Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kariyeriniz söz konusu olduğunda avantajlar ve fırsatlar var. Aries, işleri karıştırmak iyidir. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, kaynaklar evinizde, kariyer evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bu, mevcut işinizden ek faydalar elde etmek için harika bir yön. Ekstra indirimler veya stok satın alma programı hakkında bilgi almak için İK departmanı ile iletişime geçmeyi düşünün. Bu aynı zamanda yöneticinizle oturup daha fazla izin, daha esnek bir program ve hatta daha fazla para kazanmanın bir yolunu bulmak için iyi bir zamandır. 7 Aralık Salı günü bilgi evinizde Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, kendinizi bildiğinizi bile bilmediğiniz bilgilerle uğraşırken bulabilirsiniz. Koç, Evren kafana veri indiriyor. Bu, kariyeriniz, bir buluş veya yaşamınız için yeni bir yön ile ilgili olabilir. Ve birisiyle konuşmaya başlayana kadar ne kadar bilgiye sahip olduğunuzu bile fark etmeyebilirsiniz.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta düğün çanlarını duyabilirsiniz. Boğa, etrafınızda evlilik enerjisi var. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, ilişkiler evinizde, yasal sözleşmeler evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, düğünleri düşünüyor olabilirsin. Kendi düğününüzü planlıyor olabilirsiniz veya şehir dışında bir etkinliğe katılmak için davet almış olabilirsiniz. Bütün bunlar, evliliğin getirdiği yükümlülükler ve faydalar hakkında düşünmenizi sağlıyor. 7 Aralık Salı günü yatırım evinizdeki Yay burcundaki Merkür, inovasyon evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Yatırımlarınızla oldukça maceralı bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsiniz (ki bu size hiç yakışmıyor). Boğa, kripto veya türev piyasalarında oynaklık varken kazanç hayal edebilirsiniz. Cüzdanına sahip çık. Neptün'e kare açı yapmak kafa karışıklığı, yanlış iddialar ve çılgınca abartılar getirebilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, mali durumunuzu şekillendiriyorsunuz. İkizler, bunun gibi eylemler para kazanmanıza yardımcı olur. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, rutinler evinizde, faturalar ve yükümlülükler evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, şimdi bir bütçeye bağlı kalma alışkanlığı edinmenin tam zamanı. Belki de yatırımın haftanızın düzenli bir parçası olmasını istiyorsunuz. Finansal yükümlülüklerinizi bir araya getirmekte veya otomatik para yatırma ve çekme işlemlerini ayarlamakta geç kalmış olabilirsiniz. 7 Aralık Salı günü ilişkiler evinizde Yay burcundaki Merkür, şöhret evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. İlişkiniz herkesin bildiği hale gelebilir. Sosyal medyada ilişki durumunuzu değiştiriyor olabilirsiniz. İkizler, arkadaşlarınıza ve ailenize önemli bir duyuru yapabilirsiniz. Partnerinizi arkadaşlarınız ve ailenizle tanıştırmaya hazır olabilirsiniz veya belki de nişanlanıyorsunuz. Bu, diğerlerini bilgilendirmek için iyi bir zaman.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, heyecan verici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Yengeç, ufkunu genişletiyorsun. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, risk alma evinizde, ilişkiler evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, bu yeni biriyle tanışmak için iyi bir enerjidir, belki de kör bir tarihte, bir çöpçatanlık hizmeti veya çevrimiçi bir flört platformu aracılığıyla. Zaten çıkıyorsanız, gelecek hakkında konuşmaya başlamanın zamanı geldi. Uzun vadeli planlar hakkında bazı ipuçları bırakabilir veya cesur davranabilir ve gelecek yıl birlikte yaşamayı önerebilirsiniz. 7 Aralık Salı günü iş ve rutin evinizdeki Yay burcundaki Merkür, eğitim evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek için çalışma alışkanlıklarınızı geliştiriyor olabilirsiniz. Çok fazla veriyi hatırlamak için bir rutin veya süreç bulabilirsiniz. Yengeç, Anki bilgi kartları kullanıyor veya benimle çalışma videoları izliyor olabilirsin. Neptün sınırları ortadan kaldırdığı için notlarınızın üzerinde uyumak ve ozmoz yoluyla beyninize ne kadarının girdiğini görmek isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, sorumluluğu üstlenmek için adım atıyorsunuz. Leo, bu senin doğal halin. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, vakıflar evinizde, iş evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, takıma liderlik etmek için adım atabilirsiniz. Leo, bir toplantının sorumluluğunu alabilir ve olası bir planın kusurlarına işaret edebilirsin. Şirketiniz için bir halkla ilişkiler krizini zarafet ve aplomb ile halledebilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi şirketinize fayda sağlamak için kullanıyorsunuz ve iş arkadaşlarınız bunu takdir ediyor. 7 Aralık Salı günü romantizm evinizde Yay burcundaki Merkür, samimiyet evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Leo, kapıya "rahatsız etmeyin" işareti asmak isteyebilirsin. Bugün sevgilinizle aranızda baharatlı bir zaman olabilir. Yeşil ışık gönderiyorsun. Tüm sistemler bir harekettir. İşler hiçbir zaman düz bir şekilde ılıktan cazip hale gelebilir.


