Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Ocak 2022

3 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 3 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Para için çok çalışıyorsun, sevgili Koç. Başka ne yapabilirsin? Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan güneş, onuncu evinize enerji vererek sizi ilerlemeye ve sorumluluğu üstlenmeye itiyor. Hepimiz bir patronu severken, bu enerjiyi mevcut aşk hayatınızı düşünmeye dönüştürmenin zamanı gelmiş olabilir. Kiminle dünyayı fethetmek istersin? Venüs retrosu yeni ilişkilere başlamak için en iyisi olmasa da, kesinlikle bağlantı kurmaya başlayabilirsiniz. Ay, ağ bölümünüze daha sonra kayarken, bundan daha iyi bir zaman olabilir mi?


Boğa Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ikinci kez tahmin etme, Boğa. Daha da önemlisi, hak ettiğinizden daha azına razı olmayın. Güneş, macera, genişleme ve uzak yolculuklardan oluşan dokuzuncu evinizde cızırdamaya devam ederek, yapılacaklar listenizden sizden uzaktaki potansiyel beklentilere kadar her şeyi vurguluyor. Bu nedenle, konu flört ve romantizm olduğunda ufkunuzu keşfetmenin yollarını arıyor olabilirsiniz. Kozmik güçler sizi vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmaya zorluyor – yeni bir şey deneyin!


İkizler Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun İkizler. Örneğin, ay son gününü Oğlak burcunda ve seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili boğucu sekizinci evinizde geçirir ve daha sonra Kova burcuna geçiş yapar, böylece cinsel arzularınız ateşlenir. Şu anda aşk hayatında heyecan, macera ve heyecan arıyorsun ve bu duygu sadece Luna Yay burcuna atladıkça artacak. Günü yakala!


Yengeç Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Egonuzu ve cinsel arzularınızı doyurma arzusu ile önceki taahhütlerinize sadık kalma ihtiyacı arasında bölünmüş hissediyorsunuz, Yengeç. Günün ilerleyen saatlerinde ay, Kova burcuna geçerken seks, dönüşüm, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizi harekete geçirecek ve sizin ve onlarınki arasında sürtüşme yaratacaktır. Bu nedenle, ister bekar olun, ister çoktan aşık olun, diğer ufukları keşfetme arzusu ve önceki taahhütlerinize sadık kalma arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Kendinize karşı nazik olun ve güvenle iletişim kurun.


Aslan Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ya da zaten romantik bir bağlantı içindesin, gerekli değişiklikleri yapmaya hazırsın, Leo. Şimdi, ay, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, günlük hayatınızı yansıtmak için bir vuruş yapın. Mevcut rutininiz neşe saçıyor mu? Yaşam alanınızı yenilemek veya belki bazı şeyleri biraz değiştirmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz, bu nedenle tatlınıza kış temizliği çılgınlığı konusunda bir fikir verin.


Başak Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birden fazla şekilde açıksınız. Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, aşk ve tutkuyla ilgili beşinci evinizde gezinmeye devam ederken, bedensel içgüdülerinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen temalara vurgu yaparak bu süre boyunca özellikle doğrudur. Ayın, sağlıklı yaşam, iş rutinleri ve günün ilerleyen saatlerindeki günlük durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizden geçişi ile, ayak işlerini yaparken bir sonraki boo’nuzda olmanız muhtemeldir!


Terazi Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Otoriter onuncu evinizin göksel hükümdarı olan ay, günün büyük bir bölümünde ev, aile, en derindeki duygular ve içsel temellerden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken, kendinizi özel biri için duygular yakalarken ve/veya parçalara ayırırken bulabilirsiniz. Duyguların, Terazi. Zaten eşleştiniz mi? Bazılarınız için bu, oturup ilişkinizin durumunu gerçekten düşünmek için harika bir fırsat. Duygusal ihtiyaçlarınız karşılanıyor mu? Venüs gerilemesi devam ederken, bu soru üzerinde kafa yorun.


Akrep Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünlerde oldukça akıcı konuşuyorsun, Akrep. Ve güneş, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinize enerji verirken, keskin analizlerinizden ve sezgisel bilgeliğinizden yararlanıyorsunuz. Yakalayış? Venüs retrosu, iletişim, düşünce süreçleri ve yerel çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinizde dolaşırken, doğru insan grubuna yanlış şeyler söyleme riskini alırsınız.


Yay Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün Oğlak burcunda ikametini tamamlayarak, istikrar arayan ikinci konfor, benzersiz mülkler ve değer sistemleri evini terk ediyor. Fazladan bir vardiya mı alıyorsunuz? Yağmurlu bir gün için bilinçli olarak para biriktirmenin yanı sıra, bu ay geçişi, öz değerinize sahip çıkmanız ve arzu ettiğiniz duygusal güvenliğe bağlı kalmanız için sizi teşvik ediyor. Bekar? Romantik bir bağlantı fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil, sadece kendinizi beslemenizi gerektiren kişisel meselelerle ve uzun vadede önemli olan şeylerle meşgulsünüz.


Oğlak Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs burcunuzla göz kamaştırmaya devam ediyor, aura alanınızı güzellik, çekicilik ve zarafetle süslüyor, Oğlak. Gittiğin her yerde güzel bir izlenim bırakıyorsun, ama bir yakalama var. Güzel Venüs hala geri harekette ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca öyle kalacak. Pek dürtüsel bir karakter değilsin, ama herhangi bir yeni ilişkiye atılmadan önce, müstakbel sevgilinin dünyana uygun olup olmadığını düşün. Bunun ötesinde, doğum gününüzün geri kalanının tadını çıkarın!


Kova Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, ay bugün daha sonra burcunuzdan geçmeye başlar ve ilk görünüm evinizi harekete geçirir. Şimdi, duygusal görüntüler için biri değilsiniz, ancak önümüzdeki birkaç gün için kalbinizin daha fazla kolunuzda olacağını görebilirsiniz. Ama endişelenme! Uzak cepheniz tehlikede değil, cazibeniz de yok. Aslında, potansiyel talipler, artan kırılganlığınızı çekici bulabilir. Venüs kapanış, rüyalar ve gizli gündemlerden oluşan gizli on ikinci evinizi ateşlemeye devam ederken, belki de bu dönemi bir aydınlanma kaynağı olarak görebilirsiniz.


Balık Burcu

3 Ocak 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok, Balık. Romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen dünyalar arasında ve özel gününüz hakkında hayaller kuruyorsunuz. birşey. Ama hayallerinizin alt üst olmasına izin vermemeye çalışın. Size bilinçaltınızda saklı olan sırları ve duygusal temaları açığa çıkarma fırsatı veriliyor. İzin verirseniz işler derinleşebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.