Günlük Burç Yorumları 7 Aralık 2021

7 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 7 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç, bugün kendini hayattan daha büyük hissetmen muhtemel. Yönetici gezegeniniz, harekete geçiren Mars, gözleri vizyon sahibi Jüpiter’e kilitlerken, kendini genişletme ihtiyacınıza yaslanın. Bu eşleştirme iyimserliği artırır ve tazelenmiş bir sürüş ve amaç duygusu sağlar, ancak aynı zamanda sizi hedef olarak çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırırken bulabilir. Neyse ki, çözüm arayan Kova ayı, istikrarlı Satürn ile birleşerek hoş bir gerçekçilik dozu sağlıyor.


Boğa Burcu

7 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı gökyüzü sizi bir odak değişikliğini kucaklarken buluyor, Boğa. Ay, çözüm arayan Kova’ya karışarak odağınızı hırslarınızın mevcut durumuna yönlendirir. Luna’nın ağır Satürn ile topraklanmış birliği, gerekli bir gerçeklik kontrolü sağlarken, aynı zamanda başgösteren iş projelerine odaklanmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, alıngan Mars, plan-inşa eden Jüpiter ile karşı karşıya gelir ve yakın işbirliklerinde göz göze gelmeyi zorlaştırır.


İkizler Burcu

7 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler, günlük işiniz ile hayalinizdeki yörünge arasındaki ayrımın keskin bir şekilde farkında olmanız muhtemeldir. Salı günü gökyüzü, kendi kendini motive eden Mars ve vizyon sahibi Jüpiter arasında dinamik bir kareye sahiptir ve size bu yeni ufuklara sahip olmak için başvurmanız için bir enerji patlaması sağlar. Bu eşleştirme aynı zamanda ateşli tepkileri ve sinirliliği de artırarak, bedeninize girmek ve bastırılmış öfkeyi serbest bırakmak için ideal bir gün olabilir.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kabuğunuzun içinde rahatlama havasındasınız, Yengeç. Bugün sosyal açıdan yıpratıcı senaryolardan kaçınmayı hedefleyin ve bunun yerine ay, Kova burcunda ilerlerken güvenilir sırdaşlarla yakın, iyileştirici bağlantılara öncelik verin. Başka yerlerde, ateşli Mars, rüya gibi büyük Jüpiter ile kareler halindeyken, romantik hayatınızın fantezisi ile mevcut ortaklık hikayenizin gerçekliği arasında gerilimler oluşuyor.


Aslan Burcu

7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü, odağını dünyandaki romantik olaylara çekiyor, Leo. Ayın karşıt burcunuzdaki geleceğe yönelik Kova’daki varlığı, en yakın ilişkilerinizdeki alış-verişi düşünmenizi sağlayarak ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı daha iyi ele almanıza yardımcı olur. Başka bir yerde, harekete geçen Mars, genişleme arayışındaki Jüpiter ile kesişiyor ve sizi ortak çabalarda cesur hamleler yapmaya itiyor.


Başak Burcu

7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün topu yuvarlamaya hazırsın Başak. Ay, çözüm arayan Kova burcuna doğru kayar ve sizi mevcut iş projelerinizdeki herhangi bir gevşekliği almaya ve yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarmaya teşvik eder. Luna’nın topraklanmış Satürn ile birleşmesi güne ciddi ve istikrarlı bir ton katarak odaklanmayı kolaylaştırır. Başka bir yerde, öfkeli Mars, vizyon sahibi Jüpiter ile karşı karşıya gelerek, iş hedeflerine uygulamak için hoş bir enerji patlaması sağlar.


Terazi Burcu

7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu hafta kendinizi her zamanki gibi hissetmiyorsanız şaşırmayın Terazi. Tamamen çözülmek için mahremiyet ve yalnızlık gerektiren bazı zor duygusal materyallerle kafa kafaya uğraşıyorsunuz. Neyse ki, ay eksantrik Kova’da süzülürken, yaratıcı çıkışlar ve romantik arayışlar yoluyla bir miktar rahatlama bulunabilir. Bu arada, kendi kendini motive eden Mars, kişisel projelere uygulamak için iyimser bir enerji artışı sunan büyük plan Jüpiter ile kareler oluşturuyor.


Akrep Burcu

7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Evren bugün potansiyelinizi aktif olarak genişletiyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, aksiyon alan Mars, genişleyen Jüpiter ile kare açı yaptığından, bu süreçte artan sancılar beklenebilir. Bu dinamik eşleştirme, özellikle ev ve aile cephesindeki konularda size bir enerji artışı ve iyimserlikle beslenen bir bakış açısı sağlar. Yine de, çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmak kolaydır, bu yüzden kendinizi fazla zorlamamaya çalışın.


Yay Burcu

7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı günkü gökyüzü muhtemelen altınızda bir ateş yakacak, Yay. Yönetici gezegeniniz, ileri görüşlü Jüpiter, bugün alıngan Mars’tan keskin dilli bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, özellikle önemli ve potansiyel olarak hoş olmayan konuşmaları ele alma konusunda sizi harekete geçmeye teşvik eder. Aşırı sinirliliğiniz ve enerjiniz için bir çıkış bulun! Projeler veya eğitim çalışmaları yazmak için sürekli çalışmak için harika bir gün.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün gerçeğe dönmene izin ver. Ay burcunuzdan ayrılıyor ve dikkatinizi kaynaklarınızın mevcut durumuna ve uyuyan yeteneklerinize çevirerek geleceğe yönelik Kova’ya doğru ilerliyor. Luna’nın daha sonra hükümdarınız, stoacı Satürn ile birleşmesi, ifade edilmesi gereken bastırılmış duyguların serbest bırakılmasına yardımcı olur. Bu arada, ateşli Mars’ın iyimser Jüpiter ile buluşması, inançla aşılanmış enerjide hoş bir artış sağlar.


Kova Burcu

7 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı semalarında tüm gözler senin üzerinde, Kova. Aksiyon dolu Mars, burcunuzda plan yapan Jüpiter ile kareler çizerken evren sizi yeni büyüme seviyelerine fırlatıyor. Bu yön, sizi özellikle kariyer ve itibar cephelerinde cesur ve genişlemeye aç hamleler yapmaya iter. Başa çıkabileceğinizden daha fazlasına kaydolmanın bu iyimser etkisine dikkat edin!


Balık Burcu

7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Dünyadan saklanmanın en iyi olduğu günler vardır, Balık. Bunu çok iyi biliyorsunuz ve Salı gökyüzü size bazı mücadelelerin yalnızlık içinde çözülmeye değer olduğunu hatırlatmak için burada. Yönetici gezegeniniz, ileri görüşlü Jüpiter, bugün sinirli Mars’tan düşmanca bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, sizi canlılık ve enerjiyle doldururken, planlarınıza bir miktar stres ve çekişme de ekleyebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.