Akrep Burç Yorumları 22 Ocak 2022

Akrep burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kanepeden kalk ve dışarı çık. Temiz hava sizi doğrultacaktır. Yürürken aklınıza gelen kısacık düşünceleri yazın. Sulu bir şey bulmak zorundasın.


22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal çevrenizdeki tuhaf davranışlar artık göz ardı edilemez. Başa çıkmak.


22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün kozmik iklimi size ev sahipliği yapmanız için mükemmel bir göksel ortamı sunacağından, sevdiklerinizi geç bir brunch için mekanınızda bir brunch için davet etmeyi düşünün tatlı akrep. Bu duyguları gerçekten ifade etmek zorunda kalmadan özen gösterin. Ancak, öğleden sonra sona ermeden ve Ay Terazi’ye geçmeden önce herkesin toplanıp yola çıkmaya hazır olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. Bu Ay yerleşimi sizi sessiz bir baş boşluğuna sokacak ve bu da sosyalleşme kavramını çok daha az çekici hale getirecek.


22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir adım geri at ve kendini kontrol et, Akrep. Ay, bugün uyum arayan Terazi’de resmi ilk çıkışını yapıyor, bilinçsiz on ikinci evinizi, hayallerinizi, gizli gündemlerinizi ve perde arkasındaki her şeyi ateşliyor, ama dahası var. Bunun Venüs tarafından yönetilen bir ay olduğu göz önüne alındığında, Venüs’ün meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunu düşünmek önemlidir. Bununla birlikte, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün astro-havası altında bir tür aydınlanma kazanmaya eğilimlisiniz. Bu mesaj ya beklenmedik bir şekilde gelebilir ya da belki de bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeye ışık tutabilir. Anlayışını kullan.


22 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Terazi için Başak’tan ayrılırken, bugün daha az dışa dönük ve daha içe dönük hissedebilirsiniz. Akrep, ay enerjisi bilinçaltınızın gizli yeteneklerini ve zayıflıklarını vurgular. Harekete geçmek istediğinizi bilmenize rağmen bugün özellikle kararsız hissedebilirsiniz. Ay, inisiyasyonu arzulayacak – ama onaylanmadan değil. Ayrıca iş hayatınıza nasıl biraz daha huzur, güzellik ve bağlılık katabileceğinizi merak edebilirsiniz. Venüs’ten ilham alın ve büyülü bir şey yaratmak için meslektaşlarınızla birlikte çalışmak için ay enerjisinin ışık özelliklerinden yararlanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.