Kova Burç Yorumları 31 Aralık 2021

Kova burcunun 31 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 31 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hareketlerden geçmekle ilgilenmiyorsunuz. Sadece kovalamayı kesmeyi ve o kişiye ne düşündüğünü veya hissettiğini önceden sormayı tercih edersiniz. Direkt olmak için iyi bir gün.


31 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu vahşi yıl neredeyse bitti, Kova! 2021 profesyonel ve kişisel bir sersemlikti. Geçiminiz için sahip olduğunuz beklentileri ve hedeflerinizi karşılamanız için sizi olgunlaşmaya zorlayan üç Satürn-Uranüs karesi sayesinde özellikle stresli hissetmiş olabilirsiniz. Ayrıca, tutulma ekseni hayalleriniz, ağ oluşturma fırsatları, profesyonel tutkularınız ve işte yaratıcılığınızı sergilemeniz için oldukça katalizör olabilir. Şans eseri, bugün Mars’a altmışlık Satürn ile 2022 hakkında daha umutlu hissedebilirsiniz. Mesleki hayallerinize ulaşmak veya ağınızı genişletmek için birkaç NYE hedefi bulmak için altmışlığı kullanın.


31 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenizi değerlendirin, çünkü etrafınızdaki güçleri anlamanız gerekir.


31 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, arkadaşlarını toplama ve Yılbaşı planları yapma sorumluluğu bugün sana düşebilir, çünkü Yay burcunda şu anda senin burcunda kamp kuran sorumlu Satürn ile bir bağlantı var. Evinizde ağırlamayı planlıyorsanız, konuklarınızla günün erken saatlerinde check-in yapın, böylece kimi bekleyeceğinizi ve misafir getirip getirmediklerini tam olarak öğrenebilirsiniz. Dışarıda bir gece geçirmeyi planlıyorsanız, ulaşım lojistiğinizi önceden planlayın, böylece yoğun seyahat zamanlarında sizi ve arkadaşlarınızı almak için taksi veya yolculuk hizmeti beklemek zorunda kalmazsınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.