Site icon Rüya Yorumcum

İkizler Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mali durumunuzu şekillendiriyorsunuz. İkizler, bunun gibi eylemler para kazanmanıza yardımcı olur. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, rutinler evinizde, faturalar ve yükümlülükler evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, şimdi bir bütçeye bağlı kalma alışkanlığı edinmenin tam zamanı. Belki de yatırımın haftanızın düzenli bir parçası olmasını istiyorsunuz. Finansal yükümlülüklerinizi bir araya getirmekte veya otomatik para yatırma ve çekme işlemlerini ayarlamakta geç kalmış olabilirsiniz. 7 Aralık Salı günü ilişkiler evinizde Yay burcundaki Merkür, şöhret evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. İlişkiniz herkesin bildiği hale gelebilir. Sosyal medyada ilişki durumunuzu değiştiriyor olabilirsiniz. İkizler, arkadaşlarınıza ve ailenize önemli bir duyuru yapabilirsiniz. Partnerinizi arkadaşlarınız ve ailenizle tanıştırmaya hazır olabilirsiniz veya belki de nişanlanıyorsunuz. Bu, diğerlerini bilgilendirmek için iyi bir zaman.

İkizler Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve Merkür, haritanızın romantizmi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde, kalp meseleleri bilincinizde önemli miktarda yer kaplayacak. Şu anda başkalarının dikkatini çekmenin en iyi yolu, yeteneklerinizi, zekanızı ve benzersiz yaşam bakış açınızı sergilemek olacaktır. Bununla birlikte, kendinizi de ortaya koymanız gerekecek, bu nedenle yeni bağlantılar kurmaya gelince arka koltuğa oturmayın. Kova ayı, iletişimsel Merkür ve güneş ile tatlı bağlantılar paylaştığı için sekizincisinde tesadüfi karşılaşmalar ortaya çıkabilir. Kafedeki o tatlı kızla sohbeti canlandırmak için bu titreşimleri kullanın veya kısmi olduğunuz herhangi bir flört uygulamasında birkaç eşleşme bulmaya çalışın. Şu anda özel birini gördüyseniz, bu, özel zekanızı ve dehanızı sergileyebilmeniz için bir sohbet başlatmak için mükemmel bir fırsattır. Balık burcunun yönetici gezegeniniz Merkür ile zorlu bir kareye girdiği on birinde, sorunsuz operatörlere dikkat edin. Buradaki enerji biraz aldatıcı olabilir ve birisinin asla meyve vermeyen bir fanteziyle sizi ayaklarınızdan süpürmesi kolay olacaktır. Neyse ki, günün ilerleyen saatlerinde Mars'la faydalı bir bağlantı, etrafınızdakilere kendilerini kanıtlama şansı verecek, ancak yalnızca eylemlerle – kelimelerle değil.

İkizler Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, editoryal bir haftaya hazır olun! Kariyeriniz tüm hafta boyunca devam eden bir çalışma olacak. 5 Aralık Pazar gününden itibaren Mars, Plüton ile seksen yapacak. Dönüştürücü altmışlık, günlük çalışma sektörünüzü kendi kendine hakimiyet ve yatırım sektörünüze bağlar. Kariyer yolunuzda finansal açıdan yoğun arayışlar arama konusunda daha hırslı hissedebilirsiniz. Projeler veya sözleşmeler gibi devam eden çabalar, bu agresif geçiş sırasında gelişebilir! Hayal kırıklıklarıyla başa çıkmaya çalışırken zihniyetiniz de değişebilir. Mars da haftanın büyük bir bölümünde Jüpiter ile kare açı yaptığından, aradığınız ilerlemeyi kaydedemediğinizi hissedebilirsiniz. Kare, yolunuza çıkan bir engeli veya sorunu, muhtemelen eğitimsel veya felsefi arka planda işte potansiyel ilerlemeyi durdurabilecek bir farkı gösterir. Neyse ki, 9 ila 11 Aralık Perşembe günleri arasında Venüs Plüton kavuşumu sayesinde aracılık edilebilir. İstikrarlı kavuşum, muhtemelen sizi ve başka bir tarafın fikir farklılıklarını uyumlu hale getiren bir dönüşüm olduğunu gösterir. Son olarak, 10 Aralık Cuma günü Balık burcundaki ilk dördün, kariyer yolunuzda sezgisel adımlar atmayı teşvik ediyor. Yolunuzda hizmet odaklı veya fedakar bir amaç için çalışma zamanı!

İkizler Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi (nihayet) tamamen sizinle ilgili ve tüm gün boyunca dünyanın geri kalanını görmezden gelerek ve kendi işinizle ilgilenerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Şakalarınız hafta ortası biri için biraz fazla ince olacak ve hiç beklemediğiniz şekillerde ciddiye alınabilirsiniz. İnsanlar haftanın ikinci yarısında yavru sincaplar gibi gevezelik edecekler ve onları gerçeğe döndürmek için sizin olmanız gerekebilir.

Exit mobile version