Koç Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Koç burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kariyeriniz söz konusu olduğunda avantajlar ve fırsatlar var. Aries, işleri karıştırmak iyidir. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, kaynaklar evinizde, kariyer evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bu, mevcut işinizden ek faydalar elde etmek için harika bir yön. Ekstra indirimler veya stok satın alma programı hakkında bilgi almak için İK departmanı ile iletişime geçmeyi düşünün. Bu aynı zamanda yöneticinizle oturup daha fazla izin, daha esnek bir program ve hatta daha fazla para kazanmanın bir yolunu bulmak için iyi bir zamandır. 7 Aralık Salı günü bilgi evinizde Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, kendinizi bildiğinizi bile bilmediğiniz bilgilerle uğraşırken bulabilirsiniz. Koç, Evren kafana veri indiriyor. Bu, kariyeriniz, bir buluş veya yaşamınız için yeni bir yön ile ilgili olabilir. Ve birisiyle konuşmaya başlayana kadar ne kadar bilgiye sahip olduğunuzu bile fark etmeyebilirsiniz.

Koç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Mars, güç gezegeni Pluto ile faydalı bir bağlantı paylaştığından, altıncıda komuta mevcudiyetine sahip olacaksınız. Bu enerji, kendinizi savunmanız ve kişisel gücünüzden yararlanmanız için sizi teşvik edecektir. Bununla birlikte, sarılmak istediğiniz romantik ilgi alanlarınız varsa, yumuşak tarafınızla bağlantı kurmayı hatırlamak isteyeceksiniz. Bu enerjiyi aşk hayatınızın kontrolünü ele geçirmek için kullanın ve gözünüze kestirdiğiniz o tatlı kıza çıkma teklif edin! Ay, kaderin kuzey ve güney düğümleriyle bir t-kare oluşturduğundan, dokuzuncu ayın sabahı, kişisel ve profesyonel yaşamınızda gerilimleri yüzeye çıkarabilir. Hangi yöne gideceğinize dair belirsizlik havada kalırken, yaşamınızda değişiklik ortaya çıkarmak için baskı hissedebilirsiniz. Şu anda önemli yaşam kararları vermek için kendinize baskı yapmayın ve biri sizi hazır olmadığınız bir taahhütte bulunmaya zorlamaya çalışırsa, o kişiden biraz boşluk almanız gerekebilir. Daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz ve ayın burcunuza girdiği onbirinde gelecek daha net görünecek. Kendinizi ilk sıraya koymak ve işleri istediğiniz gibi yapmak için mükemmel bir zaman, bu yüzden geri adım atmayın!

Koç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Aralık ayının ilk haftası, yeni ay hedeflerinizden yararlanmak için mükemmel, nispeten verimli olabilir gibi görünüyor! 5-7 Aralık Pazar gününden Salı gününe kadar Mars, Plüton'a altmışlık açı yapacak ve gömülü hırsınızı gün ışığına çıkaracak. Güçlü altmışlık, gizli dönüşüm ve yatırım sektörünüzü profesyonel kariyer ve başarı sektörünüze bağlar. Bu birkaç gün, kariyerinizde büyük ölçüde etkili olabilir, çünkü en iyisi olmak için aşırı rekabetçi olabilirsiniz. Ancak, küçük sıkıntıların yaşamdan daha büyük sorunlara dönüşmesine izin vermemeye çalışın. Patlamamak için ne zaman biraz buhar atacağınızı bilin! Bu arada Mars, 6 ila 9 Aralık tarihleri arasında Pazartesi'den Perşembe'ye kadar Jüpiter'le kare açı yapıyor. Kare, profesyonel hayallerinize ulaşmanızda bir engel olduğu için canınızı sıkan bir nokta olabilir. Herhangi bir soruna aracılık etmek çözülebilir, ancak yalnızca profesyonel ağınızdan biraz yardım istemeye istekliyseniz! Neyse ki, 10 Aralık Cuma günü Balık burcundaki ilk dördün ayın altında harekete geçmek doğal olarak gelebilir. Tatlı, değişken ay, sizden af dilemenizi ister. Bu ay tutulması sırasında hayal kırıklıklarından ve yardım isteyen herhangi bir sorundan kurtulmak biraz daha kolay hale geliyor.

Koç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü ev, yaşam alanı ve belki de aile hakkında düşünmek için oldukça fazla zaman harcayacaksınız. Yine de, hemen büyük kararlar vermek zorunda kalmayacaksınız. Haftanın ortasında, cesur ve o seksi kız için bir oyun oynamaya veya yolunuza çıkan her şeyi yakalamaya hazır hissedeceksiniz. Gönüllülük ve toplum çalışması haftanın ikinci yarısında sizin için önemli olacak ve o zaman halenizi kazanmak için uzun bir yol kat etmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.