İkizler Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık – 2 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

İkizler, bu hafta başkalarını takip etme veya kalbinin sesini dinleme seçeneğine sahipsin.

Hafta 26 Aralık Pazar günü, Merkür’ün Oğlak burcunda, yatırım evinizde, popülerlik evinizde Balık’ta Neptün ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, bir yatırım ipucunun veya sıcak hisse senedinin peşinden koşmak için oldukça cazip bir durum var. Reddit’teki tüm havalı çocuklar yeni bir kaldıraçlı yatırımdan veya bazı belirsiz güvenliklerden bahsediyor olabilir. Şimdi çeteye katılmak için cazipsin. Ancak Neptün, her şeyi olduğundan daha çekici gösterebileceğinden, bugün akran baskısına dikkat edin.

28 Aralık Salı günü, Yay burcundaki Mars, ilişkiler evinizde, tehlikeli ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Beklenmedik ve muhtemelen yasak olan romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. İkizler, bu senin başlattığın bir şey olmayabilir ama vazgeçilemeyecek kadar heyecan verici geliyor. Eski bir sevgili çok güzel görünebilir ve ellerinde biraz zaman olabilir. Pied Piper’ı takip etmeden önce evde ne olduğunu bir düşünün.


İkizler Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi burcu sizi benzersiz kılan şeylere ışık tuttuğundan, haftanın başında daha fazla dikkat çektiğinizi fark edebilirsiniz. İlgi alanlarınız ve hobileriniz insanların ilgisini çekecek ve bu da sizi herkesten farklı kılacak. Bu, flört profilinizi biraz stilize etmek için iyi bir zaman ve sosyal medya hesaplarınız için yeni fotoğraflar çekmek kötü bir fikir olmaz. Buradaki fikir, yalnızca dikkati kabul etmek değil, aynı zamanda onu aramaktır. Kendinizi bir kez ortaya koyduğunuzda, kimin gözünü yakalayacağınızı asla bilemezsiniz.

Önümüzdeki yıl için organize olmak için haftanın ortasını kullanın çünkü 30 Aralık’ta Yeni Yıl kutlamalarınız erken başlayacak. Yay burcunun eğlenceyi seven enerjisini sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve en önemlisi flört etmek için kullanın! Bu ay yerleşimi, kitlelere neşe ve şans getiriyor, ancak sizin için en çok aşk hayatınız etkilenecek. Ne kadar çok macera ararsanız, o kadar çok potansiyel eşe maruz kalacaksınız. Tüm bu sosyalleşme tarafından aşırı uyarılmadığınızdan emin olun ve hafta sonu boyunca kestirmek, şarj olmak ve kendinizi beslemek için bolca zaman ayırın.


İkizler Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni yıl neredeyse geldi! Ama o zamana kadar, 2021’in son çalışma haftasını tamamlayalım, İkizler!

Satürn ve Uranüs gerilemesi arasındaki üçüncü ve son kare bu hafta 31 Aralık Cuma günü sona eriyor – 2022’nin daha hayırlı bir notla başlaması için tam zamanında! Meydan, bilinçaltı yetenek ve zayıflık sektörünüzle birlikte genişleme, eğitim ve deneyim sektörünüzü vurguladı. Profesyonel gelişim için atacağınız sonraki adımlar konusunda stresli olabilirsiniz. Meydan ayrılmaya devam ettikçe, yaratıcı bir çözüme veya uzlaşmaya daha yakın olabilirsiniz. Meydandan sonra, bir beceriyi geliştirmek, seyahat etmek veya mesleki gelişiminizi geliştirmek için yeni fırsatlar deneyimlemek için bir inanç sıçraması yaparak kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Jüpiter ayrıca 28 Aralık Salı günü Balık burcuna girerek kariyer, kamu statüsü ve başarı sektörünüzde bir umut dalgası başlatıyor. Jüpiter Balık burcundayken, kariyerinizde çaba harcamadan şanslı olduğunuzu görebilirsiniz! 2022, kariyerinizde hızla büyüdüğünüz, genişlediğiniz ve bolluk bulduğunuz için profesyonel olarak umut verici görünüyor. Kariyerinizde şefkat, hizmet, fedakarlık ve maneviyat gibi Balık nitelikleriyle daha iyi tanınabilirsiniz.


İkizler Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında sakinleşmeli ve kendinizi herhangi bir zemin kaybetmekten alıkoymalısınız. Durumun gerçekliğini görmezden gelmeniz ve arkadaşlarınızla dedikodu yapmanız çok kolay olacak. Salı günü geç saatlerde, artık önemli olmayacak ve daha önce ne olursa olsun harika hissedeceksiniz. Konuşmak ve dünyaya gerçekten ne düşündüğünüzü söylemek için mükemmel bir zaman. Bu hafta sonu paranızı kilit altında tutun, yoksa delirmek için cazip olacaksınız. Pazar günü küçük bir parti veya toplantı beklediğinizden daha eğlenceli olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.