Akrep Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sözlerin başkaları tarafından duyuluyor. Akrep, kendini anlatıyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin evinizde ve ailenizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Ailenizden biri, yaptığınız her şey için takdir ve hayranlık ifade ederek size gelebilir. Bu, daha önce söylemedikleri için özür dileyen diğer aile üyeleri tarafından tekrarlanacak. Akrep, evdeki çabalarınız için muhtemelen bazı ödüller alacaksınız.

Aynı gün, para evinizdeki Yay burcundaki Mars, ilişkiler evinizdeki Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Akrep, bugün sizin ve eşinizin finansal konulardaki farklılıkları nedeniyle dikkatinizin dağılması çok kolay. Muhtemelen farklı hedefleriniz, farklı risk toleransı düzeyleri ve farklı deneyim düzeyleriniz vardır. Ve bu enerjiyle, tartışmak için bir cazibe var, ancak servetinizi nasıl artıracağınız hakkında bir yetişkin sohbeti yapmak için oturmak daha iyi olurdu.


Akrep Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı, işlerin uzunca bir süre nasıl gideceğini belirler ve sonuç büyük ölçüde size bağlıdır. Yine de güvenli oynayın. Büyük riskler bir süre için işe yaramaz ve enerjiniz en iyi şekilde başka şeyler için korunur. Enerji seviyeleriniz Perşembe ve Cuma günleri büyük oranda artacak, bu nedenle hafta sonuna kadar çok şey yapabilmeyi bekleyin. O zaman iş bir sorun olabilir. Beklenmedik bir şekilde aranabilir veya önümüzdeki Pazartesi veya sonrasına kadar hiçbir anlam ifade etmeyecek bazı haberler alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.