Kova Burç Yorumları 28 Aralık 2021

Kova burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Jüpiter’in burcundaki son günü olduğu için şanslı, bu yüzden bu müreffeh enerjinin boşa gitmesine izin verme, Kova. Bekar ve romantizm mi arıyorsunuz? Yoğunluğu seven Akrep’ten geçen ay ve hırslı onuncu otorite eviniz, profesyonel konular ve dünyadaki itibarınızla, kariyerinizi ve uzun vadeli çabalarınızı çevreleyen temalara aşırı derecede odaklanabilirsiniz. Yine de, Luna’nın burcunuzdaki her şeye gücü yeten Jüpiter ile yaptığı üçgen açı, size bir yük kaldırma izni veriyor. Bununla birlikte, daha olumlu bir kayda göre, bir aşk durumuyla ilerlemek için daha fazla ilham ve motive hissediyor olabilirsiniz. Mars ayrıca Satürn ile uyum içindedir, bu nedenle sonraki adımlarınızda stratejik davranıyorsunuz.


28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Fazla zarar vermemek için bu kredi kartlarını dondurucuya koymak isteyebilirsiniz. Tehlikeli bir şekilde sınırlarınıza yakınsanız, şimdi yapılacak en iyi şey kendinizi dizginlemek.


28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, ilkbaharın sonundan yaz ortasına kadar, nispeten zor bir yıldan bir mola gibi hissedebilirdi. Ne de olsa, öğrenmeniz gereken Satürn dersleri yılınızdı, bu yüzden bu kısa dönem daha iyimser hissettirebilirdi. Geri dönüş yapmak için buna hazır olun! Bugün Jüpiter, üzerinizdeki kozmik gerilimi kıran Balık burcuna giriyor. Jüpiter sihrini çalışırken, para ve değer sektörünüz bundan faydalanır. Jüpiter’in şansı bir zam, daha şişman maaş çekleri ve diğer finansal kazançlar gibi görünebileceğinden, muhtemelen 2022’deki en şanslı burçlardan birisiniz.


28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Odaklandığınız sürece, şimdi harika şeyler gerçekleştirebileceksiniz.


28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün uyuma şansınız varsa, alın! Terazi burcu bu sabah bir dizi sert açıya girecek, bu da herkesi kesinlikle ekşi ve asabi bir ruh haline sokacak. Neyse ki, Luna, evrenle güzel ve ödüllendirici bir şekilde yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olan, uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu öğleden sonra vibe yükselecek. Bu kozmik iklimin sezginizi güzel bir şekilde güçlendireceğinden emin olun, bir meditasyon seansı almaya çalışın veya kendiniz için bir Tarot yayılımı yapın. Akşamın ilerleyen saatlerinde Jüpiter burcunuzdan ayrılacak ve önümüzdeki yıl mali durumunuzu artıracağı kesin olan Balık burcuna girecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.