Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Ocak 2022

27 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 27 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, genişleme, bilgelik, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölge ile ilgili egzotik dokuzuncu evinizi harekete geçirerek bugün kendiliğinden Yay burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor. Huzursuzluk ve seyahat tutkusunun bir arada olduğu bugünün astro-havası, durum böyle olsun ya da olmasın, sizi ufka güvenle ve coşkuyla bakmaya teşvik ediyor. Umudunu kaybetme, Koç. Tek, ezici veya zaten romantik olarak bağlı, Ay'ın Balık'taki Jüpiter'e karesi – rüya gibi onikinci eviniz, kapanma, engellemeler, sırlar ve teslimiyet yoluyla – potansiyel olarak aşktaki ideal senaryonuz ile yön duygunuzu engelleyen illüzyonlar arasında sürtüşme yaratabilir. . Daha da önemlisi, şu anda iman etmeye çağrılıyorsunuz.


Boğa Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay'ın Yay burcuna geçişi ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz bugün, romantik partner(ler)inizin gizli alemlerini keşfetmeye çağrıldınız. Boğa, finansal, cinsel veya ruhsal olarak konuşursak, bugünün astro-havası size sevgilinizin zihninin, bedeninin ve ruhunun derinliklerinde yüzme fırsatı sunuyor. Kabul, gezegen yöneticiniz Venüs hala geri harekette, ancak kalp istediğini istiyor. Daha zorlu bir notta, Luna, onbirinci dernekler, topluluk ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla Jüpiter ile karşı karşıya gelecek ve birleşme arzusu ile genişlemiş topluluğunuzun inanç sistemleri arasında sürtüşme yaratacaktır.


İkizler Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, son zamanlarda Oğlak burcuna ve seks, birleşme ve işbirlikleriyle ilgili sekizinci evinize yeniden girdi ve ikinci bir bakış için benzer temaları geri getirdi. İkizler, birini tanıma sürecinde olabilirsiniz, ancak bu fırsata ne kadar açık olursanız, bağınız o kadar derinleşir. Üstelik, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla ayın kendiliğinden Yay'a geçişi üzerine, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temaların yanı sıra siz ve sevgilinizin uzlaşma yeteneği üzerinde daha fazla vurgu yapılacaktır. . Kontrol etme ihtiyacından vazgeç ve akışa devam et.


Yengeç Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayal etmekten vazgeçemeyeceğiniz büyük hayalleriniz var, ancak bilinçli olarak aşk hastası olmayı seçmek iş rutininizin önüne geçmeye başlıyor, Yengeç. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu özellikle bu dönemde dikkate alınması önemlidir, çünkü bugünün kendiliğinden Yay burcundaki ayı, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinize odaklanacaktır. Meydan okuma? Ay, maceralı dokuzuncu genişleme, bilgelik ve yüksek öğrenim eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Jüpiter ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Bugün huzursuzluk duyguları yaşadığınızı söylemek yetersiz kalır, bu yüzden musallat olan sınırsızlıktan uzak durun.


Aslan Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik bir deneyimin ateşinde özür dilemeden kendinizi şımartmak mı yoksa güvenli tarafta olmak için önceki taahhütlerinizi beslemek mi konusunda emin değilsiniz, Leo. Bu arada, bugünün Yay burcundaki ayı, romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizi harekete geçirecek ve sevgi dilinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen duygusal temalara daha fazla vurgu yapacak. Aşkınıza spontane bir şekilde yaklaşmayı mı düşünüyorsunuz? İki dünya arasında kalırken, karşılaştığınız zorluk, potansiyel olarak ayın kaotik karesinden Balık'taki Jüpiter'e – samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve işbirlikleri aracılığıyla – kaynaklanabilir.


Başak Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Diğer önemli olan Başak'a açılma konusunda rahat hissediyor musun? Bu, özellikle duygusal dünyanızla ilgili olarak dikkate alınması önemlidir, çünkü bugünün özgürlüğü seven Yay burcundaki ayı, en içteki duyguların ve aile meselelerinin dördüncü evinize odaklanacaktır, ancak dahası var. Dernekler, topluluk ilişkileri ve geniş ağdan oluşan onbirinci evinizin göksel hükümdarı Luna, kararlı ortaklıklarla ilgili yedinci eviniz aracılığıyla Balık burcunda Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Sevgilinizi ailenizin ve arkadaşlarınızın yanına getirip getirmemeyi mi düşünüyorsunuz? Belki önceden açıklamanız gereken bir şey vardır. Gerçekle yanlış gidemezsin.


