Kova Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Kova burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeyler değişiyormuş gibi görünebilir, ama aslında zihniniz bakış açısını değiştiriyor. Bu, işe veya okula odaklanmayı zorlaştırabilir, ancak yakında yeni bir denge bulacaksınız.


6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman benzersiz olmaya çalışmak yorucu olabilir. Bugün kalabalığın yanına git.


6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova, bugün gerçek dünyanın taleplerinden kendinize biraz boşluk bırakın. Ay’ın yalnız Oğlak burcundaki varlığı, sizi biraz kaliteli yalnız zaman geçirmeye teşvik eder ve bu da, dinlenme ve iyileşmeyi yakalamak için ideal bir gün olmasını sağlar. Luna’nın yürekten Venüs ve duygusal olarak ham Plüton ile buluşması, sizi doğrudan bir yaklaşım ve tam olarak kavramak için çok fazla derin düşünme gerektiren rahatsız edici ilişki sorunlarıyla uğraşırken bulmanız muhtemeldir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anda telefona gelemezsin Kova. Basit; sadece profesyonel konularla meşgul değilsiniz, aynı zamanda size hizmet etmeyen ruhsal enerjilerden kurtulma sürecindesiniz. Her ne kadar ay, Venüs ve Plüton’un konumu göz önüne alındığında – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – skandal aşk hikayesini seçmeye ve gizlice her şeyin heyecanını yaşamaya karar verebilirsiniz. Diğerleriniz de eski sevgililer ve/veya karmik alevlerle karşılaşabilir ve belki de bu süreçte havayı temizleyebilirsiniz. Alt çizgi? Arınıyorsun.


6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a seksen yapmaya devam ettikçe yeteneğinizi sergilemek daha kolay hale geliyor. Kova burcu, lider olma ve mesleğinize yapı aşılama beceriniz bu uyumlu altmışlık sırasında daha da dikkat çekiyor! Ancak, Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için bazı potansiyel sorunlar olabilir. Kariyerinizde nispeten iyi gidiyor olsanız da, gizli yetenekleriniz sayesinde, kendiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Mesleki durumunuzla özdeşleşmede sorun yaşayabileceğiniz için bazı bilişsel uyumsuzluklar olabilir. Ancak kare, kariyerinizde daha fazla kendini ifade etme gücüne sahip olduğunuzu gösterir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.