Günlük Burç Yorumları 12 Ocak 2022

12 Ocak Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 12 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Boğa ayı güneş ve Plüton ile tatlı bağlantılar paylaşıyor ve sizden profesyonel ölçekte kişisel gücünüzden yararlanmanızı istiyor. Değerinizi bilmek bir şeydir, ancak buna göre tazminat aldığınızdan emin olmak tamamen başka bir hayvandır. Ne yazık ki, Merkür ve Uranüs arasında sert bir kare, şu anda bir zam talep etmek istiyorsanız davanıza yardımcı olmaz, ancak yakın gelecekte bunu yapmak için kendinizi geliştirmeye başlamalısınız. Gün sona ererken, ay ikizler burcuna geçerek önümüzdeki iki gün boyunca doğal zekanızı güçlendirecek.


Boğa Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün Ay, burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor ve bu sabah hem güneş hem de Plüton ile destekleyici bağlantılar kuruyor. Evren, güveninizi ve güç duygunuzu artırmanın yollarını arayacaktır, bu yüzden perdenin ötesinden ekstra bir baskı almaya açık olduğunuzdan emin olun. Kişisel yaşamınızda tamamlamanız gereken yarım kalmış işleriniz varsa, şimdi bu tür meselelerle ilgilenmenin tam zamanı. Akşamın ilerleyen saatlerinde ay, İkizler burcuna geçerek odağınızı finansal konulara kaydırıyor. Yarına kadar banka hesabını çok fazla düşünmemeye çalış, yoksa çok ihtiyaç duyduğun uykuyu kaybedebilirsin.


İkizler Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Son birkaç gündür biraz moraliniz bozuksa veya kendinizi kötü hissediyorsanız, Ay Boğa burcundaki yolculuğunu tamamlarken tünelin sonundaki ışığı görmeye başlamalısınız. Psişenize ağırlık veren tüm düşünceleri bırakmak için kendinize izin verin ve size neşe getiren insanları ve şeyleri kucaklamak için bilinçli bir çaba gösterin. Gün sona erdiğinde, ay taze bir kozmik hava soluğu gibi hareket ederek burcunuza girecek. Evren sizi şımartmanın yollarını arayacağından, önümüzdeki iki gün boyunca istediğiniz şeylerin peşinden gitmek konusunda geri adım atmayın.


Yengeç Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, özellikle de biraz neşelenmeye ihtiyacın olduğunu hissediyorsan, bugün arkadaşlıklarına yaslan. Ay, Boğa’daki yolculuğunu bitirirken, şu anda arkadaşlık ve topluluk için can atacaksınız, ancak bu ilişkilerde proaktif olmanın önemli olduğunu hatırlamaya çalışın. Telefonunuz olmasını istediğinizden daha sessizse, devam edin ve en yakınınız ve sevdiklerinizle bağlantı kurabilmek için birkaç mesaj gönderin. Ay bu akşam İkizler burcuna geçtiği için günün ilerleyen saatlerinde kafeinden de kaçınmak isteyeceksiniz, bu da sizi tam yatağa giderken beyinsel bir yere koyabilir.


Aslan Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün ofiste parlamaktan korkmayın, çünkü Boğa burcu güneş ve Plüton ile tatlı açıları paylaşıyor. Bu titreşimler, profesyonel ölçekte ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir, ancak şirketiniz için ne kadar hayati olduğunuzu göstermek için proaktif bir yaklaşım izlemeniz gerekir. Fazladan yol kat etmek, şu anda üstlerinizin dikkatini kesinlikle çekecektir ve yakın gelecekte bir zam veya terfi ile sonuçlanabilir. Gün sona erdiğinde, ay İkizler burcuna geçecek ve önümüzdeki iki gün boyunca sizi sosyal bir ruh haline sokacak.


Başak Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Toros ayı güneş ve Plüton ile bağlantı kurarken, evren bugün size ilham vermenin yollarını arıyor olacak, tatlı Başak. Düşüncelerinize dikkat edin ve psişenize gelen tüm a-ha anlarını not ettiğinizden emin olun. Merkür ve Uranüs arasındaki sert bir açı sizi oyundan atabileceğinden, özellikle kafanız bulutlardaysa, ayaklarınızı yerde tutmayı unutmayın. Gün sona ererken, ay İkizler burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç gün boyunca odak noktanızı profesyonel hedeflere ve sorumluluklara kaydırıyor.