Terazi Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen hükümdarınız Venüs, istasyonlar doğrudan Terazi'ye kadar günleri geri mi sayıyorsunuz? Kendinizi dışarı atmadan ve sinsi sinsi dolaşmaya başlamadan önce, bugünün astro-hava durumu, önceliklerinizi belirlemeye ve ördeklerinizi arka arkaya almaya teşvik ediyor. Örneğin, aklınızda birden fazla kişi olabilir ve kendinizi şımartmanın bir yolu olarak pervasız bir karar verebilirsiniz. Bu arada, bugünün kendiliğinden Yay burcundaki ayı, iletişim ve ani değişimlerle ilgili meraklı üçüncü evinize dokunacak ve bu süreçte Jüpiter ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Topraklanmış kalın ve özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda, aşırı hoşgörüden uzak durun.


Akrep Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Beni iyi dinle, Akrep. Bekar, aşık ya da tatlı arkadaşınıza aşık olun, bugünün astro-havası tamamen gerçeküstü olduğu kadar iyimser de, bu nedenle karar verme sürecinize gelince topraklanmış kalın. Örneğin, ayın kendiliğinden Yay ve istikrar arayan ikinci ev konfor, öz değer ve değer sistemlerinden geçen yolculuğunun ortasında, Ay, romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla Balık'ta Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Bir şey eklenmiyor mu? Belki de bu aşk hikayesi, konfor alanınızın dışına çıkmaktan fazlasını yapmanızı gerektiriyor. Asıl soru şu: Buna hazır mısın?


Yay Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Karar vermek, söylemek yapmaktan daha kolaydır, özellikle de taahhüt edilen yedinci evinizin, uzlaşmanın ve diğer önemli evinizin yöneticisi olan Merkür, sahiplenici ikinci konfor ve değerler eviniz aracılığıyla geriye doğru hareket ederken, ancak bundan daha fazla isteksiz davranıyorsunuz. Anladın mı, Yay. Örneğin, ay burcunuza geçtiğinde, genellikle duygusal dünyanızla daha fazla temas halinde olmaya teşvik edilirsiniz. Bununla birlikte, ay, duygusal olarak yönlendirilen en içteki duyguların dördüncü evindeki yolculuğunun ortasında, yaşamdan daha büyük gezegen hükümdarınız Jüpiter ile aynı anda yüzleşecek. Anlamı: Bir öfkeyle bastırılmış tüm duygularınızı serbest bırakmanız olasıdır, bu yüzden kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olun.


Oğlak Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kendiliğinden Yay burcunda parlıyor, aynı anda on ikinci kapanış evinizi, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıpları harekete geçiriyor, böylece hak ettiğiniz bir izin alıp almamayı düşünebilirsiniz. Ayın, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi de yönettiğini unutmayın. Bu nedenle, gecikmiş bir zihinsel sağlık günü geçirmiyorsanız, bebeğinizle bağımlı olmaya karar verebilirsiniz. Yakalayış? Luna, meraklı üçüncü iletişim ve düşünce süreci eviniz aracılığıyla Balık'ta Jüpiter ile yüzleşecek ve kafa karışıklığı ve belirsizlik duygularını tetikleyecek. Aklını boşalt, Oğlak.


Kova Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün kendiliğinden Yay burcuna ve sosyal odaklı onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygusuna giriyor ve seçeneklerinize daha yakından bakmanız için çağrılıyorsunuz, Kova. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, aşk hayatınızda bir inanç sıçraması yapıp yapmamayı ve belki de destek için en iyi arkadaşlarınıza güvenmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bu arada, diğerleriniz geniş ağınızdaki birine aşık olabilirsiniz. Bununla birlikte, ayın cömert Jüpiter ile karesi aynı anda aşırı hoşgörüyü veya karanlık tarafta güvensizlik duygularını tetikleyebilir.


Balık Burcu

27 Ocak 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkını sergilemeye hazır mısın, Balık? Hatırlayacağınız gibi, ay romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizi yönetir. Bununla birlikte, onuncu otorite eviniz, patron hamleleriniz ve dünyadaki itibarınız aracılığıyla kendiliğinden Yay burcunda parıldayacak. Bekar, aşık veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bu, aşk hayatınızda bir duruş sergilemeniz veya belki de romantik bir bağlantıda inisiyatif almanız için size çok iyi ilham verebilir. Daha zorlu bir notta, ay aynı anda burcunuzda Jüpiter ile kare olacak, bu nedenle aşırı hoşgörü ve zor tekliflerden uzak durun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.