Günlük İş Burç Yorumları 31 Aralık 2021

31 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 31 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2021’in son günü olduğuna inanabiliyor musun Koç? Bir yıl süren geçişi tamamlamak için Satürn nihayet bugün geri giden Uranüs’ten ayrılacak. Meydan sona erdiğinde, sonunda profesyonel bağlantılarınızın değeri, ağ oluşturma fırsatları ve hatta profesyonel özlemler konusunda çok ihtiyaç duyduğunuz bir rahatlama hissedebilirsiniz. Mars, Satürn’ü altmışlık açıyla çizerken, planlarınızda ilerlemenin zamanı bile gelebilir. 2022’de gerçekleştirmek istediğiniz birkaç profesyonel hedef belirlemek için bugün kullanın. Planlama, kariyerinizin nereye gitmesini istediğiniz konusunda size net bir yön verebilir!


Boğa Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, 2021 neredeyse bittiği için mutlu musun? Yıl sona ererken, her iki gezegen de yıl boyunca üç uzun kareden sonra nihayet ayrıldığından Satürn ile Uranüs karesi geriliyor. Sonunda, kariyerinizin ve statünüzün gideceği yön konusunda daha iyi hissedebilirsiniz. Ancak, burcunuzun 2022 boyunca hala profesyonel ilgi odağında olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle, varlıklarınız ve yatırımlarınız etrafında bir plan yapılandırmak için Mars altmışlık Satürn’ü kullanın. Neye yatırım yapmaya değer olduğunu belirleyin, ardından profesyoneller ve finansal başarı için yarı yapılandırılmış bir plana sadık kalın.


İkizler Burcu

31 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaşasın 2021’in son günü, İkizler! Tutulmaların astrolojik ekseninizde olduğu, sizi sürekli olarak bir profesyonel olarak gelişmeye ve eskileri kapatırken yeni taahhütler düşünmeye ittiği için oldukça uzun bir yıl olmuş olabilir. Paraprofesyonel ilişkilerinizde ve sözleşmelerinizde tonlarca ani, ancak kaderinde değişiklik olmuş olabilir! İlerlerken, bugün Mars’a altmışlık Satürn ile planlama yapmayı düşünün. Yeni yıl boyunca profesyonel taahhütlerinizi göz önünde bulundurarak tamamlamak istediğiniz birkaç plan, hedef veya hedef oluşturabilirsiniz.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2021 neredeyse bitti, Yengeç! Yıl boyunca tutulma ekseni sayesinde günlük işinizde bazı ciddi değişikliklerle uğraştınız. Satürn-Uranüs kareleri de biraz gerginliğe neden olabilir, çünkü profesyonel hayallerinize yatırım yapma yeteneğinizden şüphe duymuş olabilirsiniz, hatta yeni profesyonel zirvelere ulaşmak için ağınızdaki bağlantılarla birleşebilirsiniz. Yıl üzerinde düşünürken, 2022 için plan yapmak için Mars altmışlık Satürn transitini kullanmayı düşünün. Altmışlık, yeni yıl boyunca işinizi dönüştürmek isteyebileceğiniz için işiniz için hedefler belirlemenizi teşvik ediyor!


Aslan Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2021’in sona ermesiyle birlikte, profesyonel odaklı astrolojik olaylarınıza bir göz atalım. Aslan, tutulma ekseni sayesinde kendini ifade etme, yaratıcılık, özlem ve ağlarında oldukça büyük değişiklikler görmüş olabilirsin. O zaman Satürn-Uranüs kareleri kariyerinizdeki taahhütlerinizi etkilemişti. Neyse ki, yıl sona ererken, gelecek yıl için bir oyun planı tasarlamak için Mars’a altmışlık Satürn’ü kullanabilirsiniz. Altmışlık, başarı için profesyonel taahhütlerinizi yapılandırmaya çalışmanızı teşvik eder. Bu nedenle, 2022 boyunca çalışmak için birkaç hedefe odaklanın.


Başak Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2021 neredeyse bitti Başak! Özellikle tutulmaların kariyer yolunuzu çarpıcı biçimde değiştirmesiyle birlikte çılgın bir yolculuk oldu. Bu yıl boyunca geçim kaynağınızda bazı beklenmedik hamleler yapmış olabilirsiniz. Ayrıca, Satürn-Uranüs kareleri profesyonel gelişiminizin önemini vurguladı. Yıl sona ererken, gelecek yıl ne yapmak istediğinize odaklanmalısınız. Neyse ki, Mars altmışlık Satürn, yeni yılınız boyunca aklınızda bulundurmanız gereken daha iyi bir iş-yaşam dengesi yapılandırmanın önemini vurguluyor. 2022’de kişisel ve mesleki yükümlülüklere zaman ayırın!


