Balık Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Balık burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Beyniniz birbiriyle çelişen düşüncelerle dolu, ancak bunların sizi eşyalarınızı çalmaktan ve birkaç göze çarpmaktan alıkoymasına izin vermeyin. Bu fikirler sizin yardımınız olmadan kendi kendine çözülmek zorunda kalacak.


23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Size doğruyu söyleyen insanlarla daha fazla zaman geçirin çünkü bu sizin için iyi.


23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yakın ilişkilerinizde değersiz ve takdir edilmemiş hissettiyseniz, bu sabah Terazi ayı, Venüs ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir t-kare oluştururken drama kendini gösterebilir. Bu hayal kırıklıklarını yakın ilişkilerinizde dile getirmekten çekinmeyin, ancak konuyu sakin ve diplomatik bir yaklaşımla ele aldığınızdan emin olun. Sevdikleriniz konuyla ilgili savunmaya geçmeye başlarsa, gerilimin yatışma şansı olana kadar geri adım atmanızın zamanı gelmiş olabilir. Neyse ki, bu akşam Ay, Satürn’ü stabilize etmek için destekleyici bir bağlantı oluşturduğunda, ilişkilerinizdeki çatlakları yatıştırmanıza yardımcı olacak şekilde değişecek.


23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Özellikle yenilikçilik ve özgünlük için yeteneklerinizden emin değilseniz, Merkür gerilemesi sırasında zihinsel sis gerçekti. Balıklar, sıra dışı fikirlerinizin veya yöntemlerinizin şu anda kariyerinizde size nasıl hizmet edebileceğinden emin olamazsınız. Ancak bugün Güneş Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında kendinize olan güveninizi bulabilirsiniz! Kavuşma, zihinsel sisi bir anlığına temizler ve size içinizdeki çılgın dehayı iş yerinde güvenle kullanma şansı verir. Eksantrikliklerinizi gösterin. Kariyerinizde öne çıkmanıza yardımcı olabilirler!


23 Ocak 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirerek, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Bununla birlikte, ayın göksel hükümdarı Venüs ile, onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Oğlak burcunda geri hareket ederken, geçmişinizden biriyle yeniden bağlantı kurabilir veya belki de bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi keşfedebilirsiniz. Sezgisel olarak doğru olduğunu bildiğin şeyi reddetme, Balık. Ayrıca ay, aşk, tutku ve kalbinizin arzularıyla ilgili beşinci evinizi yönetir, bu yüzden kendinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.