Yengeç Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Yengeç burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, heyecan verici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Yengeç, ufkunu genişletiyorsun. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, risk alma evinizde, ilişkiler evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, bu yeni biriyle tanışmak için iyi bir enerjidir, belki de kör bir tarihte, bir çöpçatanlık hizmeti veya çevrimiçi bir flört platformu aracılığıyla. Zaten çıkıyorsanız, gelecek hakkında konuşmaya başlamanın zamanı geldi. Uzun vadeli planlar hakkında bazı ipuçları bırakabilir veya cesur davranabilir ve gelecek yıl birlikte yaşamayı önerebilirsiniz. 7 Aralık Salı günü iş ve rutin evinizdeki Yay burcundaki Merkür, eğitim evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek için çalışma alışkanlıklarınızı geliştiriyor olabilirsiniz. Çok fazla veriyi hatırlamak için bir rutin veya süreç bulabilirsiniz. Yengeç, Anki bilgi kartları kullanıyor veya benimle çalışma videoları izliyor olabilirsin. Neptün sınırları ortadan kaldırdığı için notlarınızın üzerinde uyumak ve ozmoz yoluyla beyninize ne kadarının girdiğini görmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcundan geçerken haftanın ilk bölümünde tamamen işiniz olacak. Bu enerjiyi, statünüzü yükseltmenize ve gelecekte daha iyi arkadaşlar çekmenize yardımcı olabilecek profesyonel hedeflerinize odaklanmak için bir fırsat olarak kullanın. Şu anda özel biriyle ilgileniyorsanız, iş ve romantizm arasındaki dengeyi bulmak için bu kozmik iklimi bir bahane olarak kabul edin. Luna eksantrik Kova'dan geçtiğinde, çılgın tarafınız hafta ortası oynamak için ortaya çıkacak. Bu, flört profilinizi güncellemek veya gözünüze çarpan biri varsa benzersiz bir deneme yapmak için mükemmel bir zaman. Zihniniz tüm silindirlere ateş edecek ve esprili şakalar, ilişkilerinize derinlik kazandırmanıza yardımcı olacak. Haftanın kapanışı ve ayın sulu Balık'taki yolculuğunun ortasında, empatik doğanız ve psişik yetenekleriniz biraz güçlenecek. Sizi çevreleyen enerjiyi aşırı derecede emersiniz, bu da yalnızca olumlu etkiler ve gerçek kalplerle zaman geçirmenizi önemli kılar. Bu hafta sonu biri sizi yanlış şekilde ovuyorsa, içgüdülerinize güvenin ve onlara daha fazla zaman vermeyin. Sezginiz güçlü. Başkalarının iyi yanlarını görebilseniz bile, oraya ulaşmak için kötü katmanları kaldırmak istemediğinize güvenin.

Yengeç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeç burcu, bu hafta iş yerinde yükselmeniz için size meydan okuyacak. Sanatsal ifadenizin daha fazlasını işinize yatırmaya hazır mısınız? 5 Aralık Pazar günü Mars, Plüton ile altmışlık açı yaptığında ani bir rekabet çizgisi ortaya çıkabilir. Denetçiler veya kafanız sayesinde rekabet yerinde olabilir. Her iki durumda da, profesyonellik dışı ilişkilerinizi ve sözleşmelerinizi olumlu yönde değiştirebilecek yeteneklerinizi göstermek için motive olursunuz. Altmışlık birkaç gün sürecek, bu yüzden tutkunuzdan en iyi şekilde yararlanın! Mars ayrıca haftanın büyük bölümünde Jüpiter'le kare açı yapacak ve bu da yaratıcı çözüm gerektiren bir soruna işaret ediyor. Tutku projelerinizi uygulanabilir kılmak için zamandan, enerjiden ve hatta paradan ödün vermeniz gerekebilir. Neyse ki, uzlaşmaya ne kadar istekli olursanız, projeleriniz işte o kadar çok dönüşebilir! İlk ilerleme, 9 ila 11 Aralık Perşembe günleri arasında Venüs'ün Plüton ile kavuşum yapacağı haftanın sonunda yakın olabilir. Bağlantı, ilişkilerinizde ve sözleşmelerinizde sahip olduğunuz gücü kabul ederken istikrarlıdır.

Yengeç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tüm dikkatler üzerinizde olacak ve zamanla yapmayı seçtiğiniz hemen hemen her şey için kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Hafta ortasında dışarıdaysanız veya çevrimiçi alışveriş yapıyorsanız, nakit veya kartınızı yatırmadan önce çekici görünen herhangi bir şeyi satın almaya gücünüzün yettiğinden emin olun. Hafta sonu ve ötesine geçiş, ev arkadaşları ve komşularla bağlantı kurmak ve sadece ana üssün etrafında tekmelemek için mükemmel olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.