Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Ocak 2022

23 Ocak Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 23 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İki tane alır, bu yüzden mutlu bir birleşme için, Koç. Bu arada ay, adalet arayan Terazi ve kararlı ortaklıklar ve bire bir bağlantılardan oluşan taviz veren yedinci evinizde gezinmeye devam ediyor. Tek veya romantik bir şekilde bağlantılı, Luna’nın geri giden Venüs’e karesi – ayın göksel yöneticisi – sevgi ve şefkat arzunuzu artırır. Yine de aynı şekilde, aşk bölümündeki değerlerinizi ve bu arzuların nereden kaynaklandığını düşünmeye çağrılıyorsunuz. Luna, Kova’daki görev yöneticisi Satürn ile uyumlu bir hizadayken, bir bağlantıyı sağlamlaştırırken özerkliğinizi ve bireysel özgürlüğünüzü göz önünde bulundurmanız çok önemlidir.


Boğa Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Terazi ile parıldayan ay ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı eviniz ile, muhtemelen günlük yaşam tarzınızı ve genel refahınızı çevreleyen temalara odaklanıyorsunuz, ancak daha fazlası var. . Bir şey ya da birini mi arıyorsunuz, Boğa? Uzun zamandır gecikmiş bir değişiklik yapmak istiyorsunuz, ancak bu süreçte üzerinde çalıştığınız bir şey var gibi görünüyor. Luna, Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunun ve macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizin ortasında gezegensel yöneticiniz Venüs ile yüzleşecek. Bu, adımlarınızın izini sürmenin ve stratejinizi yeniden çalışmanın zamanının geldiği anlamına gelir.


İkizler Burcu

23 Ocak 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, ilerlemeden önce gerçekleri topluyorsun. Örneğin, yaramaz gezegen yöneticiniz Merkür, özgürlüğü seven Kova ve dokuzuncu macera, genişleme, bilgelik ve yüksek öğrenim eviniz aracılığıyla gerilemeye devam edecek. Bu, geçmişinizden biriyle, özellikle de sizden uzakta olan biriyle yeniden bağlantı kurma olasılığınızı artırır. Başka bir notta, ay uyum arayan Terazi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor. Ancak, Venüs retrosu ile aynı anda kare olacak. Bu aşk hikayesi, işi zevkle karıştırmaya değer mi?


Yengeç Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri, en içteki hisler ve duygusal temeller üzerinde geziniyor ve güvenlik duygunuzun yanı sıra “evim güzel evim” tanımınızı çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Romantik ilginiz sizde de benzer duyguları tetikliyor mu, Yengeç? Luna, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Venüs’e geri giden zorlu bir karede otururken, özellikle aşk hayatınızın temeli ve bunun nihayetinde nasıl bir rol oynayabileceği konusunda derin bir iç gözlem içinde olabilirsiniz. genel istikrarınızda. Hayat bir kumar.


Aslan Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan Teraziniz ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden geçmeye devam ederek, odağınızı günlük çeşitli ve bire bir etkileşimlerinizi çevreleyen temalara kaydırıyor. Leo, özünde çapkınsın. Ama Ay’ın göksel hükümdarı Venüs, sorumlu altıncı günlük rutin eviniz aracılığıyla zaten geri hareket halindeyken, bu romantik karşılaşma işyerinde veya belki de düzenli olarak etkileşimde bulunduğunuz biriyle olabilir. Ayın, yüksek öğrenimle ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki yolculuğunun ortasında, yaralı şifacı Chiron’un tam karşısında oturacağını unutmayın. Aklını Yeni fikirlere açık tut; kendini şaşırtacaksın.


Başak Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan Terazi ve istikrar arayan ikinci konfor eviniz, para kazanma yetenekleri ve değer sistemleri aracılığıyla ışıldamaya devam ederek, güvenlik ve duygusal denge duygunuzu çevreleyen temalara vurgu yapar. Şu anki aşk ilginizde özgüveninizi tetikleyen bir şey var mı, Başak? Ayın, cinsel kimya, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları ile ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacağı düşünüldüğünde, bu zamanda yatırımlarınızla ilgili bazı sınırlar koymanız isteniyor. Bu, özellikle birlikte bağımlı bir durumda olan veya belki de bazı dış doğrulama arayanlarınız için geçerlidir.