Terazi Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni yıla hazır mısın, Terazi? 2021, özellikle beklenmedik yeni fırsatlarla profesyonel büyümenizi tetikleyen tutulmalarla birlikte, profesyonel olarak zorlu geçmiş olabilir. O zaman Satürn-Uranüs kareleri, birleştirilmiş varlıklarınızın ve yatırımlarınızın, özellikle de yaratıcılığınızla ilgili olanların önemini vurgulamıştı. Yeni yıl başlamadan önce, profesyonel tutkularınızın peşinden nasıl ilerlemek istediğinizi düşünmelisiniz. Mars bugün Satürn’e altmışlık açıyla, 2022’de gerçekleştirmek istediğiniz profesyonel tutkularınıza göre birkaç hedef belirlemelisiniz.


Akrep Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni yıla hazırlanın, Akrep! 2022 başlamadan önce, 2021’deki profesyonel süreciniz hakkında düşünmek isteyebilirsiniz. Tutulmalar finansal yeteneklerinizi vurgulayarak potansiyel olarak önemli inişler ve çıkışlar getirmişti. Ortak profesyonel finansal girişimlere girmiş veya çıkmış olabilirsiniz. Bazı ciddi ödemeler veya riskler olmuş olabilir! Satürn-Uranüs kareleri de iş-yaşam dengesinin önemini vurgulamıştı. Dolayısıyla, tüm bunları göz önünde bulundurarak, gelecekteki finansal hedeflerinizi destekleyen bir yeni yıl iş akışı tasarlamak için bugünün Mars altmışlık Satürnünü kullanmalısınız.


Yay Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2021 sona eriyor, bu yüzden 2022’yi karşılamadan önceki yılı düşünelim. Yay, bu yıl tutulmalar kimlik ve taahhüt sektörlerinizi ikiye katlarken çok büyüktü. Profesyonel olarak ciddi bir parlama yaşamış olabilirsiniz, bu da paraprofesyonel ilişkilerinizde, anlaşmalarınızda ve sözleşmelerinizde önemli değişikliklere neden olabilir. Satürn-Uranüs kareleri, işyerinde etkili iletişim ve aktif dinlemenin önemini vurguladı. Toplamda, 2022’de yeni profesyonel maceralara atılmadan önce öğrendiklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Yardıma ihtiyacınız varsa, Mars bugün iş yerinde iletişim standartlarıyla ilgili hedefler belirlemek için mükemmel olan Satürn’ü altmış çiziyor.


Oğlak Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, yeni yıla hazırlanın! Tutulmalar, işinizi ve çalışma rutininizi görme şeklinizi kökten değiştiren bilinçaltı görüşlerinizi, zihniyetinizi ve tutumunuzu yeniden yönlendirdiği için 2021 profesyonel olarak aydınlatıcıydı. Ayrıca, Satürn-Uranüs kareleri, profesyonel tutkularınıza ve hatta yan işlerinize göre değerin önemini vurgulamıştı! Bu nedenle, 2021’in son saatlerinde, NYE niyetlerinizi belirlerken yaşadığınız her şeyi düşünün. Başlangıç olarak, 2022’de işiniz ve fırsatlarınız hakkında daha olumlu olma hedefini belirlemek için Mars altmışlık Satürn’ü kullanmalısınız!


Kova Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu vahşi yıl neredeyse bitti, Kova! 2021 profesyonel ve kişisel bir sersemlikti. Geçiminiz için sahip olduğunuz beklentileri ve hedeflerinizi karşılamanız için sizi olgunlaşmaya zorlayan üç Satürn-Uranüs karesi sayesinde özellikle stresli hissetmiş olabilirsiniz. Ayrıca, tutulma ekseni hayalleriniz, ağ oluşturma fırsatları, profesyonel tutkularınız ve işte yaratıcılığınızı sergilemeniz için oldukça katalizör olabilir. Şans eseri, bugün Mars’a altmışlık Satürn ile 2022 hakkında daha umutlu hissedebilirsiniz. Mesleki hayallerinize ulaşmak veya ağınızı genişletmek için birkaç NYE hedefi bulmak için altmışlığı kullanın.


Balık Burcu

31 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

2021’in son saatlerinde profesyonel yolculuğunuz üzerine kafa yormalısınız. Balık burcu, tutulmalar kariyerinizde ve evinizde değişime neden olduğu için oldukça anlamlı bir yıldı. Bir iş için taşınabilir, uzaktan çalışabilir veya ofise geri dönebilir ve hatta yeni bir kariyer yoluna bile girebilirdiniz! Tutulmaların yanı sıra, Satürn-Uranüs kareleri kesinlikle iletişim tarzınızı ve becerilerinizi etkilemiş olabilecek zihinsel stres faktörlerini harekete geçirdi. 2022 boyunca kariyerinizde yenilikçiliğinizi ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için hedefler belirleyerek Mars’a altmışlık Satürn’den en iyi şekilde yararlanmalısınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.