Başak Burcu
Başak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bir ilişkideki yükümlülüklerinizi gözden geçiriyorsunuz. Başak, bir aşk bağı güçlenebilir. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, anlaşmalar evinizde, romantizm evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Her ilişkide, romantik bir ilişkide bile karşılıklı bir şeyler vardır. Bugün, siz ve sevgiliniz, her birinizin bağlantınıza ne katkıda bulunduğunu tartışıyor olabilirsiniz. Bu, bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir. 7 Aralık Salı günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki Yay burcundaki Merkür, ilişkiler evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Başak, sevgilini tatil için eve getirme konusunda ailenle konuşuyor olabilirsin. Aile tatil kutlamalarının nerede yapılacağını tartışıyor olabilir. Belki senin evinde, annende ya da büyükannendedir. Her konumun avantajları ve dezavantajları vardır ve hepiniz seçenekleri tartıyorsunuz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kendiniz hakkında daha çok şey öğreniyorsunuz. Terazi, hikayenizi değiştirmek gelecekteki refahınızın anahtarı olabilir. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, para evinizde, vakıflar evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün parayla ilgili temel inançlarınıza bakmak için iyi bir gün. Bu inançlar çocuklukta oluşmuş olabilir. Belki kendinizi bir müsrif olarak görüyorsunuz veya kendinize tutumlu diyorsunuz. Belki bir bütçeye bağlı kalırsınız veya belki de mali durumunuzu tamamen unutmayı seversiniz. Terazi, bu size finansal güvenliğe giden bir yola nasıl girebileceğiniz konusunda fikir verecektir. 7 Aralık Salı günü sözleşmeler evinizde Yay burcundaki Merkür, iş evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Terazi, yeni bir iş için bir anlaşmayı gözden geçirebilirsiniz. Hızlı bir şekilde imzalatma arzusu var, ancak Neptün'ün bu yönü, işleri belirsiz ve belirsiz hale getirebilir. İmzalamadan önce neye bulaştığınızı anladığınızdan emin olun.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta konuştuğunuzda insanlar sizi dinliyor. Akrep, isteklerinizi yerine getirme zamanı. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcundaki Mars ile iletişim evinizde Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün insanlar sizi dinliyor. Ne istediğinizi belirtmek için harika bir zaman. Aynı zamanda dinlerken etrafınızdaki sohbet kutularından çok fazla bilgi topluyorsunuz. Diğer insanların sırlarını aynı anda ortaya çıkarırken iyilik isteyebilirsiniz. 7 Aralık Salı günü para evinizdeki Yay burcundaki Merkür, spekülasyon evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Akrep, herkesin bahsettiği spekülatif bir yatırıma dahil olmak için can atıyor olabilirsiniz. En son yatırım çılgınlığını harika bir fiyata satın alırsanız, sabah uyandığınız andan itibaren refah vizyonlarına sahip olabilirsiniz. Ancak bugün (mümkünse) dikkatli olun, çünkü Neptün ile bir açı dünyayı gül renkli gözlüklerle görmenize neden olabilir.