Terazi Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzun üzerinde geziniyor ve bu da size kişisel yaşamınızda denge ve uyum geliştirme fırsatı sunuyor, Terazi. İster bekar, ister romantik olarak bağlı olun, duygusal iyiliğinize öncelik vermek bu zamanda özellikle önemlidir, çünkü ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve uzlaşma eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır. önemli diğerleri. Tarih kendini tekrar etme eğilimindedir, bu nedenle aşk hayatınızda sizi bu süreçte bazı sınırlar koymaya teşvik eden bir dejà vu yaşıyor olabilirsiniz. Duygusal tetikleyicilerinize dikkat edin ve muhakeme yeteneğinizi kullanın.


Akrep Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi’nin adalet arayan burcunda ve bilinçsiz onikinci kapanış evinizde, rüyalarda, gizli gündemlerde ve perde arkasındaki her şeyde parlıyor, bu da dinlenmeye, geri çekilmeye ve enerjinizi yeniden doldurmaya çağrıldığınız anlamına geliyor. Akrep, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, Oğlak burcunda geri giden Venüs – iletişim sektörünüz aracılığıyla – geçmişinizden biriyle temas halinde olduğunuzu, ancak işleri düşük seviyede tuttuğunuzu veya belki de gizlice yeni bir romantik teklif ortaya koyduğunuzu önerebilir. hislerin olan birinden Her iki durumda da, kesin olan bir şey var: İşleri sessizce ve stratejik bir şekilde yapıyorsunuz.


Yay Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seçeneklerini araştır, ama kendini eksik satma, Yay. Örneğin, ahenk arayan Terazi’den geçen ay ile – sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla – şaka yapma, sosyalleşme ve kendinizi çevreleme havasındasınız. benzer düşünen birey grupları, ancak bir yakalama var. Ay’ın yöneticisi Venüs, Oğlak burcunda ve ikinci özsaygı evinizde gerilemeye devam ediyor, bu da değerlerinizin bu zamanda çok iyi test edilebileceği anlamına geliyor. Bu nedenle, öz değerinize sahip çıkmak ve en iyi kararınızı kullanmak önemlidir.


Oğlak Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi şeridinde kal, Oğlak. Ay, adalet arayan Terazi’de ve dünyadaki kamusal kişiliğin ve otorite anlayışının otoriter onuncu evinde gezinmeye devam ederek, odağınızı uzun vadeli hedeflerinizi ve geleneklerinizi çevreleyen temalara kaydırıyor. Profesyonel yaşamınızda kişisel konulara odaklanamayacak kadar çok mu çalışıyorsunuz? Anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’un tam karşısında olacaktır. kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında bir denge geliştirmek için.


Kova Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, diplomatik Terazi ve macera, bilgelik ve yüksek öğrenimden oluşan geniş dokuzuncu evinizde parıldarken, inanç sistemlerinizi ve dünyevi girişimlerinizi çevreleyen temalarla normalden daha fazla meşgul olma ihtimaliniz var. Kova, bilinçli olarak bazı planları kendine saklamayı mı seçiyorsun? Luna, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan konuşkan üçüncü eviniz aracılığıyla, yaralı şifacı Chiron’un tam karşısında oturuyor olacak, bu da sizin gerçeğinizi söylemeniz ve bireysel inanç sistemleriniz için yer ayırmanız için çağrıldığınız anlamına geliyor. önemli diğerinizin onaylayıp onaylamadığı.


Balık Burcu

23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirerek, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Bununla birlikte, ayın göksel hükümdarı Venüs ile, onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Oğlak burcunda geri hareket ederken, geçmişinizden biriyle yeniden bağlantı kurabilir veya belki de bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi keşfedebilirsiniz. Sezgisel olarak doğru olduğunu bildiğin şeyi reddetme, Balık. Ayrıca ay, aşk, tutku ve kalbinizin arzularıyla ilgili beşinci evinizi yönetir, bu yüzden kendinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.