Kova Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Kova burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezginize güvenin ve hayallerinize çok dikkat edin, Kova. Macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinizin göksel hükümdarı Merkür, gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla güç merkezi Plüton ile yıllık kavuşumuna yaklaşıyor. İster bekar, ister alıngan, ister özel birine aşık olun, aşk hayatınızdaki sonraki adımlarla ilgili olarak muazzam bir içgörü kazanıyorsunuz. Ve, Akrep’ten geçen ay ve otoriter onuncu eviniz ile, bir durumda üstünlük sağlamakta sorun yaşamazsınız. Asıl soru şudur: Sıçramaya hazır mısınız?


29 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük düşünün ve ne olduğunu görün. Yaşadığınız dev toplumsal kitleyle normalden çok daha fazla temas halindesiniz. Bu farkındalığı, hayalinizdeki iş için bir randevu veya röportaj yapmak için kullanabilirsiniz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs geri giden Plüton kavuşumu bilinçaltınızı etkilediğinden son birkaç hafta özellikle stresli olabilirdi. Umarım, bu geçişi güç hareketleri yapmak için kullandınız. Neyse ki, geri giden Venüs şimdi bilinçaltı sektörünüzde Merkür ile kavuşum yapıyor ve sizi deliliğiniz için bir yöntem bulmaya teşvik ediyor. Kova, her iki bağ arasında, kariyerinizin geleceğini biraz takıntılı bir şekilde düşünüyor olabilirsiniz. Bu devam ederken, başarı için planlarınızı, yöntemlerinizi ve stratejilerinizi yenileyerek biraz iyimser kalmaya çalışın. Bu beyin fırtınası sezonunu doğru kullanırsanız, kariyer yolunuz hakkında inanılmaz bir fikir sahibi olabilirsiniz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, grubunuz içinde yeni bir rol üstlenmeniz istenebilir – adım atın.


29 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, bu sabah yönetici gezegenleriniz Satürn ve Uranüs ile t-karesine giriyor ve bu, evinizde ve profesyonel yaşamınızda hayal kırıklıklarına neden olabilir. Kendinizi ev işlerine ve çalışmaya çok fazla adadığınızı, tutku projeleri peşinde koşmaya ve hatta öz bakıma zaman ayırmadığınızı hissedebilirsiniz. Şu anda ele alınması gereken sorumlulukların üstesinden gelmek için elinizden gelenin en iyisini yapın – ancak acil olmayan görevleri başka bir güne zorlamak için kendinize izin verin. Neyse ki, Merkür ve Venüs arasında yararlı bir bağlantı, ihtiyaç duyulan yerlerde sınırları belirlemenize yardımcı olabilir, bu nedenle üstlenmeye hazır olmadığınız herhangi bir ek işe “hayır” demekten kendinizi kötü hissetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.