Aslan Haftalık Burç Yorumları (3 Ocak – 9 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Aslan burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gizliden ilgi odağına gidebilirsiniz. Leo, diğerleri görülmene yardım etmek için harekete geçiyor.

2 Ocak Pazar günü güneş Oğlak burcundayken, günlük uğraşlar evinizde, ortaklıklar evinizde Satürn’ün Kova burcunda yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Aynı zamanda Oğlak burcundaki yeni ay. Leo, bugün iş arkadaşların ve hayatındaki insanlarla biraz hayal kırıklığına uğramış olabilirsin. Topu taşıyor gibisin. Aslında, tüm oyunu umursuyorsun gibi görünüyor. Etrafınızdaki herkes, onlar bankta otururken bile sizden amigoları olmanızı istiyor. Bugün, işler rahatsız edici ve adaletsiz görünüyor.

3 Ocak Pazartesi günü, Balık burcundaki Jüpiter, kaynak ve yatırım evinizde, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Emekliliğiniz veya uzun vadeli birikimleriniz söz konusu olduğunda bir yol ayrımında olabilirsiniz. Büyükbabanızın yüzünü güldürecek yatırım türüyle denenmiş ve gerçek, geleneksel bir yol var. Ya da bir arkadaşınızı takip ederek para kazanmanın alışılmadık yollarına gidebilirsiniz. Yenilik her zaman en iyi yol olmasa da seçeneklerinizi baştan sona keşfetmek her zaman iyi bir fikirdir. Araştırma zamanı.


Aslan Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çok fazla kalbiniz var ve herkes bu haftanın başlarında, pozitif duygusal enerjinizin zenginliğini kitlelerle paylaşırken ve paylaşırken bunu görecek. Çarşamba günü kendinizi biraz dizginleyecek ve hayatla geldiği gibi başa çıkmaya çalışacaksınız. Kendi başınıza rahatlamak için cazip olacaksınız ve belki de yapmalısınız. Cuma günü, dünyaya geri dönecek ve arkadaşlarınızla harika vakit geçireceksiniz. İşin içinde bir parti varsa, bu bir patlama olacak. Eğer yoksa, bir tane atın.


Aslan Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, Merkür'ün 1 Ocak'ta ortaklıklar ve Kova ile ilgili yedinci evinize kaydığı ve sizi daha fazla ilişki odaklı olmak istemesine neden olan tatlı her şeyin kulağınıza fısıldadığını fısıldamasıyla başlar. İkinci aydaki yeni ay sırasında heyecan verici yeni bir ortaklığa kafa kafaya dalabilirsiniz. Ancak, özellikle beşincisinde, diğer yarınızın koyduğu sınırları gördüğünüzde yavaşlamaya karar verebilirsiniz. Venüs'ün tüm ay süren geriye doğru yolculuğu, bu güç mücadelesini başlatıyor, size bireyselliğinizi ortaya koyma ve kendinize ait bazı sınırlamalar koyma konusunda güven veriyor. Belki de ilişkilere nasıl yaklaşmak istediğinizi yeniden değerlendirmeniz için harika bir zaman. Birbirinize her şeyinizi verseniz bile, sürekli tartışmak ve kavga etmek, geçici olarak durumdan kaçma isteği uyandırır. İyi haber şu ki, bu sınırları yerinde tuttuğunuz ve onlara bağlı kalmadığınız sürece ilişkilere ve beşincisine yaklaşma şeklinizle uzlaşacaksınız. Çoğu zaman, ortaya koyduklarınızı dinlemeyerek kendiniz ve başkaları için koyduğunuz sınırları göz ardı etme eğilimindesiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.