Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Ocak 2022

Koç burcunun Ocak ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Ocak ayı neler bekliyor? Koç burcunun Ocak ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Ocak ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Ocak ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Ocak ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir yıl ve yeni bir ay, Koç ve etrafınız, her şeye bir patlama ile başlamak için ateşli Yay’daki yöneticiniz Mars’ın canlandırıcı kombinasyonu ile çevrilisiniz! Bu transit ile her şey oldukça hızlı hareket eder, bu yüzden düşünmeye zaman yoktur. Adrenalin ve tepkiler üzerinde koşarken, aşk hayatınız gerçekten heyecan verici!

11 Ocak, akla birçok soruyu getiren şüpheli bir Mars-Neptün karesini vurguluyor. İster uzun süreli bir birliktelik içinde olun, ister birini yeni tanıyor olun, şu anda gerçek niyetleri hakkında çok fazla şüpheniz var. Rüyalarınız açığa çıkıyor.

Güneş, on dokuzunda ilginç Kova burcuna geçerken Yay’ın heyecanını geride bırakıyor ve önümüzdeki ay bir süredir sahip olduğunuzdan daha fazla özgürlük arıyor olacaksınız. Şimdi sıra dışı düşüncelerinizle yalnız olmayı seviyorsunuz ve sevginizin nesnesi (biriyle ilgileniyorsanız) alan ihtiyacınızı anlamaya çalışmak zorunda kalacak.

Mars ve ateşli Yay arasındaki ortaklık, kırmızı gezegen 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçtiğinde sona erer, bu noktada enerjideki değişimi fiziksel olarak hissedebilirsiniz. Geçen ayki cinsel dürtülerin hala aynı olmadığından değil, ama şimdi daha az zevkli, daha sorumlu şeylere odaklanabiliyorsun.


Koç Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay meydana gelen gezegensel gerilemeler, profesyonel yaşamınızda çok fazla belirsizlik ve endişe yaratabilir, Koç.

19 Aralık 2021’den beri geri giden Venüs, 29 Ocak’ta doğrudan dönüşe geçene kadar haritanızın kariyer sektöründe hala ay yürüyüşü yapacak. Hayatının geri kalanında aynı kariyeri sürdürmek istiyorsun. Şirketinizde başka bir göreve dalmayı, başka bir yerde başka bir pozisyon almayı veya işinizin size arzu ettiğiniz şöhreti ve beğeniyi getirip getirmediğine karar vermeyi düşünüyor olabilirsiniz.

Bununla birlikte, herhangi bir dürtüsel hareket yapmadan önce (ki bu gerileme sırasında olabilir), bu hedeflere ulaşmak için enerjiyi yatırmak isteyip istemediğinize karar vermek için zaman ayırın.

24’ünde Mars’ın haritanızın kariyer sektörüne girmesi ve ertesi gün Merkür’ün Oğlak burcuna geri dönmesi sizi dürtüsel kararlar almaya teşvik edebilir, ama buna mecbur değilsiniz! Kendiniz için en iyi kararı verdiğinizden ve ego yerine hareket etmediğinizden emin olmak için en azından 29 Ocak’a kadar her şeyi düşünün.


Koç Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

1 Ocak’ta Merkür Kova’ya girerken yeni aşkı bulabilirsiniz. Numaraları değiş tokuş edin ve asla bir araya gelmeyi beklemeyeceğiniz insanlarla flört edin. Ancak, bir tarih belirlemeden önce, Koç, ertesi gün Oğlak burcunun yeni ayında bir ilişkide ne istediğinizi düşünün.

Kimseyi yönlendirmek istemezsiniz, çünkü Merkür on dördünde Kova’da geri giderken kalpler kırılabilir. Sevdiğiniz kişiye NSFW mesajı göndermeyi denemeyin; tüm grup sohbetinize gönderebilirsiniz. Bunun yerine, 17 Ocak’taki Yengeç dolunayında sakin bir gece geçirin ve rahatlayın.

