luna bu akşam uğurlu Jüpiter ile faydalı bir bağlantı paylaşacak ve ilişkilerinizde var olan duygusal çatlakları iyileştirecek. Özellikle barışı sağlamak niyetiyle yapılıyorsa, yanıldığınız veya nasıl hissettiğinizi ifade ettiğiniz için özür dilemekten korkmayın.


Yay Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Yengeç ayı duygusal hassasiyetlerinizi yükseltirken, şu anda hayatınızda neyin yolunda olup neyin olmadığının daha çok farkına varacaksınız. Bu arada, Merkür ve Uranüs arasında devam eden bir kare, yönünüzde karışıklık yaratabilir, toksik dinamiklere ve işlevsiz iletişim tekniklerine ışık tutabilir. Bu enerjiyi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymak ve pozisyonunuza saygı duymayan ve onurlandırmayan herkesten uzak durmak için bir bahane olarak kullanın. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ve Jüpiter arasında yararlı bir bağlantı, hayatınızdaki olumlu etkilerle bağları güçlendirmenize izin verirken, iyimserliğiniz ve kişisel gücünüzle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İster bekar, ister bir ilişki içinde olun, bugün sizin için romantik bir zaman olacak, çünkü Yengeç ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünde ışığını parlatıyor. Bu titreşimler, özellikle siz ve eşiniz şımartmanın ve rahatlamanın yollarını arıyorsanız, romantik bağlantıları beslemek için mükemmeldir. Sadece birkaç saatliğine de olsa sorumluluklardan veya yapılacaklar listesinden yoksun bir bulutta uçup gitmenize izin verin. Ayın Jüpiter ile faydalı bir bağlantı paylaştığı ve yolunuza barış ve iç mutluluk getirdiği bu gece akşamı evde geçirmeyi planlayın.


Kova Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, haritanızın refahınızı yöneten sektörüne ışık tutarken, bugün sağlıklı yiyecekleri, insanları ve etkinlikleri kucaklamayı bir noktaya getirin, tatlı Kova. Hafta sonu gelişmeye başladığında, bu zihinsel ve fiziksel düzeydeki stresinizi atmanız için mükemmel bir fırsattır, bu nedenle işi unutmanıza yardımcı olacak aktivitelere yöneldiğinizden emin olun. Luna ve Jüpiter arasında bu akşamın ilerleyen saatlerinde faydalı bir bağlantı, kendinizi tedavi etmeye teşvik edecek, bu yüzden kesinlikle hak ettiğiniz için özel bir şeye biraz para harcamaktan suçlu hissetmeyin!


Balık Burcu

15 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Yengeç ayı beşinci evinizi harekete geçirirken arkadaşlarınız ve aileniz için parlayan bir ışık olacaksınız. Bu enerji, son zamanlarda kendinizi kapalı hissettiğiniz kişilerle aranızdaki engelleri aşmanıza yardımcı olabilir, ancak size zihinsel veya duygusal olarak hizmet etmeyen bir ilişki için savaşmadığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. Ay ve şu anda burcunuzda olan Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, bu akşam size şans ve büyüme getirecek. Şu anda hedeflerinizin ne olduğuna dikkat edin ve özellikle hayallerinizin peşinden gidiyorsanız, kendinizi ortaya koymaktan korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.