Akrep Haftalık Burç Yorumları (3 Ocak – 9 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta A noktasından B noktasına nasıl gidileceğini görüyorsunuz. Akrep, yerlere gidiyorsunuz.

2 Ocak Pazar günü, iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki güneş ile, aile evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e yarı-sekstil yaparak hafta başlıyor. Aynı zamanda Oğlak burcundaki yeni ay. Bugün yanlış iletişimler meydana gelebilir. Akrep, çocuklarınızdan birinin alma koordinatlarını içeren önemli bir mesajı kaçırabilirsiniz, bir telefon görüşmesi, birini zamanında havaalanına götürmek için ihtiyacınız olan ayrıntıları içeren bir sesli mesaja gidebilir veya önemli bir konuda yanlış anlaşılmış olabilirsiniz. . Bu, diğer kişinin sizi anladığından emin olmak için kontrol etmek ve yeniden kontrol etmek için bir gün. Ayrıca, telefonunuzun bugün şarj olduğundan emin olun.

3 Ocak Pazartesi günü, Balık burcundaki Jüpiter, romantizm evinizde, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Bir aşk ilişkisi söz konusu olduğunda önünüzde büyük bir karar olabilir. Akrep, geri çekilip ortalığı sakinleştirmeye mi yoksa eğilip bunun ne kadar ileri gidebileceğini görmeye karar veriyor olabilirsiniz. Çok meşgul olabilirsiniz, artıları ve eksileri gerçekten tartmak için zamanınız yok. Öte yandan, bu durumu aklınızdan çıkaramıyor gibisiniz. İyi bir çözüm elde etmek için bir kuralı çiğnemeyi düşünün. Bugün normalde yapacağınızın tam tersini yapmak için iyi bir gün.


Akrep Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri hayat senin için oldukça tuhaf olacak ama sana ne kadar borçlu olurlarsa olsunlar insanlardan iyilik bekleme. Tamam. Bunu gayet iyi atlatacaksın. Hafta ortası itibariyle, arkadaşlarınız birlikte hareket edecekler ve yarım kalan herhangi bir temizlik varsa, işleri temizlemenize yardımcı olabilecekler. Hafta sonu küçük bir şey canınızı sıkacak. Hiç ortaya çıkmayabilir ve zaten o kadar da önemli değil.


Akrep Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, çoğunlukla 1 Ocak'ta güneş ve Uranüs hizalanması nedeniyle zaman zaman hem dağınık hem de psikolojik olarak zorlayıcı hissedilebilen eklektik bir enerjiye sahip. bireysel işleme için hepimiz için biraz daha kolay. 1 Ocak'ta Merkür havadar Kova burcuna girerken, ilişkiler anlamlarına ve taahhütlerine daha güçlü bir şekilde bakıyor. Bu, kişinin zihninin kendi arzularından etkilendiği bir zamana işaret edecek. Belki de önümüzdeki haftalarda gerçek saplantı noktasına bir şeyler olmasını diliyorsunuz. Herkesin de bu titreşimleri hissedeceğini unutmayın, bu yüzden yalnız değilsiniz. Bu enerji ile bazı kazançlar ve kayıplar gelebilir. Oğlak burcunda geri giden Venüs, Neptün puslu Balık'tayken hala güzel açıda olduğundan, şu anda herhangi bir eylemde bulunamadığınızı hissedebilirsiniz. Bu kendi zihninizde bir hapishane gibi görünebilir ve bu mini fırtınada nasıl yol alacağınıza karar vermek size kalmış. Gerçek şu ki, merakın ve yaratıcılığın hüküm sürmesine izin verdiğiniz sürece durdurulamaz olacaksınız. Kendinize karşı sert olduğunuzda, duygusal bir bataklığa sıkışmış gibi hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.