Akrep Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Akrep burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri sana komik bakarsa, muhtemelen havaya uçarsın, bu yüzden insanların yolundan uzak durmasını bildiğinden emin ol. Sonra tekrar, belki bir şeyleri sallamanın zamanı gelmiştir ve bunu yapacak kişi sadece sizsiniz.


23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cazibenizi bugün kanalize edin – iyi zamanlanmış bir şaka, güçlü insanların sizi fark etmesini sağlayabilir.


23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Mumu her iki ucundan da yakıyorsanız, bugün Terazi ayı gökyüzünde sert bir t-kare girdiğinde size yetişecektir. Bu titreşimler sizi fiziksel, duygusal ve zihinsel düzeyde vuracak ve stresin neden olduğu yorgunluk üçlüsü ile sonuçlanacaktır. Hepimiz senin güçlü ve dirençli olduğunu bilsek de küçük Akrep, arada bir molaya ihtiyacın olduğunda bunu kabul etmende sorun yok. İhtiyacın olursa yardım istemekten utanma ve günü, son birkaç gün içinde oluşan gerilimi gevşeterek ve salıvererek geçirmeye yemin et.


23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, Merkür gerilemesi zihninizi eve geri çağıracağından, özel hayatınız profesyonel hayatınızdan uzaklaşmış olabilir. Yani, evde çeşitli yönleri yeniden çalışarak ev işlerinizi yeni işiniz haline getirebilirdiniz. İlham veya netlikten yoksunsanız, bugün Merkür gerilemesi Kova’da güneşle kavuştuğunda gelebilir. Bununla birlikte, burcunuz bağlaçla kare yapar, bu da başlangıçta ev içi görevlerinizle ilgili bu tür benzersiz fikirlere veya görüşlere karşı koyabileceğiniz anlamına gelir. Aklınızı yolunuza çıkan fikirlere açık tutmak en iyisi olacaktır!


23 Ocak 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi’nin adalet arayan burcunda ve bilinçsiz onikinci kapanış evinizde, rüyalarda, gizli gündemlerde ve perde arkasındaki her şeyde parlıyor, bu da dinlenmeye, geri çekilmeye ve enerjinizi yeniden doldurmaya çağrıldığınız anlamına geliyor. Akrep, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, Oğlak burcunda geri giden Venüs – iletişim sektörünüz aracılığıyla – geçmişinizden biriyle temas halinde olduğunuzu, ancak işleri düşük seviyede tuttuğunuzu veya belki de gizlice yeni bir romantik teklif ortaya koyduğunuzu önerebilir. hislerin olan birinden Her iki durumda da, kesin olan bir şey var: İşleri sessizce ve stratejik bir şekilde yapıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.