Günlük İş Burç Yorumları 29 Aralık 2021

29 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 29 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür, kariyer, kamu statüsü ve başarı sektörünüzde geri giden Venüs ile kavuşum yapıyor. Bu zeki, iş odaklı birleşim, başarı için istikrarlı bir yöntemi teşvik eder. Koç, şu an itibariyle, Venüs’ün gerilemesi sayesinde yolunuzun yapısını veya içindeki belirli taahhütleri düşünüyor olabilirsiniz. Neyse ki, Mercurial etkisi, çabalarınızda başarılı olmanız için bu sektörün özelliklerini yeniden tanımlamanıza veya yenilemenize yardımcı olabilir! Tavsiye için neye sahip olduklarını görmek için kariyerinizdeki önemli bir figürle konuşmak isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Satürn’e altmışlık açı yaptığı için ilerleme potansiyeli var! Altmışlık, gizli ortak finansman sektörünüzü ve kariyer sektörünüzle çalışmak için birleştirilmiş varlıkları ikna eder. Boğa, altmışta manevra yaparken kendinize kariyerinize yatırım yapmak için nasıl bir inanç sıçraması yapabileceğinizi sorun. Profesyonel dönüşüm mümkündür – ancak harekete geçmeden olmaz. İstediğiniz şey, finansal kazanç veya kariyer gelişiminizi sürdürebilecek bir sözleşme konusunda daha agresif olmalısınız. O zaman Satürn’ün etkisi, kariyer yolunuza uyacak şekilde inanç sıçramanızı benzersiz bir şekilde yapılandırabilir.


İkizler Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Varlıklarınızı nasıl yenileyebilirsiniz, İkizler? Bugün Merkür, ortak finans ve birleştirilmiş varlıklardan oluşan gizli sektörünüzde geri giden Venüs ile kavuşum yapıyor. Kariyerinizi dönüştürmenin veya işinizle finansal olarak kendinizi güçlendirmenin yollarını düşünüyor olabilirsiniz. Bu birleşim, yeni taahhütler hakkında konuşmak veya hatta mevcut taahhütleri finansal açıdan sürdürülebilir olacak şekilde yenilemek için size ilham kaynağı olabilir. Taahhütlerinizin mesleki gelişiminizde birer varlık olmasını sağlamak için yeniden müzakere etmeyi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Hatta bugünkü kavuşumdan sürpriz bir teklif gelebilir!


Yengeç Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcu, geri giden Venüs, Plüton ile kavuşumunu terk ederken, taahhütler sektörünüzde Merkür ile yeni bir döneme başlıyor. Merkür, devam eden yükümlülükleri iyileştirmek veya eşit derecede başarılı olabilecek yenilerini elde etmek için neler yapabileceğinizi beyin fırtınası yapmakla meşgul. Venüs geri harekette olduğundan, yeni taahhütler vermek yerine mevcut olanlara odaklanmak en iyisi olacaktır. Birlikte, Mercurial-Venüs etkisi taahhütlerinizi kendi yararınıza yeniden yapılandırmak için mükemmeldir. Her iki başarınız için neleri yenileyebileceğinizi görmek için iş arkadaşlarınızla, iş ortaklarınızla ve hatta müşterilerinizle konuşmayı düşünün!


Aslan Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında neyi değiştirebilirsin, Leo? Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Venüs geri giden Plüton kavuşumu sayesinde dönüşüm başladı. Bu geçiş artık sona ermiş olsa da, geri giden Venüs, günlük iş ve rutin sektörünüzde Merkür ile birleşiyor. Özellikle zeki ve konuşkan hissedebilirsiniz, bu da işyerinde yeni fikirler hakkında konuşmak için mükemmeldir. Son birleşme, nelerin değiştirilebileceği veya nelerin gerçekleşebileceği hakkında konuşmayı teşvik edebilir. Her fikri geldiği gibi yazmayı düşünün, böylece iş arkadaşlarınıza yapılandırılmış, iyi yapılacak bir şekilde içgörülerinizi sunabilirsiniz!


Başak Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde yaratıcı blokajınızı aşabilir misiniz, Başak? Venüs retrosu Plüton ile kavuşum halindeyken, yaratıcılığınızın ve tutkunuzun muazzam bir ölümden sonra yeniden doğduğunu hissetmiş olabilirsiniz. İş yerinde farklı olarak neler yapabileceğinizi anlamak için mükemmel bir geçişti! Her ne kadar bitmiş olsa da, geri giden Venüs şimdi aynı sektörde Merkür ile kavuşum yapıyor, bu da beyin fırtınası için mükemmel. Bu geçiş sırasında, profesyonel hedeflerinizde tarzınızı ifade etmek için yeni yollar bulurken, herhangi bir yaratıcı eksikliğin üstesinden gelmek için özellikle ilham alabilir, ideal hissedebilirsiniz.


