Kova Burç Yorumları 27 Aralık 2021

Kova burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 27 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir arada tutmaya mı çalışıyorsun, Kova? Özellikle Satürn burcunuzdan geçerken ve aynı anda düzensiz modern cetveliniz Uranüs ile kareler oluştururken, tek başına veya zaten bağlı, topraklanmış kalmak yapmaktan daha kolaydır. (Olmak ya da olmamak, tam anlamıyla soru bu.) Kesin olan bir şey var: Ayakta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz, ancak işler hala sallantıdaymış gibi geliyor. Bu arada ay, egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizden geçmeye devam edecek. Yine de bu süreçte Merkür, geri giden Venüs ve Plüton ile de karşı karşıya gelecek. Taahhüt etmeden önce iç işi yapın.


27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yüksek şekerli bir çocuk gibi hızlanacaksın. Tonlarca eğlence, güzel zamanlar ve pozitif enerji dalgaları sizi mutlu edecek ve doğru türden tatlıları cezbedecek.


27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünüzü taahhüt etme, girişim ve profesyonelleşme yeteneğinizde bulmak, Venüs retrosu Plüton kavuşumu sırasında devam ediyor. Kova, profesyonel yaşamınız için neyin yeniden yapılandırılması veya yeniden tasarlanması gerektiğini düşünürken zihinsel çalışmalar yapıyor olabilirsiniz. Bu bilinçaltında devam ederken, Merkür’ün Neptün ile olan altmışlığı yardımcı olabilir. Neptün değerlerinizi ve finansal potansiyelinizi hayal ederken, Merkür zihninizi yeni fikirlerle besler. Birlikte, kozmik tahmin, sahne arkasında profesyonel yüz gerdirme üzerinde çalışırken düşünülebilecek doğal bir yetenek veya becerilere işaret edebilir.


27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün odaklanmanız gereken tek şey yeni planlar yapmak. Bazı hedefler belirleyin.


27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı, haritanızın maneviyatı yöneten sektörünü harekete geçirirken, sevgili Kova, bugün içsel düzeyde huzurlu ve toplanmış hissedeceksiniz. Bununla birlikte, yönetici gezegenleriniz olan Satürn ve Uranüs arasında devam eden bir kare sizi zeninizden atmakla tehdit edebilir. Kişisel ve ev yaşamınızdaki zorluklar, sakin bir günü stresli bir karmaşaya dönüştürebilir, bu nedenle akışa ayak uydurmaya hazır olmanız gerekir. Neyse ki, ayın etkisi, yolunuza çıkan herhangi bir dramayı düzeltmenize yardımcı olmalı, ancak çatışmalarla uğraşırken topraklı kalmanız ve diplomatik bir eğilim göstermeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.