Günlük İş Burç Yorumları 7 Aralık 2021

7 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 7 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, başarılı olma dürtünüz devam ederken, Mars ve Plüton arasındaki süregelen altmışlık açı sayesinde, Mars kare Jüpiter’in bir sonucu olarak herhangi bir engel üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Özellikle tek başına bir görev gibi geliyorsa veya toplumsal destekten yoksun hissediyorsanız, mesleki özlemlerinizde ilerleme sağlama konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, profesyonel planlarınızın ve fikirlerinizin gerçekçi görünmediğini görebilirsiniz. Engelinizin kökü idealleştirmenize dayanabilir. Gerçekleri düşünün, böylece yolunuzun ne olduğunu görebilirsiniz.


Boğa Burcu

7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars-Pluto altmışlığı, profesyonel taahhütleriniz aracılığıyla öğrenmek ve büyümek için yeni fırsatları hizalayarak devam ediyor. Ancak Mars, Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ettiği için bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Belki de taahhütleriniz, ortaklıklarınız ve sözleşmeleriniz ideal vizyonunuzla örtüşmüyor. Boğa, neyi başarmak istediğinize dair net bir fikriniz olması için kendinizle ciddi bir kalp kalbe sahip olmanız gerekebilir. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, kariyer hedeflerinizin ve profesyonel topluluğunuzun gerçekliğiyle ilgili olası tüm çarpıtmalar üzerinde çalışma fırsatınız var!


İkizler Burcu

7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam eden Mars altmışlık Plüton sayesinde işinizde gücünüze güvenirken, Mars kare Jüpiter nedeniyle birkaç engelle karşılaşabilirsiniz. Meydan, yukarıda ve öteye gitmeniz ve yeni zirvelere ulaşmanız için size yalvarır. Bunun ne olabileceği sorusu. İkizler burcu. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzun ilerleyebilmesi için neyi ve kime taahhüt etmek istediğiniz konusunda daha doğrudan olmanız gerekebilir. Nereye varabilecekleri konusunda net değilseniz, ortaklıklarınızı ve anlaşmalarınızı tekrar gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Pluto arasında süregelen altmışlık açıyla, profesyonel taahhütlerinizde kendinizin veçhelerini paylaşmak daha kolay olabilir. Bununla birlikte, Mars’ın Jüpiter ile karesi, vizyonunuza yatırım yapmak için profesyonel olmayan taahhütlerinizi talep etme konusunda biraz gerginliğe işaret ediyor. Yengeç burcu, Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığında, iletişimsel bir atılım yaşayabilirsiniz. En yeni kare, beklentilerinizde gerçekçi olmadığınızı vurgulayabilir ve bu da işte başarılı olmak için vizyonunuzu yenilemenize izin verebilir! Ancak, bir meslektaşınız illüzyonunuzu paramparça ederse, bu kolayca kabul edilmeyebilir. Yaratıcı uzlaşmaya açık olun!


Aslan Burcu

7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, dışarıda, Mars’a altmışlık Plüton transiti, iş-yaşam dengenizde gezinmenize yardımcı oluyor. Oldukça iyi bir arada tutuyormuş gibi görünebilirsin. Bununla birlikte, Mars Jüpiter’le kare açı yapmaya devam ederken, tüm taahhütlerinizi yerine getirmek giderek daha zor olabilir. Mesleki ve kişisel iş yükümlülüklerinizi yerine getirmek için artan bir stres olabilir. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, nasıl hissettiğinizi veya ne zaman yardıma ihtiyacınız olduğunu anlatmakta sorun yaşayabilirsiniz. Biri size bir el uzattığında kabul edin ki başınızı suyun üstünde tutabilesiniz!


Başak Burcu

7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ederken, fikirlerinizi veya bakış açınızı iş yerinde heyecanla ifade etmeniz nispeten kolay olabilir. Bununla birlikte, Mars ayrıca iletişimsel gerilimi gösteren Jüpiter ile kare açı yapıyor. Başak burcu, bakış açınızda daha kararlı ve tonunuzda daha güçlü olabileceğiniz için, gerilim iletişim tarzınızdaki bir değişiklikten gelebilir. Meslektaşlar bu değişiklik karşısında şaşırabilirler. Merkür Neptün ile kare açı yaptığından, bakış açınızı netleştirmek veya gerçekleri ortaya çıkarmak zor olabilir. Konuşmalarınızın nereye gitmesini istediğinize dair net bir yön ile bugünün transitlerinde gezinmeye çalışın.