Terazi Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, Venüs retrosu Plüton kavuşumu sayesinde eviniz son birkaç hafta içinde önemli ölçüde değişmiş olabilir. Belki de küçük ince ayarlardan tam gelişmiş ev tadilatlarına kadar birkaç ev işini devre dışı bırakmak zorunda hissettiniz. Bu geçiş sona ermiş olsa da, geri giden Venüs şimdi Merkür ile kavuşum yapıyor. Zihniniz evde iş bulmak için yeni fikirlerle yarışıyor olabilir. Siz de evinizin rahatlığında koşabileceğiniz küçük bir yan koşuşturma hakkında düşünebilirsiniz! Yeni kavuşum boyunca düşünebileceğiniz çok şey var.


Akrep Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklında ne var, Akrep? Geri giden Venüs, Plüton ile kavuşum yaptığından, geçtiğimiz birkaç hafta özellikle iletişim açısından zorlu geçmiş olabilir. İş yerinde veya işle ilgili çok sayıda karşılıklı konuşma yapmış olabilirsiniz. Şimdi, Venüs retrosu Merkür ile kavuşumda, bu da devam eden bir sohbeti gösteriyor. Bununla birlikte, zeki Merkür sizin için savaşmaya hazır, bu da Venüs retrosu altında bir yapıya veya taahhütlere meydan okuyorsanız mükemmel. Etkili iletişimin ve aktif dinlemenin gücü sayesinde, bu yeni kavuşum boyunca iş yerinde ilerlemeyi görebiliyordunuz!


Yay Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para aklındaydı, Yay. Venüs retrosu Plüton ile kavuşum yaparken, maaş çekiniz, zam almanız veya çantanın peşinden koşma konusunda *biraz takıntılı* olabilirsiniz. Şimdi kavuşum sona erdiğine göre, Venüs retrosu Merkür ile yeni bir tane oluşturuyor. Yeni kavuşum hala değer ve finans sektörünüzü etkiliyor, ancak takıntılı veya sahiplenici bir bakış açısıyla değil. Herhangi bir şey olursa, Merkür’ün Venüs gerilemesi üzerindeki etkisi, müzakereleri veya yeni potansiyel gelir akışlarını düşünmek için mükemmel olabilir.


Oğlak Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geri giden Venüs ile Plüton arasındaki kavuşum sizi fazlasıyla kendinize odakladı. Oğlak, kişisel ve profesyonel dönüşümünüzden geçerken, özellikle işte biraz bilinçli olabilirsiniz. Şimdi, bir konjonktürden çıkarken, geri giden Venüs şimdi Merkür ile bağlantı kurarken diğerine geçiyorsunuz. Merkür’ün dikkatli bakışları altında, kendinizi entelektüel olarak ve hatta fiziksel olarak nasıl sunduğunuzun oldukça farkındasınız. Neyse ki, bu geçişi, istediğiniz gibi stratejik olarak karşılaşmak için kullanabilirsiniz; bu, işte istediğiniz izlenimi yaratmak için mükemmeldir.


Kova Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs geri giden Plüton kavuşumu bilinçaltınızı etkilediğinden son birkaç hafta özellikle stresli olabilirdi. Umarım, bu geçişi güç hareketleri yapmak için kullandınız. Neyse ki, geri giden Venüs şimdi bilinçaltı sektörünüzde Merkür ile kavuşum yapıyor ve sizi deliliğiniz için bir yöntem bulmaya teşvik ediyor. Kova, her iki bağ arasında, kariyerinizin geleceğini biraz takıntılı bir şekilde düşünüyor olabilirsiniz. Bu devam ederken, başarı için planlarınızı, yöntemlerinizi ve stratejilerinizi yenileyerek biraz iyimser kalmaya çalışın. Bu beyin fırtınası sezonunu doğru kullanırsanız, kariyer yolunuz hakkında inanılmaz bir fikir sahibi olabilirsiniz.


Balık Burcu

29 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balıklar, geçen hafta Venüs retrosu Plüton ile kavuşumdayken profesyonel sosyal medya platformlarınız, ağ fırsatlarınız, bağlantılarınız ve hatta özlemleriniz konusunda takıntılı olabilirsiniz. Bu kavuşum sona ermiş olsa da, geri giden Venüs şimdi Merkür ile kavuşum yapıyor. Bu yeni bağlantı, her ortamda önemli profesyonel kişilerle bağlantı kurmak veya bağlantıda kalmak için mükemmeldir. Kariyerinizle ilgili herhangi bir anahtar kelime öbeği, blog veya gönderiyi yeniden yazmanın zamanı bile olabilir. Hatta sizi yeni bir profesyonel yöne yönlendiren bir konuşma bile yapabilirsiniz. Anahtar, tüm olasılıklara açık olmaktır!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.