Günlük İş Burç Yorumları 25 Aralık 2021

25 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Satürn karesi Uranüs ayrılmaya başladığında gerilim yavaş ama emin adımlarla yükselmeye başlıyor. Meydanın zirvesi dün, 24 Aralık'ta gerçekleşti ve finans sektörünüz ile değer sektörünüz arasındaki stresin yanı sıra topluluk sektörünüz ve hayalleriniz arasındaki stresi gündeme getirdi. İleriye dönük olarak, profesyonel ağınızın değerlendirmesini ve hayallerinizin maliyetini düşünmenin zamanı geldi. Koç, karlı bağlantılara odaklanmak ve süreçte büyük masraflar tahakkuk etmeden profesyonel hayallerinizi mümkün kılmak için yolu yeniden yapılandırmak gibi uzlaşma zamanı.


Boğa Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn'ün geri giden Uranüs'e kare açısı azalmaya başladığından, stres artmaya başlıyor. Meydanın zirvesi dün 24 Aralık'ta meydana geldi. İki gezegen hala yörüngede olsa da, ilerlemek için kariyer yolunuz konusunda daha az endişeli hissedebilirsiniz. Boğa, kariyerin hakkında nasıl daha kendinden emin hissedebilirsin? Square, sektörünüzde kendinizi nasıl gördüğünüze ve benzersiz kariyer yolunuzu yapılandırırken nasıl daha rahat olacağınıza dair bazı ayarlamalar yapmanızı istedi. Kendiniz hakkında, kariyer yolunuzu yapılandırma şeklinizi değiştirebilecek bazı beklenmedik öngörüler veya ifşalar almış olabilirsiniz!


İkizler Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn geri giden Uranüs'ten ayrılmaya başladığında stres dağılıyor. İki gezegenin gergin kareleri dün 24 Aralık'ta zirve yaptı, bu da iki gezegenin artık yavaş yavaş birbirinden uzaklaşacağını ima ediyor. Meydan, bilinçaltı sektör yetenekleriniz ve zayıflıklarınızla birlikte genişleme sektörünüze stres attı. İkizler, ilerlerken kendinize yeni fırsatların değerinin sizin ve kariyer yolunuz için ne anlama geldiğini sorun. Yeni bir şey öğrenmenin, bir beceri geliştirmenin veya kendi imkanlarınız dahilinde kariyer yolunuzu genişletmenin yeni yollarını aramanın zamanı gelebilir!


Yengeç Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dün, Satürn'ün geri giden Uranüs ile karesi zirveye ulaştı. Meydan yavaş ama emin adımlarla bozulmaya başladığında, birleştirilmiş varlıklar, dönüşüm ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüz ile topluluk, teknoloji ve hayaller sektörünüz arasında bir uzlaşmaya varmayı daha kolay bulabilirsiniz. Yengeç burcu, hangi profesyonel hayallerin sadece yatırım yapmaya değil, aynı zamanda başkalarıyla paylaşmaya değer olduğu konusunda netliğe sahip olabilirsiniz. Planlarınızda ilerlemeye devam ederken, size yardımcı olması için bir iş ortağı veya iş ortağı bulmayı düşünün! Yardım edecek değerli bağlantılarınız olduğunda ne kadar ileri gidebileceğinize şaşırabilirsiniz.


Aslan Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dün 24 Aralık'ta kare zirve yaptıktan sonra Satürn nihayet geri giden Uranüs'ten ayrılmaya başlıyor. Siz ilerledikçe, taahhüt sektörünüz arasındaki stres, kariyer sektörünüz, kamu statünüz ve başarılarınız ile azalmaya başlıyor. Leo, başarı için nasıl taviz verebilirsin? Profesyonel olarak başarılı olmak için profesyonel ortaklıklarınızı, sözleşmelerinizi ve anlaşmalarınızı gözden geçirmeye daha açık olabilirsiniz. Uzlaşma başarıya yol açabilir. Kariyerinizde öne çıkan bir figür olmak için kendiniz için daha fazla çalışmak isteyebileceğinizden, yalnız uçmaya hazır olmanız da mümkün olabilir!


Başak Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son Satürn karesi Uranüs retrosu dün zirve yaptı, bu da iki gök cisminin nihayet ayrıldığı anlamına geliyor. Önümüzdeki günlerde birbirlerinden daha da uzaklaştıkça, işinizde atacağınız sonraki adımlar konusunda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Meydan, günlük iş ve rutin sektörünüzle birlikte eğitim ve genişleme sektörünüzü vurguladı. Başak, kariyerinizi seyahat veya ileri eğitim yoluyla genişletmek için çağrılmış hissedebilirsiniz. Mesleki gelişim için bir eylem planına girmeden önce seçeneklerinizi daraltmak en iyisi olacaktır!