Terazi Burcu

7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a seksen yapmaya devam ediyor, bu nedenle geçiminizi sürdürme dürtünüz çok büyük. Ancak, Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için finansal aksilikler akla yatkın. Terazi burcu, becerilerinize göre size ödeme yapılmayabileceğinden para kazanmaya çalışırken biraz gerginlik hissedebilir veya daha fazla para kazanmak için kendinizi ifade etmekten geri adım atacağınızı fark edebilirsiniz. Siz bu zorlu noktadayken, Merkür şimdi de Neptün ile kare açı yapıyor ve iş yerinizde makul bir yanlış iletişim olduğunu gösteriyor. İç monologunuzu ifade etmek bir meslektaşınız tarafından yanlış anlaşılabileceğinden, bugün kendinize saklamanız en iyisi olabilir.


Akrep Burcu

7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yetkili bir konuma adım atmak, Mars altmışlık Plüton’un altında kolayca gelebilir. Ancak, Mars da Jüpiter ile kare açı yaptığı için herkes tarafından hoş karşılandığı anlamına gelmez. Akrep, liderlik yeteneklerinizi ifade ederken anlaşmazlıklar veya söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız, konuşmada daha fazla güç veya otorite üstlenmenizden hoşlanmayabilir. Durum böyleyse, yaratıcılık konuları olduğunda daha çok ortaya çıkabilir. Merkür Neptün’le kare açı yaptığında, herkesin iş yerindeki ihtiyaçlarını karşılayan yaratıcı bir çözüm bulma çağrısı var.


Yay Burcu

7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam eden Mars altmışlık Pluto geçişi sayesinde, maaşınızı veya becerilerinizin işyerinde mali açıdan nasıl değerlendirildiğini müzakere etmeniz için büyük bir potansiyel var. Yay, bu hassas konuşmaları manevra ederken, Mars da Jüpiter’le kare açı yaptığı için başarıda bir gecikme olabilir. Meydan, potansiyel iletişim sorunları yaratıyor. Merkür şimdi Neptün ile kare açı yaptığından, bugün konuşmadan geri çekilmek isteyebilirsiniz. Neptün’ün sisli etkisi, konuşmanın kendisini ve hatta sizin bakış açınızı yanlış yorumlayabilir. Durumunuzu gül renkli gözlüklerle görme konusunda dikkatli olun.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars altmışlık Plüton gelişmeye devam ettikçe rüyalar gerçek olabilir. Oğlak, profesyonel topluluğunuzun çabalarınızı desteklediğini görebilirsiniz, ancak bunun kapsamı Mars kare Jüpiter tarafından engelleniyor. Kariyer hedefleriniz elinizin altında – ancak biraz nakit akışı olmadan değil. Bir anlaşma veya birinin sizden bir hizmet satın almasını beklemek gibi, kariyerinizi finansal olarak desteklemek için topluluklarınıza güveniyor olabilirsiniz. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, yalnızca umuda güvenmek yerine finansal durumunuza gerçekçi bir şekilde bakmak en iyisi olacaktır.


Kova Burcu

7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ettiği için bu hafta biraz profesyonel olarak ilerliyor. Ne kadar ilerici olduğu, Mars ve Jüpiter arasında devam eden kareye bağlıdır. Kova, lider, vizyoner olma yeteneğinizle ilgili tüm şüphelerinizin üstesinden gelmeniz ve hatta kariyer yolunuzu arzularınıza göre yapılandırmanız gerekebilir. Merkür şimdi Neptün ile kare açı yaptığından, değerinizi görmek için topluluğunuza tam olarak güvenemeyeceğinizi görebilirsiniz. Mesleki değerinizi yalnızca tanımakla kalmayıp, kendinize güvenmenin de zamanı geldi!


Balık Burcu

7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinizde yeni zirvelere ulaşma gücü, Mars altmışlık Plüton’un altında mümkündür. Bununla birlikte, Mars da Jüpiter ile kare açı yaptığından, hangi yol veya fırsatların zaman ayırmaya değer olduğunu yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Balıklar, farklı şeyler deneyimlemek veya birden fazla beceriyi geliştirmek isteyebileceğiniz için hangi fırsatların en olumlu etkiye sahip olacağını görmekte zorlanabilirsiniz. Merkür de bugün Neptün ile kare açı yaptığından, mesleki eğitim fırsatlarınızı düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Her şeyi düşünün, ancak ne yapmak istediğinize dair net bir fikriniz olana kadar taahhütte bulunmaya devam edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.