Yay Burcu
Yay Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta para enerjisinden faydalanabilirsiniz. Yay, refaha giden manevi yolu buluyorsunuz. Hafta 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, sihirli evinizde, para evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Para kristallerinizin tozunu alın (sitrin bu amaç için iyi bir seçimdir) veya para tütsünüzü çıkarın. Yay, hedef listenizi tutarken bir dua etmek veya Lakshmi'nin elinden sonsuz miktarda madeni para akan bir para onaylama videosunu oynatmak isteyebilirsiniz. Sonuçları hafta sonuna kadar görebilirsiniz. 7 Aralık Salı günü kendi burcunuzdaki Yay burcundaki Merkür, tarih ve atalarınızın evinde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Güveninizi artırmanın harika bir yolu, geçmişinizdeki başarıları hatırlamaktır. Geçirdiğiniz zor zamanları ve verdiğiniz doğru kararları bir düşünün. Ve sonra daha geriye uzanın ve zamanın başlangıcına kadar büyükanne ve büyükbabalara, büyük büyükanne ve büyükbabalara ve atalarınıza yeniden bağlanın. Yay, sana yardım eden bir dizi insan var.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta liderliği üstlenmeniz istenebilir. Oğlak, diğerleri gücünüze tanık oluyor. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, topluluk evinizdeki Akrep burcundaki Mars ile kendi Oğlak burcunuzda Plüton'a altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, bir organizasyona liderlik etmek için omzunuza dokunabilirsiniz. Oğlak burcu, ağ grubunuzun başkanı olabilir veya bir topluluk sosyal yardım organizasyonunda önemli bir role sahip olabilirsiniz. Bu daha fazla sorumluluk anlamına gelse de özgeçmişinizde harika görünüyor. 7 Aralık Salı günü sezgi evinizdeki Yay burcundaki Merkür, iletişim evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Bu, psişik yeteneğiniz üzerinde çalışmak için harika bir gün. Çoğu zaman, sizin gibi toprak işaretleri, kristalleri veya sarkaç veya maden çubukları gibi nesneleri kullanırken büyük başarı sağlar. Çevrimiçi bilgi bolluğunu kontrol etmeyi düşünün ve psişik bağlantınızı artırmak için araçlarla düzenli uygulama yapmaya başlayın.


Kova Burcu
Kova Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bir dilek tuttuğunuzda kariyer fırsatları karşınıza çıkıyor. Kova, ruhsal yönünüzü harekete geçirmenin zamanı geldi. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Mars ile büyü evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün bir hayal panosu yapmak veya hedeflerinizi hatırlatan renkli bir ekran koruyucu yapmak iyi bir fikir. Kova, yeni bir iş bulmak için sarı bir mum yakabilir veya terfi almak için tütsü yakabilirsiniz. Yeni kariyer enerjisine hoş geldiniz demek için ön verandanızı süpürerek biraz Feng Shui yapmayı düşünün. 7 Aralık Salı günü dostluk evinizde Yay burcundaki Merkür, değerler evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Arkadaşlarınız hayatınızda çok değerlidir. Arada bir, arkadaşlarınıza onları ne kadar takdir ettiğinizi bildirmek iyi olur. Kova, bunu sevgi mesajları göndererek, tebrik kartları göndererek veya telefonu kaldırıp bir süredir konuşmadığınız birini arayarak yapabilirsiniz. Günün sonunda, ikiniz de harika hissedeceksiniz.


Balık Burcu
Balık Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yeni bir şey öğreniyorsunuz. Balık, dünyanı genişletiyorsun. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, eğitim evinizde Mars'ın Akrep'te olmasıyla, topluluk evinizde Oğlak burcundaki Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Balık, belki kurabiye süslemesi veya ikebana (Japon çiçek aranjmanı) üzerine bir ders almaya cüret ediyor olabilirsiniz. Belki de bir ders vermeye hazırlanıyorsunuz, insanları çevrimiçi olarak bir araya getirerek onlara nasıl blog yazacaklarını veya YouTube kanallarını nasıl başlatacaklarını gösteriyorsunuz. Bugün, başkalarıyla ilgileniyorsunuz ve yol boyunca öğreniyorsunuz. 7 Aralık Salı günü, itibar evinizde Yay burcundaki Merkür, kendi Balık burcunuzda Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, başkalarının gözünde yükseliyorsun. Biraz ün ve kesinlikle daha fazla takipçi kazanabilirsiniz. Balık, bu, sosyal medyaya mesaj göndererek veya tatil mektupları göndererek başkalarına ne yaptığınızı bildirmek için iyi bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.