Terazi Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, Satürn karesini geri giden Uranüs'ten ayırmaya başladığına göre tünelin sonunda bir ışık var. Geçen hafta meydan, birleştirilmiş varlıklar, yatırımlar ve dönüşümden oluşan gizli sektörünüzle yaratıcılık sektörünüzü yoğunlaştırdı. Tutkularınızdan para kazanmaya çalışıyorsanız, özellikle başka bir tarafla çalışıyorsanız, kare ilerlemeyi durdurmuş olabilir. Paylaşılan yatırımlar, para ve hatta mülkle ilgili sorunlar olabilir. İleriye dönük olarak, uzlaşmak veya müzakere etmek için daha fazla fırsatınız olabilir!


Akrep Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dün 24 Aralık'ta zirve yaptıktan sonra Satürn'ün geri giden Uranüs ile karesi ayrılmaya başladığı için stres neredeyse bitti. aile. Meydan, potansiyel olarak hayatınızın her iki alanında da var olmaya çalışma mücadelesine atıfta bulunarak, profesyonel ve kişisel yükümlülüklerinize nasıl öncelik verdiğinize işaret etmiş olabilir. Bu zorlu geçişten ilerlerken, işte veya evde kendinizi aşırı yormamak için bazı taahhütleri kesmeyi düşünün.


Yay Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn'ün geri giden Uranüs ile kare açısının nihayet ayrıldığı için gerilim artmaya başlıyor. Yay, iletişim sektörünüz, günlük iş ve rutin sektörünüzden yavaş yavaş gevşer, umarım iş yerindeki herhangi bir yanlış iletişimi veya anlaşmazlığı hafifletir. Meydan, iş yerinizi ikiye bölmüş olabilir. Neyse ki, siz ve iş arkadaşlarınız ilerledikçe, herkes için geçerli olan bir uzlaşmaya varma konusunda daha iyi hissedebilirsiniz. Kare yükselmeye başladığına göre, muhtemelen hepiniz bir tür anlaşmaya varabilirsiniz. Umarım siz ve iş arkadaşlarınız bu kareyi iletişim standartlarını iyileştirmek için bir araç olarak kullanırsınız!


Oğlak Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn, karesini geri giden Uranüs'ten ayırmaya başladığına göre, mali durumunuz hakkında daha iyi hissedebilirsiniz. Meydan, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzün yanı sıra finans ve değer sektörünüzü gergin bir şekilde yansıtmıştı. Oğlak burcu, özellikle yaratıcı sürücünüz ve işteki yetenekleriniz için kare sırasında değersiz hissetmiş olabilirsiniz. Artık gerilim artmaya başladığına göre, işteki sanatsal vizyonunuz için tazminat ve takdir konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Yaratıcı çabalarınız için de sabit bir gelir akışı görmeye başlayabilirsiniz.


Kova Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn geri giden Uranüs'ten uzaklaştıkça gerilim nihayet yavaş yavaş azalmaya başlar. Devam eden meydanları, benlik sektörünüzü ev ve aile sektörünüze karşı koymuştu. Kova, evdeki görevlerinizin gereklerini yerine getirirken yolunuzu takip etmeye çalışırken özellikle stresli hissetmiş olabilirsiniz. Kariyer yolunuzda bir profesyonel olarak yükselmeye çalışırken yerine getirmeniz gereken yerel yükümlülükleriniz olabilirdi. Bu nedenle, iş-yaşam dengenizde gezinmek zor olabilir. Meydan yumuşatıldığına göre şimdi orta yolu bulmaya çalışın.


Balık Burcu

25 Aralık 2021 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Satürn'ün geri giden Uranüs ile karesi ayrılmaya başladığından, iletişimden kaynaklanan zihinsel stresler kendilerini rahatlatmaya başlar. Balıklar, özellikle yenilikçi fikirlerinizi veya benzersiz geri bildirimlerinizi paylaşmak istediğinizde, profesyonel konuşmalar yaparken stresli hissedebilirsiniz. Artık meydan yükselmeye başladığına göre, fikirlerinizi işte paylaşmak konusunda daha az endişe duyabilirsiniz. İş arkadaşlarınız aklınızda ne olduğunu veya ne düşündüğünüzü bilmek istiyor! Katkılarınız benzersiz olsa bile, paylaşmaktan korkmamalısınız. Diğerleri aynı fikirde olmayabilir veya başlangıçta anlamayabilir, ancak bakış açınızı paylaşmak denemeye değer!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.