Terazi Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah kendi hızında git, Boğa burcu bugün güneş ve Plüton ile bağlantı kurarken, senden işleri hafife almanı ve kendini beslemeni istiyor. Şu anda, özellikle de aile üyeleri veya hayatınızdaki herhangi bir anne figürü söz konusu olduğunda, sınır koymaktan korkmayın. Gün sona ererken ay İkizler burcuna geçerek sizi psişik ve ruhsal olarak açacak. Bu enerji psişenizi yeni düşünceler ve fikirlerle dolduracak, bu yüzden yatmadan önce biraz günlük tuttuğunuzdan emin olun. Aksi takdirde uykuya dalmakta zorlanabilirsiniz.


Akrep Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bağlı bir ilişkiniz varsa, Boğa ayı güneş ve Plüton ile destekleyici açılara girerken, kendinizi önemli olanınızla gelecek hakkında hayaller kurarken bulabilirsiniz. Partnerinizle derine inmek şu anda kolayca gelecek. Bununla birlikte, Merkür ve Uranüs arasındaki sert bir açı nedeniyle geleceğinizin lojistiğini ütülemek biraz zor olabilir. En iyi planların bile ters gidebileceğini unutmayın ve ekip olarak sizi bulan her türlü engelle yüzleşmeye yemin edin. Şu anda bekarsanız, gün boyunca kendinizi beslemek ve şımartmak için kendinizi sevmeyi yeniden taahhüt etmek için iyi bir zaman.


Yay Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Üretken kalmak bugün öz değerinizi artıracak, bu nedenle işiniz ve kişisel hedeflerinizle proaktif olduğunuzdan emin olun. Boğa burcu altıncı evinizi aktive ederken, özellikle son zamanlarda her iki uçtaki mumları da yakıyorsanız, sağlığınızı kontrol etmek için de iyi bir zaman. Bu öğleden sonra topraklanmak ve esnemek için biraz zaman ayırın, böylece son zamanlarda vücudunuzda ortaya çıkan herhangi bir fiziksel stres belirtisinden kurtulabilirsiniz. Gün sona ererken, ay İkizler burcuna geçtiğinde odak noktanız kalbin meselelerine kayacak.


Oğlak Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Taklit, dalkavukluğun en yüksek şeklidir derler, küçük Deniz Keçisi, bu yüzden bugün imajınızı taklit eden hiç kimseye sinirlenmemeye çalışın. Boğa burcu güneşe faydalı bir açıyı paylaşırken, hayranlarınız muhtemelen sizi benzersiz yapan ve ruh halinizi bozabilecek şeyleri taklit etmenin yollarını arıyorlar. Hiç kimsenin sizin gibi stil yapmadığını unutmayın ve arkadaşlarınızın ve ailenizin zevkinize değer verdiğini takdir etmeye çalışın. Gün sona ererken, hafta boyunca yapılacaklar listenize takılıp kalmamaya çalışın, aksi takdirde gece boyunca savrulup dönebilirsiniz.


Kova Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Boğa burcunun güneş ve Plüton ile faydalı bağlantıları paylaştığı için bugün barış sizi bulacak. Bu enerjinin sakin doğasını sorgulamamaya çalışın ve bu sakinleştirici kozmik iklimin altında rahatlamanıza izin verin. Son zamanlarda bir kin besliyorsan, şimdi onu bırakmanın zamanı geldi, bu da nihayetinde ruh halini ve zihnini yükseltecek. Gün sona ererken ay, sizi benzersiz yapan şeylerle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olarak İkizler burcuna geçiyor. Bol miktarda ilham alacağınızdan emin olduğunuzdan, önümüzdeki günlerde yaratıcı yönünüzü benimseyin.


Balık Burcu

12 Ocak 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu güneş ve Plüton ile bağlantı kurarken, bugün biraz moral konuşmasına ihtiyacın olursa arkadaşlarına dönebilirsin küçük Balık. Bu titreşimler ayrıca bir kalabalığın içinde öne çıkmak için mükemmeldir. Popülerliğinizi veya sosyal medyadaki varlığınızı artırmayı umuyorsanız, şimdi bu yönde harekete geçmenin tam zamanı. Telefonunuza çok fazla kapılmamaya çalışın, yoksa en sevdiğiniz uygulamalar arasında gezinerek gününüzün büyük bir bölümünü kaybedebilirsiniz. Gün sona erdiğinde, fişi biraz çektiğinizden emin olun, aksi takdirde yatma saatinizden çok sonra uykuya dalabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.