Aslan Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Aslan burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha iyi bir yönde ilerliyorsunuz. Leo, büyük ilerleme kaydediyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin ilişkiler evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bu, aşkı aramak için en iyi günlerden biridir. Leo, daha önce tanıştığın birine, belki bir çevrim içi arkadaşlık sitesi aracılığıyla ulaşabilirsin. Değiştiklerini söyleyen ve tekrar denemek isteyen eski bir sevgili size yaklaşabilir. Aşk hayatınız hakkında önerilere açık olduğunuzu arkadaşlarınıza ve ailenize bildirmeyi düşünün.

Aynı gün, risk alma evinizdeki Yay burcundaki Mars, kariyer evinizdeki Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Kafanız aşk düşünceleriyle o kadar dolu olabilir ki işe gelmeyi unutabilirsiniz. Ya da küçük bir romantizm için gizlice kaçmak için kancayı oynamayı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bugün işinizle hızlı ve gevşek oynamak için iyi bir gün değil. Bu, CEO’nun sizi aradığı gün olabilir.


Aslan Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı için aklınızda çok şey var, ancak arkadaşlarınız size ne yapmanız gerektiğini düşündüklerini söylerken kendinizi tutmaya ve dinlemeye çalışın. Onların tavsiyeleri daha sonra nakit paradan daha değerli olacak. Ne yaptığınızı çok fazla düşünmeden Perşembe ve Cuma günleri arasında ilerliyorsunuz, ancak sonunda farkında bile olmadan tüm doğru aramaları yapıyorsunuz. Muhteşem bir hafta sonu bekleyin. Varlığınızla süslemeyi seçtiğiniz herhangi bir toplantı, soğuk ölçekte birkaç adım atlayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.