Bununla birlikte, on dokuzunda güneş Kova burcuna girdiğinde bazı flört fırsatlarına sahip olacaksınız. Yeni bir arkadaş hızla yeni bir sevgili olabilir. 24’ünde Mars Oğlak burcuna geçtiğinde her şeyi rahat bırakın. Çıkmaktan çok kariyerinize odaklanacaksınız.

Venüs nihayet 29 Ocak’ta ilerlemeye başlıyor, hayatınızdaki kaybedenleri atmanıza ve daha hırslı aşıklara odaklanmanıza yardımcı oluyor. Otuz birinci Kova yeni ayı sırasında eğlenceli bir randevu gecesi ile ayı bitirin. Sıradan bir grup randevusu büyülü bir başlangıca yol açabilir.


1 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün işler ne kadar zor ve sarsıcı olursa olsun, mümkün olduğunca bir hoşluk patinasını sürdürün. Şimdilik, biraz tatlılığın ne kadar etkili olabileceğine şaşıracaksınız.


1 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Psişik olmayabilirsiniz, ancak bugün geleceğiniz hakkında güçlü bir fikriniz olacak.


1 Ocak 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, dün geceki Yılbaşı kutlamasından gelen neşeli hisler günün ilk bölümüne akacak. Bu enerji, bir yılı daha üstlenmeniz gerektiğinde size barış getirmeye yardımcı olacak ve size diğer taraftan bir destek duygusu getirecektir. Akşam yaklaşırken, Luna ciddi Oğlak burcuna geçerken ruh hali daha da sağlamlaşacak. Bu enerjiyi yeni yıl kararlarınızla pratik bir şekilde yeniden bağlantı kurmak için kullanın ve kendinize çok fazla baskı uygulayabileceğinizi düşünüyorsanız, beklentilerinizi yeniden ayarladığınızdan emin olun.


Koç Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok hırslı

2022 başlarken yüksekleri hedefleyecek gibisiniz Koç, hırs sektörünüzde bolca hareket var. 2 Ocak’taki yeni ay, vagonunuzu bir yıldıza bağlamak ve büyük bir şey başlatmak için mükemmel.

Yine de sabırlı olmanız gerekecek, çünkü güzel Venüs yirmi dokuzuna kadar gerilemeye devam edecek ve insanların planlarınıza tepkileri değişebilir. Ancak, 19 Ocak’a kadar sizi neşelendiren parlak güneş ile, bunları gerçekleştirmek için bir strateji tasarlamak için mükemmel bir zaman.

Bu ay sabırlı olmak için başka nedenler de var. Sohbetçi Merkür on dördünde geri hareketine başlayacak ve 3 Şubat’a kadar öyle kalacak ve bu, koşulların değişebileceği ve fikirlerinizi yeniden yapılandırmanız gerekebileceği anlamına geliyor. Çok acele edip kaybetmektense bunu yapmak daha iyi olurdu.

17 Ocak’taki dolunay civarında iş/yaşam dengenize bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Bunalmaya meyilliyseniz, bu konuda bir şeyler yapmak için acil bir baskı hissedebilirsiniz.

Güneş, dört hafta boyunca ondokuzuncusunda, sosyal sektörünüze, ağ oluşturmanıza ve ekip çalışmasına vurgu yapan insani Kova burcuna geçiyor. Arkadaşlıklarınızı ve grup bağlantılarınızı bir perspektiften görme ve bazı yeni kararlar almanız için bir şans.

24 Ocak’ta, dinamik Mars yaklaşık altı hafta boyunca pratik Oğlak burcuna geçerken daha fazla ateşleneceksiniz. Daha azimli ve kararlı olduğunuzu fark edebilirsiniz, hiçbir şey sizi ilerlemekten alıkoyamaz.

Büyüleyici Venüs yirmi dokuzuncu ayda Oğlak burcuna doğru dönerek gerileme evresini sona erdirir ve kararlar ve yeni başlangıçlar zamanını başlatır. Temel ilişkileri ve anlaşmaları yeni bir şekilde görebilirsiniz ve bu değişim bazı önemli değişikliklerin arkasında olabilir.

Son olarak, 31 Ocak’ta Kova’da ikinci bir yeni ay olan mavi ay, bu ay size hayallerinizi gerçekleştirmeniz için bir şans daha veriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.